חומצה לקטית- עזרה

חומצה לקטית- עזרה

חבר'ה הצילו, הידיים שלי כואבות ברמה שבא לי לכרות אותן רק לא לסבול את הכאב.... זה התחיל באוקטובר עשה הפסקה בפברואר שרק הבדיקת חומצה לקטית נישארה לי -יענו הכל נשלל , מכוון שהם פסקו ויתרתי על הבדיקה ועכשיו הכל חזר, אז עד שאעשה את הבדיקה ומכוון שלפי כל מה שקראתי וקראתי לא מעט זה אכן הזוועה אשמח אם תיתנו לי עצות לגביי מזון-אם יש משהו שמשפיע יותר לרעה ויש משהו של יותר לטובה אשמח מאוד לדעת... ויטמינים אתחיל רק אחרי הבירור הרציני ועד אז אני רוצה להמשיך לתפקד בלי להיות תלויה כל הזמן במשחה הומואפתית מדהימה שעוזרת מעט אבל עדייין הכאב מציק.....

razgalili

New member
חסרים הרבה הרבה פרטים

איפה כואב איך כואב למה כואב, איזה חלק של היד כואב כשאת עושה מה, כואב יותר בבוקר או בערב סוף השבוע או באמצע השבוע, כל הזמן אותו דבר או מתחזק ונחלש, כשנוגעים או כשאת מזיזה, האם יש שנוי כלשהו בצבע העור, איזה בדיקות עשית ומה היו התוצאות (גם אלה שיצאו נורמליות, עדיף צילומים של בדיקות)

תודה על התשובה+פרטים

אז הכאבים הם לא ממושכים באים והולכים כל פעם ביד אחרת באיזור אחר -כרגע אני נתקפת בערך בשתי התקפות כאב ביום אבל זה במגמת עלייה -זה התחיל בפחות. כמו שאמרתי מיקום הכאבים משתנה אך שוב הוא עולה-זה התחיל בכף היד ואתמול היה באמה וזה מוכר לי מהפעם הקודמת בה זה עלה עד הכתף ואז התחילו כאבים אקראיים בכל מקום, חשוב להדגיש שהכאבים הם לא במפרקים עצמם אלא בין המפרקים וגם לא לכל האורך-לא כל האמה למשל שמפרידה בין מפרק כף היד למרפק אלא בחלק ממנה . התקפת כאב אורכת בסביבות השעה ,באותה עוצמה כל הזמן לרוב באח"צ והערב בלי הבדל בין ימות השבוע, . אין הבדל כאשר נוגעים או שאני מזיזה, אני חובשת את היד בחוזקה זה עוזר . למה הכאב, בכף היד הרמאוטולוגית אמרה לי שזה ניתן להסבר בגלל הגמישות יתר הקיצונית שלי אבל מכוון שזה לא רק בכף היד אותו אופי של כאב אז זה לא זה ואין מושג מה זה. ובדיקות שהאבא יחזור הביתה תהיה לי הסיסמה של האתר עם התוצאות ככה שאני אוכל להעביר לפה משם בכל אופן עשיתי המון בדיקות בעבר גם דרך אורתופד וגם דרך ראומטולוגית והדבר היחיד החשוד שנמצא הוא כמות קיצונית של נוגדנים של דלקות גרון כאשר מעולם לא היתה לי דלקת גרון, האורתופד אמר שזה חשוד ולכן הפנה לרמאוטולוגית היא אמרה שזה כלום אבל שלה אותי לבדיקת דם שנועדה לבדוק אם אין דלקת פרקים שמקרינה כאבים לאיזור מה שיצא שלילי , במצב הזה שניהם טוענים שאני מקרה לא ברור לחלוטין.

razgalili

New member
האם מישהו בדק לך את הגב והצוואר?

כאבים חוזרים בידיים יכולים להיות (גם) בעיות בעמוד השידרה שגורמות לכאבים בידיים, וגם בעיות לב שגורמות לאי ספיקה של דם בידיים, שתיהן בעיות שצריכות להבדק ולהפסל. איזה דלקת גרון בדיוק? סטרפטוקוק?

עשו כל בדיקה אפשרית

הגב שלי נמצא במעקב מהשניה שאני זוכרת את עצמי עקב בעיות עקמת וגם הלב שלי עבר את הבדיקות הבסיסיות ויעבור גם את המורכבות יותר עקב רצון שלי לוודא שהכל בסדר . הנוגדנים לדלקות גרון הם אכן לסטרפטוקוק זו אחת הסיבות שחשוב לי לראות קרדיולוג....

razgalili

New member
חומצה לקטית גבוהה

יכולה להעיד על פעילות לא נורמלית של חיידקים במעיים. מה הדיאטה שלך בימים אלה? האם יש לך בעיות מעיים?

הדיאטה שלי בחופש, כמוני../images/Emo13.gif

במילה הדרך היחידה בה חלב נכנס לגוף שלי זה גלידות- יענו גלידריות (לא בבית) דבר שכמעט לא קורה כי אני עסוקה בלשמור על התת משקל שלי וגם שקורה לרוב אני מעדיפה סורבטים אז בפעם בתקופה שאני מגיעה לגלידריה שידועה בגלידות החלביות שלה אני אהנה- אגב זה יקרה מחר כי שמעתי על גלידת במבה אדומה מדהימה.... ועל בעיות שלי עם גלוטן לא ידוע לי, ממש לא ידוע לי להיפך, אבל גם באופן טבעי אני לא מתה על גלוטן ולכן גם לא צורכת הרבה.

שלום לך

מכירה את ההרגשה היטב חיה איתה כמעט כל חיי ובשלוש שנים האחרונות היתה החמרה במצב אובחנתי כחולה בפיברומיאלגיה ולמדתי מכאן שיש קשר בין פיברומיאלגיה ואוטיזם הפרופסור שאיבחן אותי הסביר שזה שיבוש במנגנון הכאב במערכת העצבים המרכזית במוח זה משפיע על הרבה דברים. כגון: תשישות כרונית, בעיות קשב וריכוז, שיבוש במנגנון השינה ועוד האם חלק מהדברים שכתבתי מוכרים לך? אם כן מציעה לך ללכת לאיבחון כדי לטפל. ענת

תשישות כרונית זה ההיפך ממני

כלומר אני תשושת נפש, צריכה את השקט שלי והלבד שלי, מבחינת שעות שינה אני חייה על בין 6 ל8 שעות שינה ביום ולא יכולה מעבר לפעמים אפילו פחות -אתמול בלילה ישנתי 4 שעות (בשאר ראיתי מיס יוניברס) ואני עדיין לא הולכת לישון וזה למרות שחרשתי בהליכה את רוב תל אביב. מה שכן , כמעט ולא נירדמת באור יום-מנגון שינה תלוי תאורה. לגביי הכאבים הסתכלתי באתר של התסמונת, יש לי כאבים באיזורים המתוארים אבל גם באחרים בכל מקרה אבדוק את האפשרות.

הכאבים יכולים להיות בכל הגוף

הנקודות המתוארות הן הנקודות שמעוררות את הכאב אצלי הכאבים הם בכל הגוף אך בעיקר ברקמות החיבור

למעלה