חומרים במקס

man24

New member
חומרים במקס

שלום, אני מעוניין להוסיף עוד סלוטים של חומרים במקס. המקסימום שאני רואה הוא 24 חומרים. האם אפשר להוסיף יותר מזה ? אודה לעזרה, סופ"ש טוב.

drorlazar

New member
לא

המקסימום שמקס יודע להציג זה 24, אבל זה רק לתצוגה, בפועל יכולים להיות לך הרבה יותר חומרים בספרייה/סצנה שאתה עובד איתה. 24 הסלוטים הם נטו לתצוגה

chubu

New member
יש לך יותר מ- 24

דבר ראשון עם אתה לוחץ על X (קיצור דרך) אתה רואה יותר חומרים בחלון ודבר שני יש לך סליידרים בצדדים, תזיז אותם ותקבל סלוטים ריקים

man24

New member
התצוגה מאפשרת 24 חומרים

תודה על התגובה, אבל... התצוגה מאפשרת רק 24 חומרים. גם אחרי שלחצתי X וזזתי בצדדים. השאלה היא איך אני מתשתמש במעבר ל- 24 חומרים ? אני רוצה שהם יהיו בסצנה ולא משנה לי אם הם לא בתצוגה...העיקר שאני אוכל להשתמש בהם... תודה :)

gilig

New member
עשה זאת כך

עמוד על אחד הסלוטים שבהם אתה כבר משתמש בסצינה לחץ על כפתור get aterial יפתח לך חלון החומרים, שים לב ש new מסומן ובחר את סוג החומר שאתה רוצה מהרשימה בצד ימין למשל standard החומר החדש יופיע בסלוט והקודם נשמר בספרייה שלך. אם תשנה את התצוגה מ- new ל- scene תוכל לראות את כל החומרים שקיימים בסצינה שלך גם אלה שלא מופיעים ב material editor

AlonPe

New member
מכיוון שבעבר

הצגתי בעצמי ת'שאלה הזו כאן - אז "מעביר ת'שרביט", עם התשובות שניתנו לי פה, וסייעו לי מאוד!
הפתרון הכי טוב (נראה לי) לקטע הזה הוא פשוט להשתמש ב-multi/sub material עם modifier על כל מודל בסצינה. זה גם עוזר מאוד לעשות סדר בסצינה - במקום שיהיו לך מיליון חמרים, ואז לך תמצא ת'ידיים ות'רגליים. ככה אתה יכול לארגן ת'חמרים לפי קבוצות, נגיד כל העצים ביחד, כל המתכות ביחד, או לפי מודלים - כל החמרים שקשורים לפופאי ביחד, כל החמרים שקשורים ל-תרד ביחד . . . בהצלחה, ושבוע טוב ל - כ-ו-ל-ם ! ! !

למעלה