חומוס ביתי

חומוס ביתי

אחרי המון המון זמן שלא עשיתי את זה, היום הכנתי חומוס ביתי. אבל כפי שקורה בדר"כ יצאה לי שוב כמות מאוד גדולה (טוב, הפעם לא כמו בפעמים הקודמות, אבל כמות די גדולה). השאלה שלי היא כמה זמן חומוס ביתי יכול להחזיק במקרר (יש לציין שהוספתי לו גם לימון) לפני שפג התוקף שלו?
 

d a p h n a

New member
המלצה קטנה לעתיד

במקום להכין את כל הכמות של החומוס, תכיני את הגרגירים עד אחרי שלב הבישול (כלומר, כשמה שנשאר לעשות זה רק לטחון אותם לחומוס), ואז תקפיאי אותם במנות קטנות של 150-200 גר'. כשאת רוצה חומוס, פשוט תפשירי מנה של גרגירים מבושלים, ותטחני אותם צ'יק צ'ק לממרח. כך תמיד יש בהישג יד ממרח טרי טרי.
 
למעלה