תשובה
המחקרים (בעלי המתודולוגיה הבעייתית משהו), שנעשו על ידי New England Journal of Medicine, מדברים על תיסוף של בין 0.4 ל 0.8 (1,2) מ"ג חומצה פולית ליום. בקישור הבא תמצאי רשימה של מאכלים הממוינת לפי תכולת החומצה הפולית בהם למנה של 100 גרם.
http://tinyurl.com/yhv3rh יוסי
1: N Engl J Med. 1992 Dec 24;327(26):1832-5. Prevention of the first occurrence of neural-tube defects by periconceptional vitamin supplementation. Czeizel AE, Dudas I. Department of Human Genetics and Teratology, National Institute of Hygiene, Budapest, Hungary. PMID: 1307234 2: N Engl J Med. 1999 Nov 11;341(20):1485-90. Prevention of neural-tube defects with folic acid in China. China-U.S. Collaborative Project for Neural Tube Defect Prevention. Berry RJ, Li Z, Erickson JD, Li S, Moore CA, Wang H, Mulinare J, Zhao P, Wong LY, Gindler J, Hong SX, Correa A. Birth Defects and Genetic Diseases Branch, National Center for Environmental Health, Centers for Disease Control and Prevention, Atlanta, GA 30341-3724, USA. PMID: 10559448