חומצה מאלית - מסקנות ביניים

dorgad

New member
חומצה מאלית - מסקנות ביניים

מסקנות עד כה: עוזרת למשוך יותר זמן ויותר מאמץ, אבל אם אני חורגת מהיכולת - בערב קורסת (אני לוקחת 2 כדורים בבוקר ו-1בצהריים, ואם שוכחת בבוקר - 3 בצהריים). אני חושבת שיש גם השפעה על העיכול, אבל לא בטוחה שזה מהחומצה המאלית, ולכן נזהרת מלייחס לה. לגבי כאבים - הטבה מועטה בלבד. אולי נדרש יותר זמן, לא בטוחה

dorgad

New member
חומצה מאלית - מעקב למתעניינות

אתמול לקחתי בצהריים (שכחתי בבוקר) 3 כדורים בבת-אחת, וכבר מזמן אני לא זוכרת אחה"צ וערב כל-כך מומרצים. ממש לא חשתי תשישות עד לשינה, רק קצת עייפות סבירה בערב, וגם ההירדמות והלילה היו טובים. במקביל, אני בתהליך מדורג של הפחתת אלטרול (במעקב הנוירולוג), ומרגישה טוב. נאווה - תודה על ההמלצה!!!

shirely

New member
עדכון קטן ממני

האמת שהתלבטתי אם לעדכן, שכן לא ברור לי כל כך מה יש לי לעדכן... המצב, יחסית, טוב במעט. נדמה לי שיש פחות כאבים, אבל כולם עדיין קיימים, רק הם חלשים יותר ובתדירות נמוכה יותר אלה שממש מטרידים. מבחינת עייפות אני קצת יותר בסדר, יכולה למשוך באמת יותר. אבל, השאלה ממה זה נובע. קודם כל אני הורדתי הילוך בצורה משמעותית בחודשיים האחרונים ואויל זה משפיע, לא לומדת ועובדת מעט יחסית וישנה די הרבה. נוסף על כך התחלתי לפני איזה חודשיים לקחת ויטמין B12, ובשבועיים האחרונים התחלתי כמעט בו"ז את האלטרולט ואת החומצה מאלית של KAL כך שלא ממש ברור לי מה מהכל השפיע יותר, וכמו שכבר אמרתי, זה בכל מקרה לא שינוי עצום, אבל בהחלט שינוי. נדמה לי שמשהו מבין האלטרולט או החומצה השפיע יותר, כי נדמה לי שזמן הממש אחרון חל יותר שיפור. בכל מקרה אני אופטימית :)

נו-נו-נו!! אמרתי להתחיל דברים חדשים

אחד-אחד בהפרשים של כשבועיים. התחלת במכה אחת אז את לא יכולה להבחין במי עעושה מה. יותר מזה, זה יכול לטשטש ריאקציות (של תוספי המזון) ותופעות לוואי (של התרופה)

shirely

New member
../images/Emo5.gif

אני לא יודעת מה לומר... בכל מקרה, כן התחלתי בהפרשים קלים... הויטמין הרבה לפני השאר, האלטרולט בערך שבוע לפני החומצה מאלית... הבעיה שאני לא יודעת להגיד בדיוק מתי חלו השינויים... כך שזה לא ממש עוזר לי שהתחלתי בהפרשים..... :(

הקביעה של שבועיים היא סבירה אבל

למעשה, יש לקבוע את הזמנים כל עניין לגופו. למשל: תרופה קונבנציונלית, במיוחד נפשית, לוקח לה המון זמן להגיע לאיזון עם הגוף, לכן, יש להתחיל אותה אחרונה. כרגע, המשיכי עם הכל כמו שזה. בעוד חודש, הפסיקי את אחד התוספים (חומצה מלית עדיף) למשך שבועיים - שלושה, שימי לב למה שקורה: זמני שינה, איכות שינה, כאבים, רמות עומס ומאמץ, רמת ריכוז, איכות הזיכרון, ואפילו מצב הרוח. לקראת הזמן שבו את צריכה לעשות בדיקה של B12 - הפסיקי אותו לשבועיים - שלושה. אבל רק אחרי שחזרת לחומצה המלית שבועיים- שלושה לפחות. שוב, שימי לכל מה שקורה. בינתיים, האלטרולט יתאזן בגופך ואולי גם תוכלי למקד טוב יותר את תופעות הלוואי והתועלות שלו. נראה לך?

shirely

New member
נראה בהחלט ../images/Emo140.gif

תודה. עכשיו רק נותר לקוות שאליח לעמוד בכל המשימות הלכאורה פשוטות הללו... אני צריכה לזכור ולכתוב לי תזכורות מתי להפסיק מה ולתכנן את הזמנים... קשה, קשה....

למעלה