חומצה מאלית - לכל המעוניינים

ornabr1

New member
בענין החומצה מלית וסבלנות בכלל

נאוה אני מחזקת את ידיך בענין שלוקחים משהו חדש אם זה טיפול או כדור חדש צריך סבלנות. כשהתחלתי לעשות דיקור בהתחלה התחלתי להרגיש יותר גרוע והמטפל אמר לי סבלנות לפעמים יש הרעה לצורך הטבה ובאמת כך היה. הבחורה שם שלא התייחסה מספיק בסבלנות לכדור החדש הפסידה כי היא לא תדע אם זה יכל לעזור או לא. כשלקחתי את האצה כחולה ירוקה (שאלו אותך עליה בעבר ולא ידעת מהי) המוכרת בחנות טבע אמרה לי תשמעי צריך סבלנות זה לא ישפיע ביום אחד ואכן אחרי שבועיים הרגשתי ממש טוב ובמשך שלושה חודשים הרגשתי נפלא. לא הרגשתי חולה (פיברו) בכלל והייתי ערנית בצורה מדהימה ולא עייפה אפילו לא טיפה. רק לצערי שאחרי תקופה הגוף התרגל ויש נסיגה בהרגשה הטובה צריך להעלות את המינון כל הזמן. אז שאלה, כמה זמן את לוקחת את החומצה מלית, האם העלת את המינון במשך הזמן ואחרי כמה זמן הרגשת את ההשפעה??? (אגב, לי יש סבלנות!!) תודה אורנה

dorgad

New member
חומצה מאלית - לכל המעוניינים

ניתן להשיג ב"עדן טבע", רח' המסגר 8, אזור תעשייה ישן, אור יהודה (מול מגה), טל' 03-6345471/2/3 עכשיו במבצע 1+1 (סה"כ 240 טבליות) במחיר 117.95 ש"ח. אני טרם ניסיתי, ובכוונתי לנסות, ורק כשתהיה השפעה כלשהי אדווח ואולי אמליץ. בשלב זה אני נסמכת על המלצותיהן של חברות בפורומים. בהצלחה לכולנו!

dorgad

New member
לנאווה - מינון חומצה מאלית

נאווה, בוקר טוב! מאתמול בערב היא אצלי - החומצה המאלית הנכספת... מבקשת עצתך: על גבי האריזה כתוב שיש לקחת 3-4 ביום. הגברת שענתה לי בטלפון ב"טבע עדן" באור-יהודה אמרה שלפיברו' צריך להתחיל עם מינון מקסימלי, ואחר-כך, בהתאם להשפעה - להפחית לפי הצורך. אתמול בערב לקחתי 1, והבוקר לקחתי 1, ואני תוהה כיצד להמשיך. אודה להמלצתך!

היי אורנה, כמובן שזה מאוד אישי

בפעם הראשונה שלקחתי (כשגיליתי אותה בחנות GNC),נעלמו לי כאבים תוך 3 ימים. זה היה לפני כמה שנים במצב בריאותי טוב יותר ובגוף חזק יותר. הפעם זה לקח יותר זמן, ובעיקר שמתי לב שההספק שלי השתפר. אלא מה? התחלתי להגזים קצת אז... היו כאבים וכמה ימים של חולשה וקושי לקום בבוקר, ופתאום ביום שישי היה לי ארוע של עליית לחץ דם (גם בגלל הגזמה) מבחינת המינון, בימים שאני מאוד עייפה אני נוטה לקחת מנה נוספת בלילה. אני תמיד לוקחת את החומצה המלית עם כמות יפה של מגנזיום. מקווה שזה עוזר.

ornabr1

New member
נאוה - לגבי החומצה המלית שאלה קטנה

אתמול קניתי את החומצה והרוקחת המליצה לי על שני תוספים נוספים כדי להשלים את התזונה (היא ידעה שזה קשור לתשישות זה קשור באמת לתוספת של מגנזיום ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת כרגע. התחלתי לקחת את הכדורים אתמול ואני מצפה לשינוי. רציתי לדעת כמה כדורים את שותה ההמלצה היא לקחת בין 3-4 התחלתי עם 3 + 2 תוספים. פרופ' בוסקילה נשאל פעם לגבי החומצה המלית?? חוץ ממה שכולם יודעים שחוסר של ברזל ו B 12 מחמיר את התופעות.

חשוב לגבי המלצות בתי הטבע!!

תפקיד המוכרים בבתי הטבע הוא: למכור!! במצב נורמלי, יש סבירות גבוהה שתצאו מהמקום עם מוצרים לא הכרחיים. איש מקצוע אמין לא ייתן לכם משהו שיזיק לכם, אבל... תוספי מזון הם הוצאה גדולה ולפעמים יותר זה בעצם פחות... שאלות: המוצר שקנית הוא רק חומצה מלית או שהוא בא בתוספת של מגנזיום? מהו התוסף השני שהיא המליצה? אילו דברים אחרים את לוקחת? כמה כדורים אני לוקחת - זה לא רלוונטי. מה שחשוב זה המוצר שבידייך

ornabr1

New member
נאוה - את צודקת לגבי המוכרים

אבל מה ששכנע את בעלי לקחת את שני התוספים הוא שהרוקחת אמרה לו שלא כדאי לקחת את החומצה מלית לבד מפני שאז עולות בגוף רמות מסויימות של ויטמנים שהחומצה מכילה ואם מוסיפים את התוספות שהיא נתנה ביחד זה מהווה את כל המנה היומית של מה שהגוף צריך (אגב היא מכירה את התשישות הכרונית והפיברו והתוספות הן להגברת האנגריה בגוף) אני אכתוב לך כשאהיה בבית את השמות של המוצרים אחד מהם גורם להגברת החמצן בדם אשר מן הסתם צריך להוריד את העייפות. החומצה המלית לא נקיה רכשתי אותה בעדן (זאת עם התוספת של המיצוי פלפל שחור. באחד או יותר מהמוצרים היה מגנזיום. נאוה כמה זמן המלית עוזרת לך??

מחכה לרשימה. לגבי עצמי, לקחתי תקופה

ואז הפסקתי להמון זמן. בשנה האחרונה חיפשתי אותה בדבקות, ובסופו של דבר השגתי מארה"ב 2 מוצרים. רק חומצה מלית ומגנזיום +חומצה מלית החומצה המלית עוזרת לי אבל... זה לא שאין סימפטומים. יש איזו רמה בסיסית שבה אני מתפקדת יותר טוב, אני ישינה בשעות סבירות יותר, יכולה להעמיס על עצמי יותר, ומתאוששת מהר יותר מעומסי יתר. כשאני מעמיסה יותר מידי (במיוחד אם זה גם פיזית וגם נפשית), יש כאבים, יש עייפות אבל... אני אנמית (בחודשים האחרונים - עוד לא ברור על רקע מה),
ויש לי דלקת כלשהי בגוף (לא יודעים איפה אבל היא כנראה הגורם לאנמיה)
יש לי עודף משקל מטורף והכושר שלי בשנים האחרונות - על הפנים,
עם בוא הקיץ והעליה בטמפ' ובעומס החום - לחץ הדם שלי שוב משחק למעלה
רמות המתח בחיי גבוהות עכשיו במיוחד כי אני באמצע התהליך השנתי של בקשה לחינוך ביתי, והמצב הכלכלי, וכל העבודה העצומה שיש לי עוד לעשות בבית, והבריאות על כל מרכיביה, וזה רק אצלי... מה אני מתכוונת לעשות? קודם כל להתחיל לקחת מיץ נוני שיעבוד בכמה רמות, להתחיל לבצע תרגילי נשימה שמעלים כושר (בלי לקום מהכיסא) להמשיך לקחת מגנזיום + חומצה מלית ולהוסיף גם B12 שככל הנראה נתן את תמיכתו, להתחיל לקבל דיקור לאיזון נוסף. עם כל זה, אני כל הזמן חוזרת ומדגישה, כל הזמן אומרת לך שמה שקורה/קרה לי עם החומצה המלית, או עם כל ניסיון טיפולי אחר, מתאים לי ואינו מאפשר שום תחזית לגבייך.

ornabr1

New member
נאוה החומצה שקניתי אכן מכילה

מגנזיום, וכן אחד מהתוספים מכין גם כן מגנזיום. השם של התוסף השני הוא ACID 1 . התחלתי לקחת ביום א' בערב ואני מחכה לראות מה זה יעשה לי. התוסף השני גורם לכך שיהיה יותר חמצן בדם דבר שאמור להוריד את רמת העייפות.

ornabr1

New member
נאוה הסבר לגבי הויטמינים

הויטמנים מכילים הרבה ויטמינים B (במיוחד B6) שקשורים למערכת העיצבית כמו כן הויטמין השני Q10 מכיל אנזים (סוכרים) אשר מגביר את החמצן לתאים וגורם לירידה בעייפות. שני הויטמנים משלימים את החומצה מבחינת הויטמנים והצריכה היומית. (נאוה סתם לידיעה כללית שאלתי אותך בזמנו על האצה כחולה ירוקה, אז הרוקחת בעדן גם כן שמעה על האצה והיא מכילה את אותו עקרון של הרבה ויטמנים B ועוד דברים שעושים טוב לגוף. את השינוי באצה הרגשתי באופן מוחלט אחרי שבועיים ובמשך שלושה חודשים שלקחתי את הכדורים לא הרגשתי חולה (מבחינת אנרגיות) בכלל. במשך הזמן הגוף מתרגל ומתחיל תהליך של החלשות מחדש. מה שהרוקחת אמרה לי שכדי שלא יהיה תהליך של התרגלות עם החומצה צריך את הויטמנים להשלמה. שלושתם קשורים לאנרגיות ועייפות וביחד אמורים לתת מענה. בחנות באור יהודה אזלה החומצה לחלוטין ועכשו מנסים להשיג אותה בגלל הדרישה. הרבה בריאות לכולנו. אורנה

CoQ10 הוא מוצא נהדר שמומלץ מאוד

ככל שמתבגרים. צעירים יכולים לסנטז אותו מה- CoQ6 ו- CoQ7 שאנחנו מקבלים מהצומח. זהו קו-אנזים שמשפר מאוד את החימצון, ונחוץ במיוחד לסובלים מבעיות של לב, זרימת דם, בעיות זיכרון ועוד. הוא בדרך כלל מוצר יקר. לגבי האצה - כבר אמרתי, לא מכירה, לא יכולה להתייחס.

למעלה