אני עושה קילציה עם חומצה אלפא ליפואית, דבר שגורם לי לבעיות עיכול קשות, נראה שהסיבה לכך היא הרגישות שלי לחומציות התכשיר. האם ידוע למישהו על דרך להשתמש בתכשיר באופן שלא יזיק למעיים מחד, ומצד שני שלא יפגע ביעילות התכשיר.
לפי איזה פרוטוקול את/ה עובד/ת? מינון, תדירות וכו'? בפיקוחו של מי? האם התחלת עם DMSA או DMPS בלבד למשך כמה חודשים? חומצה ליפואית חוצה את גבול הדם מוח כפי הנראה ולכן צריך להיזהר אתה מאוד מאוד ולדעת איך להשתמש בה.
קראתי את כל הספר של אנדי קטלר, היה לי קשה להשיג בתחילה DMSA ולכן התחלתי רק עם ALA לצערי אין באפשרותי לממן את כל המומחים-מפקחים -מתווכים למיניהם לכן אני נאלץ לעשות זאת בעצמי. שאלתי פשוטה: כמו שויטמין C חומצי מגרה את רפידת מערכת העיכול כך נראה לי עושה גם החומצה האלפא ליפואית לאנשים רגישים כמוני. האם יש דרך לנטרל את החומציות בלי לפגוע בפעילות של החומצה האלפא ליפואית. דרך אגב אני נוטל את ה ALA כל 4 שעות במינון התחלתי נמוך של 40 מ"ג כל פעם. שאלה נוספת: מבדיקת שיער שעשיתי ע"י DOCTORS DATA עלה בבירור שאני סובל מהרעלת כספית (Deranged Mineral Transport by the 5 rules בינתיים כבר החלפתי את כל סתימות האמלגם שלי ואני מחכה לDMSA שהזמנתי מ-VITAMIN RESEARCH PRODUCTS שאלתי:האם יש דרך להשיג את הDMSA בצורה זולה יותר ? האם יש יבואן בישראל? כידוע המכס עושק אותנו על כל הזמנה של תוספים מחו"ל שגם ככה הם מאוד יקרים. בכבוד רב חנינא1