חום
שחור

חום ../images/Emo101.gif שחור ../images/Emo35.gif

היי, רציתי לשמוע את דעתכן על שילוב של חום ושחור. נגיד מכנסיים שחורות ומגפיים חומות. הולך?!

yael800

New member
אולי שילובים מאוד מסויימים

אישית, לא מתחברים לי שני הצבעים יחד.

אוקיי.... פתחת פה נושא מקומם...../images/Emo13.gif

אני שונאת (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שחור וחום יחד. לא תתפסו אותי בחיים עם שניהם יחד, לא משנה אם זה תיק , נעליים\, חולצה, מכנסיים, חגורה, עגילים... כלום. חום אוהבת לשלב עם גוונים חומים או כתום, אדום, טורקיזים, חרדל וכו". שחור אוהבת לשלב עם הרבה חוץ מחום. אה, שונאת גם שילוב של שחור וכחול כהה.

שחור וחום תמיד הולך

ככלל - שחור הולך עם כל צבע אפשרי, שחור עם שחור, שחור עם אדום, וכן - גם שחור עם חום. אנשים שחושבים שזה לא הולך ביחד, פשוט לא אוהבים את הצבע חום. מצרפת לינק למשהו מצחיק לכבוד החנוכה.

אני מתה על חום!!! מה קרה לך?

ממש אוהבת חום. ויש לי המון בגדים בחום ובגוונים של חום. יש לי המון נעליים בחום גם. אני פשוט באמת לא חושבת שחום הולך עם שחור. אלא אם כן יהי מדובר בחום בהיר יחסית ואז יהיה הבדל בין הצבעים ויהיה קונטרסט טוב. אבל גם אז אני פחות מעדיפה (-:

קשכפית

New member
פטריה, להבדיל ממך דעתי ש...

שחום וכתום/אדום לא עושים טוב אחד לשני אבל חום עם תכלת/ירוק זה מדליק. (תלוי כמובן בגוון, יש כל כך הרבה...) לילה טוב
מהתמונות שראיתי שלך היום, אהבתי איך שאת מתלבשת.

vv56305

New member
לא יודעת מהיכן מגיע החוק המוזר הזה

שחום ושחור לא הולכים. נראה לי שזה מאד תלוי בגוון של החום. הרי אין חום אחד, אם מדובר בחום בהיר או קאמל, לדעתי זה לא רק הולך, זה הולך טוב
חום כהה אולי פחות, כמו שכחול כהה ושחור זה פחות יפה, רק בגלל זה 2 גוונים מאד כהים...

אף אחד לא אמר שזה "כלל" או "חוק".

זה פשוט לא נראה טוב יחד חום ושחור. שוב, אם החום הוא מאד בהיר אז זה יכול להיות בסדר.

שאפולי

New member
לא מסכימה!

מזה "לא נראה טוב?" בעניי מי? בעניי זה מאוד מאוד תלוי- בגוונים, בגזרות באקססורי וכו'. את יודעת היו שנים ש"שחור ושחור" היה משעמם ומזעזע פתאום זאת האופנה -אז הכל בסדר... לא אוהבת את זה הקולב עושה את הבגד אם הבגד במכלול מחמיא לך את נראית בו טוב יותר והבגד עצמו נראה טוב יותר עלייך....

בגדול זה לא מסתדר

מגפיים חומים ועוד בסגנון אתני הכי יפה ללבוש עם ג'ינס אפר גם עם טיץ, עדיף שיהיה אפור. חום ושחור באמת לא מסתדרים כשהם קרובים אבל אניבדרך כלל לא רואה בעיה ללבוש ג'קט שחור למשל עם נעלים סירה חומות. העיקר הוא לא ללבוש הרבה חום והרבה שחורושהם לא יגעו אח בשני, ז"א שיהו רחוקים.

Potema

New member
נצלש -שאלה

אני חדשה בפורום הזה ואופנה.. ויש לי שאלה למה לא מאחדים אותם? כי אני לא מוצאת כל כך הבדל בניהם... מה שונה בפורום אופנת נשים? כי אני רואה פה הרבה משתמשות שיש גם בפורום אופנה... וגם שם תכלס לא ראיתי גבר.. אז זה דיי אפנת נשים.. לא?

yael800

New member
קודם כל ברוכה הבאה

הפורומים דומים רק שכאן הגילאים הם קצת מעל 15
ניראה לי.

חוק מטופש מגיל 14

אין שום חוקיות מבחינת צבעים כי זה כמובן תלוי ז'אנר, לוק, גוון ומרקם. הנה שילוב שחור/חום שלי מלפני כמה חודשים. הוא צוות לגרבוני צמר שחורים ואגס בצבע שוקולד (כצבע החגורה). לגבי השאלה המקורית, כאן במקרה המכנס לא מתאים למגפון בגלל הלוק הכללי. המגפונים הם בסגנון אינדיאני והמכנס יותר קונסרווטיבי וזה נראה לא מתאים. במקרה יש לי מגפונים דומים לאלו מאד. אני הולכת איתם בד"כ עם מכנסיים קצרים וגרביונים עבים (ועוד גרביים מעל הגרביונים שטיפה מבצבצים החוצה) או עם ג'ינס סקיני בתוך המגף או בוט קאט יותר משוחרר.

דינוסיק

New member
אני אישית לא אוהבת את השילוב ../images/Emo4.gif

מסכימה ששחור ניראה פחות טוב עם צבעים כהים כמו כחול כהה, חום כהה ואפילו אפור כהה. יחד עם זאת במידה ואת אוהבת את המראה, לכי על זה.

למעלה