שלום שלומי, אכן אין לי צורך בכמויות של 25 ק"ג. אני צריכה כמות קטנה מאוד מכל דבר, בשלב זה, לשם ניסוי בלבד, למשל גומי בסיס: 1 ק"ג. אם תוכל לעזור, נא שלח לי מסר אישי עם פרטים מקשרים. תודה, מירי.
היכן ניתן להשיג את החומרים הבאים בארץ או בחו"ל: גומי בסיס, גליצרין, לציטין, סורביטול, מניטול, סירופ מלטיטול, אספרטיים. כל החומרים הנ"ל משמשים לניסוי בגומי לעיסה. תודה מראש.
פטנט רציני במזון זה עסק סופר רציני שיקפיץ משקעים ברמה בין לאומית. למשל הממציא של האספרטם - שהוא ההמטיק המלאכותי (במוצרי הדיאט) למעשה התגלה במקרה הוא חיבור של מספר חומצות אמינו (כמו חלבון אבל קצר ) שנתן טעם מתוק למרות שהוא כלל לא סוכר ובכך היה כל כך דל קלוריות זהו סופר פטנט כימי בתחום המזון שהפך את בעליו לעשיר כקורח וגלגל מילארדים רבים מאוד של דולרים עשרות שנים !. אני עוקב שוב ושוב אחר השאלות שלך בתחום המזון ואני ממליץ לך למצוא שותף אסטרטגי או יועץ בתחום ,לפי שעות יענה לך על כל השאלות (אני לא האיש). בישראל יש מומחים במזון ברמה בין לאומית ובחלק מן התחומים ישראל נחשבת מעצמה טכנולוגית בתחום זה ואף זולה גם ביצור המכונות של המזון ישראל מדורגרת במקום טוב ובלל זוכה שוב ושוב. את האנשים העושקים במחקר אפשר למצוא בטכניון ,בפקולטה לחקלאות ברחובות ובדפי זהב ואם הרעיו שלך הוא פטנט אז תפני לעורך דין לפני זה. לנו יש מפעל ליצור מזון מסוגים שונים כ 100 ומשהו מוצרים בשוק האמריקאי ואפשר להתפרנס מזה,ישראל היא שוק קשה בתחום הזה, בגדול גם בישראל מתח רווחים נמוך מאוד פר מוצר אך בכמויות רבות לכן סף הכניסה הוא קשה אם אתה לא עובר מחסום של כמות בנוסף יש תמיד גם החזרות של המוצרים ופקיעת התוקף וחובה לקחת את זה בחשבון . אני אישית ממליץ לך לבקש ממפעל קיים ליצר לך מותג פרטי זה מודל טוב ואת מקבלת מוצר מוגמר ללא כאבי ראש , אולי תלכי איתם על שותפות הם מכירים את השוק וטולטים ברזי המקצוע. עוד המלצה קטנה יצור מזון תעשייתי אינו דומה בכלל ליצור מזון ביתי בשום היבט.