הייי, הייתי מבקשת קצת יותר אינפורמציה על חומצה מלית, והאם זה אפשרי לקחת יחד עם אלטרולט שקיבלתי לקחת מהרופא? ניתן להבין כאן כי לקיחת חומצה מלית מאד עוזרת ומיטיבה לחולים בפיברו' בתודה ויום נעים דיתי
יש מידע מפורט על החומצה המאלית בהודעות קודמות שח נאווה. אני לוקחת אותה עם אלטרו (שזה כמו אלטרולט, רק במינון גבוה יותר), ולא מוצאת התנגשות ביניהם. עד כה אני יכולה לומר שהחומצה מסייעת לי בענייני תשישות, לגבי כאבים עדיין אין לי מסקנה. מקווה שעזרתי, דור
הכי כדאי זה לשאול את הרופא, או אפילו טוב יותר - רוקח מקום טוב לברר זה בקו המידע של קופות החולים. בכללית - עונים בטלפון וזה מוקלט. לכן, הם לא יתנו לך תשובה כדי לצאת ידי חובה אלא יבררו ויחזרו אליך. חשוב לדעת שרוב אנשי המקצוע (גם בתחום שלי) לא מכירים את התוסף. אייתי להם את השם בעברית ובאנגלית, אימרי להם שזוהי חומצת תפוחים (לא חומץ תפוחים) תזכירי שזהו תוסף ייחודי לפיברומיאלגיה (שגם היא לא מוכרת לאנשי מקצוע רבים) ועמדי על זה שיבררו ויחזרו אליך. אחרי שתבררי - החכימי גם אותנו
תודה לכם שעניתם לי במהירות, התקשרתי לחנות שמספקת את החומצה המלית, ואזל להם הכל, נמסר לי להתקשר בעוד כשבוע, הם יקבלו את החומר שוב. לתזכורת: יש להתקשר לחנות עדן טבע, טל' 6345471 ושוב תודה לנאווה, ודור
כאלו במרכז הארץ, אבל אפשר ורצוי לבקש מכל בית טבע שמחזיק מוצרים שלהם - שיביא. זיכרו, שמעבר ל"להשיג" את המוצר לעצמנו, יש לנו אינטרס להעלות את המודעות למחלה ולטיפול בה. ומעבר לזה, אסור לפרסם מספרי טלפון בפורום (חוקי תפוז) אז לא אמרתי קודם, (כי פעם אחת זה עובר בכאלו) אבל אני אומרת עכשיו כי זה גובל בפירסום לחנות.
היי נאווה!! אני מבינה שאין לפרסם טל' של חנות מסויימת איתכם הסליחה. מה שהייתי מבקשת לדעת מה הפרוש של חנויות KAL את מתכוונת לחנויות טבע? אני עדיין לא שוחה בכל הנושא, אלא מגששת ומבררת כל אפשרות שקיימת על מנת להביא את מצבי לאיזון מה. שוב תודה דיתי
חנויות של חברת קל. ממה שהבנתי כולן במרכז. אברר שוב ואכניס רשימה שלהן. בכלל אולי כדאי להכניס במאמרים רשימות כמו: רופאים, מטפלים ברפואה משלימה בתי טבע עם חומצה מלית וכדומה. מה דעתכם?