חומוסים

sarakl

New member
חומוסים

בוקר טוב ומועדים לשמחה לכל הגולשות החמודות,אומנם בפסח לא מתעסקים בחומוס (חמץ לא?) אבל מה לעשות ש"בא לי" לסרוג משהו בדוגמת "חומוסים" והענין ממש בוער בעצמותי? אז כל מי שיכולה לעזור בענין בהסבר לדוגמא שכזו מאד אודה.שיהיה לכן יום נפלא למרות שגשום קצת. שרה

sarakl

New member
חומוסים

היי שולי,חשבתי שאת מכירה את המונח ,חומוס".הכוונה לבליטות מעין בועות כשכל הסריגה היא חלקה (שיבולים) או כמו שאנו מכירים שורה ימין שורה שמאל.נדמה לי שמדובר בכניסה במספר פעמים לאותה עין אבל לא יודעת בדיוק. תודה.

RuthyK

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב. יש דוגמה שנקראת...

פופקורן, הנה כזה

RuthyK

New member
../images/Emo140.gifוזה התרשים של הדוגמה הנ"ל

סורגים קבוצת עמודים בעין אחת, עין שרשרת, קבוצת עמודים בעין הבאה, הוצאת המסרגה, להכניס אותה מתחת לעין השרשרת המפרידה בין קבוצת העמודים, תפיסת העין האחרונה בקבוצת העמודים, כריכת חוט על המסרגה העברת המסרגה דרך שתי העיניים שעל המסרגה וכך הלאה

haya53

New member
"חומוסים" בסריגה

ראיתי שרשמו לך איך לעשות "חומוסים" במסרגה אחת אבל על אותו עקרון עושים גם עם שתי מסרגות.

תסבירי לי בבקשה איך עושים את

זה בשתי מסרגות כי במסרגה אחת בגלל שאנילא מבינה תרשימים כל כך יצא לי כאלה אבל שתי מסרגות לא

עם אני לא טועה עשיתי פעם בשתים כך

עין ימין 5 פעמים באותו מקום מעבירה למסרגה את כל ה5 החדשות וסוגרת אותם לאחד חזרה יוצא לך בליטה זהו רוצה בליטה יותר גדולה עופעם להכנס במקום 5 7 פעמים זאת התורה

איך עין ימין 5 פעמים באותו מקום????

לא מבינה במסרגה אחת זה פשוט עושה חמישה עמודים באותו מקום אבל שתי מסרגות - אני סתומה - לא יוצא לי כלום...............

לא דחוף בכלל...........במילא אנחנו

תיכף יוצאים למרכז.........קחי את כל הזמן

haya53

New member
"חומוסים

יוצאים מתוך אותה העין כמה פעמים שרוצים ומסיימים אותם יחד.אני זוכרת שפעם עשיתי את זה בסוודר לבתי שהיא היום בת 25

למעלה