חומציות בקיבה האם ומציות בקיבה גורמת לגזים או גזים גורמים לחומציות בקיבה
M mellory6 New member 7/11/07 #1 חומציות בקיבה האם ומציות בקיבה גורמת לגזים או גזים גורמים לחומציות בקיבה
ש שלומלומי New member 7/11/07 #2 גזים הם רק סימפטום. הם יכולים להצביע על פעילות בקטריאלית, חוסר בלעיסה, חוסר או עודף חומציות, וכו'. אבל חוץ מחוסר נעימות- הם לא ממש עושים שום דבר...
גזים הם רק סימפטום. הם יכולים להצביע על פעילות בקטריאלית, חוסר בלעיסה, חוסר או עודף חומציות, וכו'. אבל חוץ מחוסר נעימות- הם לא ממש עושים שום דבר...
ה הילה הרבליסטית New member 8/11/07 #4 סימפטום הוא כלי שעוזר לאבחן את הבעיה, לא מאבחנים סימפטום אלא מאבחנים את האדם ודרך זה מבינים את הבעיה. הסימפטומים עוזרים לנו להבין את המצב יותר לעומק. כל מטפל בתחומי הרפואה המשלימה יוכל לבצע אבחון, נטורופט, הרבליסט וכדומה. בהצלחה, הילה
סימפטום הוא כלי שעוזר לאבחן את הבעיה, לא מאבחנים סימפטום אלא מאבחנים את האדם ודרך זה מבינים את הבעיה. הסימפטומים עוזרים לנו להבין את המצב יותר לעומק. כל מטפל בתחומי הרפואה המשלימה יוכל לבצע אבחון, נטורופט, הרבליסט וכדומה. בהצלחה, הילה
M mellory6 New member 8/11/07 #5 טעות דפוס התכוונתי לבעייה אבל הייתי אצל נטורופטית ידועה היא איבחנה בדרכה המיוחדת את הבעיה נתנה לי תרופות והמלצות אבל שום דבר לא עזר והטיפול עלה לי הון תועפות
טעות דפוס התכוונתי לבעייה אבל הייתי אצל נטורופטית ידועה היא איבחנה בדרכה המיוחדת את הבעיה נתנה לי תרופות והמלצות אבל שום דבר לא עזר והטיפול עלה לי הון תועפות
ה הילה הרבליסטית New member 8/11/07 #6 לא תמיד הידועים הם הטובים האבחון הוא החלק החשוב ביותר - אם לא אבחנת נכון, כל טיפול שתיתן לא יעזור... מקווה שזה לא ימנע ממך להמשיך לחפש תשובות ברפואה המשלימה. בהצלחה, הילה
לא תמיד הידועים הם הטובים האבחון הוא החלק החשוב ביותר - אם לא אבחנת נכון, כל טיפול שתיתן לא יעזור... מקווה שזה לא ימנע ממך להמשיך לחפש תשובות ברפואה המשלימה. בהצלחה, הילה
ה הילה הרבליסטית New member 8/11/07 #8 אין מרשם בטוח אבל אשמח להמליץ לך על מטפלים שאני מכירה אם תרצי - במסר כמובן. יום מקסים