חומרים פורנוגרפיים בעמוד הראשי של הבלוגיה

חומרים פורנוגרפיים בעמוד הראשי של הבלוגיה

אני מעתיק הודעה שכתבתי בבלוג של דבורית: ישנם בלוגים למבוגרים בלבד המוצגים בעמוד הראשי, ואל כמה מהן נלוות תמונות פורנוגרפיות. לדעתי במקרים אלו ראוי לשים במקום את תמונת הפוסט מעין קוביה שרשום בה כי הבלוג מיועד למבוגרים בלבד, שאחרת, תפוז הופכת את עצמה לבמה לחומרים פורנוגרפיים ולפחות מבחינתי (ואני בטוח שמבחינת רבים אחרים) זה בלתי נסבל. לתשומת ליבם של מי שאחראיים לנושא.

המלבישה

New member
../images/Emo45.gif

אני מבינה שזה קורה רק בשעות הערב, אבל כבר יצא לי להכנס בטעות לעמוד הראשי עם ילד על הברכיים (כן, כן, הגיע הזמן שאחנך אותם ללכת לישון מוקדם
).

גאמי

New member
../images/Emo13.gifלכן הכינוי המלבישה?

מהיום תהי מלבישת תמונות בקטגוריית למבוגרים בלבד. מתאים? מצטערת אין לי אייקונים כי הם מוצגים אצלי כמחלה ויראלית אבל בחיי, שיעשע אותי שבדיוק בהקשר זה הופעת את - "המלבישה". אחלה סוף שבוע ממני גלית.

דנטל

New member
../images/Emo45.gif בהחלט צריך קוביה במקום התמונות

כמו שיש באטרף דייטינג במקום תמונות שמוגדרות למבוגרים בלבד.

טל לוין

New member
למבוגרים בלבד

שלום לכולם - התייחסתי לכך כבר - אך אני כותבת שנית
הבלוגים למבוגרים בלבד מופיעים רק בין השעות 23:00 ל - 5:00. לאחר מכן לא מופיעים כלל בעמוד הראשי, גם אם מדפדפים אחורה. יחד עם זאת, לאור כמה תלונות שקיבלנו מגולשים שהתמונות הללו מטרידות אותם נבדקת כרגע האופציה להחליף את התמונה בבלוגים האלה לתמונה אחידה ולא פרובוקטיבית. טל

אני מתגורר בחו"ל

ויש עוד רבים וטובים בבלוגיה שמתגוררים בצד השני של האוקיינוס. התמונות הללו מטרידות אותי גם בשעות הצהריים, וגם אם איני ילד קטן, אני יכול להיות מוטרד מהם אם אני אישה נניח או גבר שיש לו רגישות לכבוד האדם ואופן הצגתו. בכל מקרה הבלוגיה היא לא אתר פורנו אז אין סיבה שהם יופיעו בכל שעה שהיא בעמוד הראשי. ואני מעריך שאתם בודקים את האופציה לתמונה אחידה. תודה.

יאיר 83

New member
מחזק את דבריו...

"הבלוגיה היא לא אתר פורנו אז אין סיבה שהם יופיעו בכל שעה שהיא בעמוד הראשי." אני גם מעריך את בחינת האלטרנטיבות.

קארין101

New member
:)

אתמול בשיטוטי בבלוגיה הרגשתי, כאילו פתחתי את החלון בביתי וגיליתי שבנו מולי את אזור החלונות האדומים :)

NIRIT670

New member
אמאלה לא ידעתי שהבלוגיה הפכה לאתר פורנו....

חבל חבל וחבל, אין לי בעייה שאנשים יקראו מה שהם רוצים אבל זה קצת מתסכל לראות בעמוד הראשי שמליוני תמונות פורנו... הבלוגיה היא מקום של כולם וככזה היא צריכה לתת דרור ונגישות לכולם, זה מגיע לאבסורד שאני לא יכולה להראות לאנשים מה כתבתי כי אני צריכה לעבור דרך תמונות שכאלו וזה פשוט לא נעים...מה גם שיש נגישות לילדים למען השם ,גם ילדים כותבים כאן, למה ילד שנכנס לבלוג צריך להיות חשוף בצורה כה בוטה לתמונות כאלו? אני כבר כתבתי שהסקריפט החדש מזוויע בעיני אבל האתר ממש נהיה מיני פורנו ממש השערים ל"גן עדן". וזה עצוב. מי שמעוניין בפורנו יכול למצוא אותו בעוד מלא מקומות ברשת. אנא החזירו את הבלוגיה לנקיות שהייתה כדי שאנשים כמוני יוכלו לגלוש בלי לחוש מבוזים.

טל לוין

New member
התמונות למבוגרים בלבד יוחלפו

כל בלוג שיוגדר כלמבוגרים בלבד - תמונתו תוסתר על ידי תמונה אחידה. או במילים אחרות, לא יהיו תמונות פורונגרפיות. אני מאמינה שהשינוי יהיה כבר ביום ראשון. טל

mameliga

New member
נכון מאד, אפילו במדור הומור-וזו בושה להמליץ--

להיכנס, אפשר לחשוב שהתכוונו לזה, כאשר אין לנו מושג להיכן שובצנו...

למעלה