חומרים משפיעים שאינם ממכרים

מיריל

New member
חומרים משפיעים שאינם ממכרים../images/Emo53.gif

שלום לכולם, אני מחפשת הפניות וקישורים לחומרים בעלי השפעה זמנית חיובית על האדם, שאינם ממכרים, לא סמים ולא חומרים בלתי-חוקיים אחרים, אלא, חומרים טבעיים בלבד, שבאמת משפיעים. אשמח לקבל שמות של חומרים, הפניות לאתרים ומידע אישי שלכם. תודה מראש.

זהר פלד

New member
הממ...

חוץ מדרישה אחת, קנביס עונה לכל הדרישות שלך. (כמובן, מדובר על דרישת החוקיות, למי שלא הבין.) חוצמזה, איך את מגדירה "לא סמים"? יש אנשים שטוענים שתה קמומיל, לדוגמא, מעודד ומרגיע אותם. לדעתי זה עניין משותף של כימיה ופסיכולוגיה, כמו הרבה דברים אחרים. אני חושב שבפורומים "רוחניים" ידעו לענות לך יותר - אנחנו כבר מצאנו את הדרך הלא חוקית לעשות את זה, וטוב לנו איתה.

vegi force 1980

New member
רגע רגע רגע

גת זה לא נחשב לסם ולא נחשב לממכר וזה חוקי לחלוטין ומניסיון גם בלעיסה וגם בעישון הגת ממסטל יופי יופי

vegi force 1980

New member
ייבשנו את העלים בחוץ הרבה זמן

כשהם היו כמעט מיובשים לגמרי לפשוט ריסקנו אותם והוספנו טבק

tiger

New member
כל חומר שמשפיע על מצב הרוח=

סם. לא הבנתי למה את מיתכוונת.לתיי צמחים אולי או לג´ינסנג? שלא תיהיה לך אי הבנה:כל חומר שמשפיע על המוח בצורה זו או אחרת כלומר כל"חומר פסיכואקטיבי"נחשב לסם.כל חומר שמשנה את מצב הרוח הינו סם.כל נושא החוקיות גורם לאנשים לאבד את הפוקוס במחשבה המוטעית שמה שחוקי איננו סם.יש יותר סמים מזיקים וחוקיים מכל סם לא חוקי אחד כמו הדבקים השונים,טרמפנטיין,טיפקס,קליפות של בננות,קקי של יונים,ארס נחשים,ליחה של צפרדעים(!!),שורשים של מיליון צמחים ומה לא...חלק מהחומרים הנ"ל אלו בכלל תרופות עתיקות שכמו שהן יכולות לעזור הן יכולות להמית בייסורים את מי שינסה לגעת בהן בלי הרקע המתאים ורק לאחרונה היתה לנו דוגמא טובה בצורת מיקרי המוות כתוצאה מהדטורה,צמח חוקי לחלוטין שצומח כימעט בכל הארץ שידוע כתרופה שמניסטית מיזה אלפי שנים שהתכונות הטובות שלה ידועות ברפואה הטיבעית אבל בשימוש לא נכון יכולה להפוך לרעל מסוכן.אז לשאלה שלך מישהוא יכול לענות גם שהוא שמע שדטורה זה חומר מצוין וחוקי נגד בעיות של אסטמה וזה גם נכון אבל אם היית מנסה להישתמש בזה היית יכולה למות... אולי היתכוונת לישמוע המלצות על חומרים/סמים טיבעיים שקיימים בחנויות הטבע?יש רבים כאלה...מהרבל אקסטזי ועד...יו ניים איט. אבל לחשוב שזה שהחומרים האלה הם "טיבעיים" הופך אותם למשהוא יותר טוב?גם גראס זה טיבעי.סופר טיבעי ואופיום גם

tiger

New member
חוקי למהדרין

קיים בכל חנות טבע.אבל זה יותר "כאילו" אקסטזי טיבעי.כמו הגראס החוקי שמוכרים בפיצוציות?חרטא

dod_basim

New member
אתה יכול להרחיב?

אה ובנוגע לקליפות בננות, יום אחד נסיתי זה עושה סאטלה מאגניבה, שונה מגראס, כאילו אותו הרגשה אבל פחות אפופים, כדאי לנסות.

tiger

New member
לא .בחיים לא לקחתי את זה

אני רק יודע שזה קיים ושזה טיבעי ושיש לזה השפעה דומה לאקסטזי בימיוחד אם לוקחים את זה ביחד עם המקור...אני באופן אישי סולד מחיקויים

gamba girl

New member
את צריכה לקחת בחשבון

שהחומר אולי לא ממכר, אבל עדיין מזיק לבריאות. אולי תוכלי להפסיק מתי שאת רוצה, אני ממליצה לך לא להתחיל בכלל. הרי זה ברור, כל מי שמשתמש בסמים, הוא שבוז

tiger

New member
לא כל מי שמישתמש...../images/Emo150.gif

בטח שלא בסמים קלים או בחומרים של חנויות הטבע. אני דווקא מכיר כמה כאלה שלא נגעו בסמים מעולם והם שבוזים לא קטנים...

תגדירי שבוז

אני די בטוחה שאני לא עונה על ההגדרה. >ספל חמאה יודעת שגם גמבה מזיק לבריאות<

pazro

New member
אתם מתבלבלים בין שני דברים שונים

1. התמכרות פיזיולוגית 2. התמכרות פסיכולוגית כל חומר המשפיע על מצב הרוח (לטובה בדרך כלל) שלכם יגרום להיתמכרות פסיכולוגית, כמובן תלוי במידת ההשפעה שלו. וכן גם בגראס קיימת היתמכרות פסיכולוגית חזקה, במיוחד כי כולנו יודעים שזה בכלל לא מזיק. (כמובן שאני קצת ציני על הבוקר)

למעלה