תותית עם שוקולד
New member
חומוס עם נקודות...מה זה???
שמתי חומוסים להשרייה לפני בישול. פתאום שמתי לב שיש עליהם נקודות חומו (ראו תמונה). האם זה בסדר ואפשר להמשיך בהשריה ובבישול מחר, או שצריך לזרוק את החומוסים?
ועוד שאלה- שעועיות ששמתי להשריה (עשיתי היום יום השרית קטניות)- חלקן נראות מפורקות, ושהקליפה יורדת מהן מקומטת. האם זה בסדר או שהן עתיקות מדי וצריך להזביל?
תודה מראש
שמתי חומוסים להשרייה לפני בישול. פתאום שמתי לב שיש עליהם נקודות חומו (ראו תמונה). האם זה בסדר ואפשר להמשיך בהשריה ובבישול מחר, או שצריך לזרוק את החומוסים?
ועוד שאלה- שעועיות ששמתי להשריה (עשיתי היום יום השרית קטניות)- חלקן נראות מפורקות, ושהקליפה יורדת מהן מקומטת. האם זה בסדר או שהן עתיקות מדי וצריך להזביל?
תודה מראש