חומרים לסטנסיל

כמו תום

New member
חומרים לסטנסיל

אם יש פה אנשים שמשתמשים בסטנסיל ולא עושים רק "פרי הנד" - באיזה חומר אתם משתמשים לעשות את הסטנסיל? ניסיתי בריסטול פלסטיק, שדי איכזב כי הוא לא ישב יפה על הקירות וכל הזמן רצה להתגלגל חזרה להיות גליל. האם בריסטול נייר יהפוך לעיסה צבעונית מהרטיבות של הספריי? מה אתם ממליצים?

DrawOne

New member
אם לא תנסה לא תדע..

יש חומר בשם מפל, שבטח גם הוא ירצה לחזור להיות גליל אם תגלגל אותו... ויש צילומי רנטגן שהם קצת עבים מידי.. יש גם את אותו חומר ביותר דק.. קצת קשה להשיג אבל אפשרי ואני אישית עשיתי איזה שתי שבלונות מקרטון ששרדו לי עד היום.. אבל עדיף מפל

כמו תום

New member
trust me...

אני אנסה. אתמול בלילה עשיתי עם הבריסטול פלסטיק הזה - הבעיה היא שאם עושים משהו גדול חייבים לגלגל אותו (יש הרבה כוחות ביטחון בירושלים). בכל אופן, אני אנסה את המפל הזה...כבר קראתי בהיסטוריה של הפורום וראיתי שהוא ממש מומלץ. באתרים אמריקאים ראיתי שממליצים על נייר רגיל עם למינציה. נראה... אחרי שאני אשתפשף ואעבור לסטנסילים רציניים יותר, אני אעלה תמונות. בירושלים יש כבר ממש יפים.

DrawOne

New member
אחלה

ואני פשוט הולך עם חברים ואחד או שניים מחזיקים את השבלונה, והשלישי מרסס....

s09

New member
מתגלגל מתגלגל..

יש סלוטייפ.. אחד למעלה אחד למטה והנה

כמו תום

New member
לא מדויק

כשחותכים צורות באמצע אז החלקים מתגלגלים גם כן. לדוגמא, אם תחתוך את האות C, ותגלגל את הסטנסיל, אז כל השטח שבמרכז האות יתגלגל כל הזמן ותשאר עם O עקומה...

s09

New member
אז..

הנה מה שאתה עושה.. מכין טבעת מהסלוטייפ ועכשיו הוא כמו דבק דו צדדי. או שפשוט תקנה דבק דו צדדי.

למעלה