חום...חום...חום

חום...חום...חום

אני כבר מיואשת! ממרץ אני עם חום ללא הפסקה. החום נע בין 37.5 ל-38 ודוקא בשעות הערב המאוחרות הוא יורד. אני מקבלת פלקווניל כבר 3 חודשים, למרות שאין אבחנה ברורה של לופוס (יש לי כאבי פרקים בידיים וANA שהוא כנראה גבולי כי לפעמים הוא חיובי ולפעמים שלילי). החום מתיש אותי. הראומטולוגית שלי טוענת שלפעמים לוקח לפלקווניל כ3 עד 4 חודשים עד שהוא מתחיל להשפיע ובינתיים היא לא רוצה להתחיל עם תרופות חזקות יותר כמו סטרואידים. השבוע אחזור על כל הבדיקות שוב ואקבע אליה תור. האם מישהו חווה דבר כזה? איך מורידים את החום הזה? אולי יש לכם רעיונות לטיפולים אלטרנטיביים? התייאשתי מהרפואה הקונבנציונלית.

gaia20

New member
היי קובידובי

אני כרגע מנסה טיפול אלטרנטיבי אצל מטפלת מקסימה. הטיפול אמנם אינו מיועד למקרי חום כמו שאת מתארת, אבל זה כמובן טיפול בהתאמה (ואני מאמינה שניתן להתאים אותו למקרי חום מתמשכים) שאני מאוד מקווה שיצליח. גם במקרה שלי, לרפואה הקונבנציונלית אזלו הרעיונות המוצלחים והמקוריים....המקרה שלי הוא אנמיה כרונית ודימומים קשים מאוד במחזור. אני מקווה שאינך יושבת כל היום ובולעת "מורידי חום" למיניהם. נראה לי מיותר להילחם בחום שמקורו כנראה במחלה. תחזיקי מהעמד עוד קצת, אני בטוחה שבקרוב הפלקווניל יעבוד ותרגישי הרבה יותר טוב. ד"א, נסי במשך השבועיים הקרובים לא למדוד חום. הרי את מכירה את עצמך ויודעת מתי יש לך חום ומתי אין. תתפלאי לדעת שהגוף מגיב לרעה כשממש רואים שיש חום במכשיר המדחום ולפעמים, כשלא מתעסקים במכשיר ולא "רואים" את החום, רק לפעמים - זה נרגע קצת.

הי גאיה

אכן אני לא בולעת "מורידי חום" כי הם פשוט לא עוזרים את מאד צודקת לגבי מדידת החום, אני עושה מעקב אחריו רק לפני פגישות עם הראומטולוגית (לבקשתה) ובאמת זה מאד מדכא. לאיזה סוג טיפול את מתכוונת. אני נעזרת מידי פעם בדיקור סיני. אני מרגישה טוב יותר אחרי, אבל אחרי כשעתיים האפקט נעלם ושוב חוזר החום. אני מיואשת בעיקר בגלל הרצון שלי להכנס להריון שכנראה לא יקרה בלי טיפולים- ובמצבי אני לא יכולה לקחת הורמונים. לא מספיק הלופוס, גם בעיות פוריות! אין לי כוח לזה. אני ביום די פאסימי, מקווה שזה יעבור..........

ל3

New member
הי קובידובי

אני כל כך מזדהה איתך עם כל מה שכתבת את ממש כאילו כתבת את זה עלי. אצלי סיפור החום לא נמשך כמה חודשים כי אם 3 שנים. כן כן 3 שנים אני נסחבת עם חום סופיברלי שנע בין 37.7-38-37.5 ומשחק. אני חושבת שהגוף שלי כבר היתרגל לחום הזה כי לא תמיד אני מרגישה אותו אך יש פעמים שאני בהחלט מרגישה כאילו כל הגוף כואב ויש הרגשה של שפעת כזו ואז אני בודקת ובאמת יש חום. הראומטולוג שלי אמר שחד וחלק החום הוא הביטוי של המחלה ונובע ממנה ואין הרבה מה לעשות בנידון. לגבי טיפולי הפוריות אני עשיתי שניים כאלה שנכשלו ועכשו בהפסקה כבר למעלה מחצי שנה גם בגלל שאינני מקבלת ווסת וגם בגלל מצב הלופוס אך אני בשאיפה לחזור לטיפולים בחודש הבא מקווה שיאשרו לי את זה. אין לי הרבה עצות להגיד לך מלבד לעקוב אחר המצב ולראות שהחום לא עולה יותר מדי. מקווה שתרגישי טוב ובהצלחה בכול שירי

gaia20

New member
הטיפול

את הטיפול קבלתי מהומאופטית, קוראים לטיפול "רמיקייד". אם אני לא טועה הרמיקייד זוהי תמצית של...משהו. אולי צמחים. הסיבה שיש לי מידע כל כך מועט היא כי ביקשתי מהמטפלת לא לדעת. לא לדעת ממה זה מורכב, לא לקבל מידע מה זה אמור לעשות. פשוט לסמוך על זה שזה יעבוד. הגעתי לטיפול דרך חבר משפחה שאני מאוד סומכת עליו ולכן סומכת גם עליה, הוא לא היה לוקח אותי למישהי סתם ואני חושבת שאולי, רק אולי, מצאתי את הטיפול בשבילי. אני ארחיב יותר אחרי המחזור הקרוב.

היי קובי דובי../images/Emo140.gif

נראה שאת עוברת תקופה לא פשוטה מאחלת לך שכמה שיותר מהר תרגישי טוב ושהפלקוניל יתחיל לפעול את פעולתו

למעלה