חומות תשוקה...

חומות תשוקה...

מסלול תשוקה של גבר באישה מסומנת בלשון חמה ורטובה, מרחפת על עור לבן כמעט ללא נגיעה אהבת נשמות בסדין פלנל נכרכה... ובסחף להט נהר תאווה פורץ סכר אשליות, נאקות תאווה מבין שפתיים נמלטות רוקעות בטירה- מפילות חומות של תשוקות...

עטפי אותי באהבה..../images/Emo25.gif

כל הלילה נע במיטה בתחושה של כמיהה לגוף שלך למגע עונג פועם בך הייתי שליו ידעתי הרגשתי ניחוח גופך המונח לצידי במיטה כמו מפויס ושקט אוחז בך אישה כמו מתנה שקיבל ילד קטן ולא רוצה להניח לעולם..

אותה נגיעה....

אולי אותה נגיעה שכישפה בנו את הדאגה, ואותו סחף רוח שהביא את שנינו למנוח, ובדיוק אותה נשמה הגורמת ללבנו להחמיץ פעימה, היא שעטופה עכשיו בנייר צלופן הנרעד תחת חיבוק ונשיקת האומן...

ולפעמים..../images/Emo23.gif

לפעמים ממש ברגעים של כמעט נוגעים ועוטפים והריח של כאוויר פרדסים רוצה ממש להיות שם לטעום לגמוע להותיר בי אנחה של תקווה של פעם אולי הסיפוק יהיה שמימי חושני ונוגע אחכה לך בנתיב הירח רק שתאהבי אותי לרגעים מעטים שיהיה אפשר לברוח לעוף אל האופק כמו ציפורי דרור חופשיים ונאמר אהבנו לשעות לימים..

וכשאבוא....

כאשר אבוא בשנית אלייך מצא לי מקום בין זרועותיך, כי לבך קרא לדמותי ופעימותיו נקרעו מתוך לבבי.. ובלחש רחש כניסתי מילים של רוגע יהפכו כסותי, מגע ידייך על גופי ישאירו חותם הלב כמקודם בנשמתי... עד אותה סהרה מכושפה אני לך שם מחכה, כי בך סער האש ובתוכי נמצאת רוגש..

טוב שבאת..(מחכה לך../images/Emo13.gif)

את מילותיך השגורות שומר במסגרת לבי את צובעת את ימיי יודע מה אני רוצה שקורא בין מילותייך מילות הקסם שלך מרעיפות עלי חום אהבה ותאווה את מוליכה אותי אל כל חביונותיי מרגיש משוחרר איתך וחופשי מרגיש איתך עירום ונועז במילים מרווה צימאוני ממילותייך גם אם שם רחוקה בארץ הדמיונות ואני כאן לבדי חולם אותך בתאווה מרגיש את ידייך על משעולי גופי עף אליך לארכה וחש בך לרחבה.. אוחז במילותייך כפרפר עלי פרח רואה איתך את אורו של הירח תשוקתי בוערת צולל אל תענוגותייך אל הקסם שבין מילותייך.. (לא להסמיק זה נכתב במיוחד בשבילך
)

מנעול...

לוטפת- מילים של פעם איך את הלב הרעיד הטעם, בסתיו כגשם ראשון מכה על אדמה חרבה. מלקטת- זיכרונות מגעך על גופי, בלהט המרדף אחר נשמתי צרור בכל פעימה שבי. תן לי יד ונפרוץ בועת חייך מנעול נשבר על לבך חיי בחייך.. <> לא יכולתי שלא..

למעלה