חומסים לנו את המדינה

ענבר.

New member
חומסים לנו את המדינה

רשות הטבע והגנים הופכת אותנו לעבריינים למי שייכת הארץ - האם היא שייכת למי שגר בה או למי שהפקדנו על שמירתה? מה קורה כשמסתבר שהגופים שהקמנו כדי שישרתו אותנו ואת הארץ, בעצם משרתים את עצמם? צור שיזף סבור שרשות הטבע והגנים פועלת למען עצמה ולא למען הציבור או הטבע

העיקר שכל יפיי הנפש אומרים

שהארץ שייכת לתושביה. קדחת. אז מה? למי שאין כסף לשלם כניסה לכל המשפחה או שזה לא כדאי אז לא יטיילו יותר? כבר סגרו את כל המדינה ולא נותנים אפילו נוף בחינם. אני מחכה לשמוע מתי בכל מיני מקומות צחים ואווריריים יגבו מחיר על מספר הנשימות שאנו צפויים לנשום שם. חוצפנים לחשוב שיהיו כאלה שלעולם לא יכירו את פינות החמד של ארצנו היפה כי לא היה להם כסף לשלם כניסה. יופי. עכשיו אני כועסת. נהדר ממש.

ענבר.

New member
רוצה נוף?

סעי לשוויץ. או לקזחסטן, פתחו עכשיו קו תעופה ישיר לשם. זאת שערוריה של ממש. קרן קיימת שמטפחת ומתחזקת יערות כולל מתקני משחקים לילדים, מתקנים למנגלים, שולחנות, פחי אשפה - לא גובה כלום !! רשות הטבע והגנים? מלאימה נכסי ציבור. הפקרות. צריך להצביע ברגליים ולא להגיע.

../images/Emo3.gifלא רוצה שוויץ

הנוף שהכי מדהים בעיני הוא דווקא צחיח. מדבריות , צוקים, גוונים של האבן, של החול, נוף ראשונים כזה. יש בו איזה כישוף. אבל זו אני את יודעת.

yariv v v

New member
ידוע מזמן

שכל הגופים הממשלתיים (ואלו שלא) שמתיימרים לשמור לנו על נופי בראשית...אם בכלל עוד יש כאלה...רק מסבים להם נזק. ראים מה קורה בכינרת? אותה כינרת של המשוררת רחל?...עם הדקל שפל הצמרת..?? החופים עמוסים מכוניות אוהלים מנגלים אפופי עשן, וזוהמה בכל מקום. ואם לא די בכך...אז זה גם עולה כסף!!!! ואין פוצה פה. עוד משהו----אני,שלא כמו פנה קוטה, דווקא אוהב את הרי הגליל והגולן, והחורשות הסבוכות, ואם זורמים קצת מים בוואדיות---אז זה בכלל מושלם!

איזה מזל שבארצנו הקטנטונת אפשר

באותו יום להיות במדבר ובחורשות הסבוכות עם המים. נוסעים?

yariv v v

New member
(-: בטח נוסעים!

בארצנו הקטנה יש כל כך הרבה פינות חמד. מי בכלל צריך את הודו?....חה חה חה...זה מהשרשור למעלה. (-:

למעלה