חומצה בקיבה וחלבונים
מחיפוש באינטרנט הבנתי שבכל עת שנכנס חלבון לקיבה היא צריכה להגיב בהפרשת חומצה הידרוכלורית שעוזרת לאנזים פפסין לפרק את החלבון. לא הצלחתי למצוא מה קורה כאשר אין חלבון בקיבה. מה קורה אז לרמת החומצה? ולא הצלחתי למצוא אם יתכן שקורה גם שכאשר אוכלים חלבון לא תופרש חומצה. האם יכול להיות דבר כזה?? תודה
מחיפוש באינטרנט הבנתי שבכל עת שנכנס חלבון לקיבה היא צריכה להגיב בהפרשת חומצה הידרוכלורית שעוזרת לאנזים פפסין לפרק את החלבון. לא הצלחתי למצוא מה קורה כאשר אין חלבון בקיבה. מה קורה אז לרמת החומצה? ולא הצלחתי למצוא אם יתכן שקורה גם שכאשר אוכלים חלבון לא תופרש חומצה. האם יכול להיות דבר כזה?? תודה