חום וסחרחורות

papya7

New member
חום וסחרחורות

שלום אם בן אדם בסביבות ה50 סובל כבר במשך שבוע מחום וסחרחורות ובקונבנציונאלית אין אבחנה. איך הרפואה הסינית מתייחסת לזה? למה זה קשור בגוף? מאוד יעזור לי המידע תודה פאפאיה

haimhen

New member
חסרים פרטים נוספים

שלום לך הנתונים המעטים שנתת מגבילים עד מאוד ביכולת שלנו לעזור.. נסה לבחון האם ישנם סימפטומים וסימנים נוספים.. במיוחד האם היו או ישנם חלק הדברים הבאים: צמרמורות, תחושות חום וקור לסירוגין, כאב מתחת לצלעות, טעם מר או שונה בפה, כאבי ראש.. ייתכן שאם תרחיב קצת נוכל לעזור אך בכל מקרה אין תחליף לפגישה ישירה שלך עם מטפל שיידע לתשאל כראוי ולהגיע לאבחנה המדויקת

papya7

New member
תודה לכולם שענו לי

לפי מה שאני יודעת יש גם צמרמורות וטעם מר. אך אין כאבי ראש ואין כאב מתחת לצלעות. האם יש משהו מבחינת תזונה שיכול לעזור למצב? או חליטות תה מסויומות שיכולות להרגיע ? או צמחי מרפא שאפשר לקנות בבתי טבע.

haimhen

New member
עדיף דיקור

טיפול דיקור אחד או שניים יספיק לדעתי לעזור לך לעבור את זה.. צמחי מרפא סיניים ניתן להמליץ רק לאחר אבחון מדויק.. תרגיש טוב :)

RanLoel

New member
חום וסחרחורות

בוקר טוב פאפיה, על פניו נשמע שמדובר בעלייה בלתי מבוקרת של אנרגיה לפלג הגוף העליון ולראש.כמו שכבר נכתב, בלתי אפשרי לערוך אבחנה מבדלת ללא פרטים נוספים. הסיבות לתופעה עלולות להיות שונות ומגוונות. האם האדם בריא בדרך כלל? האם הוא לאחר מחלה? האם עבר שינוי משמעותי בחייו לאחרונה? מטפל מנוסה יוכל להעריך את המצב ולהתאים טיפול אפקטיבי. הרבה הצלחה רן

ינוקא1

New member
על פניו

מכיוון שהסחרחורות משלבות גם חום , כנראה שזה הדבקה בווירוס \ חיידק , וסחרחורות הרבה פעמים קשורות לאוזניים. אני מניח שהרופא שלח לעוד בדיקות , ואני חושב שטיפול ברפואה סינית יהיה רלוונטי כאשר יתקבלו התוצאות - גם אם עדיין לא תהיה אבחנה לפחות שיהיה ברור "מה זה לא".

למעלה