חומרי הקצפה במשחות שינים

p0miki

New member
חומרי הקצפה במשחות שינים

פה ושם ראיתי התנגדות לחומרים אלו מבלי שפורט מדוע. אשמח אם מי שהוא יוכל לכתוב מה הם בדיוק המרכיבים הללו, מה הבעיה איתם ואילו תחליפים יש להם בשוק. תודה מראש.

מכל מיני סיבות...

זה לא בריא באופן כללי, זה עלול לסרטן (SLS), ואף לגרום לעיוורון (שוב SLS, חומר שלמרות הכחשת משרד הבריאות לגביו, ידוע שהוא גורם לנזקים ואף הם הודו שבכמות גדולה הוא גורם נזקים. והם כמובן מרוויחים מלאשר מוצרים שמכילים SLS...). אישית אני משתמש באלמקס שהם בסדר יחסית, אבל יש גם את זובדה או משהו כזה שאין בהם מקציפים. הבעייה היא שבארצנו הקטנטונת המשחה הזאת מאוד יקרה.

p0miki

New member
מל לגבי שמפו?

קודם כל תודה על המידע, ועוד דבר, עברתי היום בסופר וראיתי שבכל שמפו מצוי על המדף יש גם כן את ה- SLS, מי שהוא מכיר אולי שמפו בלעדיהם?

גם אני שמתי לב...

כמעט בכל שמפו יש, אבל מכיוון שלא מכניסים את זה לגוף שלך כמו במשחת שיניים נראה לי זה פחות מסוכן... ובאמת, למישהו יש שמפו בלי SLS?

משחת שיניים ושמפו ללא חומריםמקציפים

משחת שיניים ושמפו ללא חומרים מקציפים אני משתמש כבר 3 שנים במשחת שיניים ושמפו (ועוד מוצרים) של חברת סאנריידר ניתן לרכוש אותם ישירות בחברה (ע"י הצטרפות חינם למועדון הלקוחות) לפרטים נוספים איציק לביא (גבעתיים) [email protected] ספר מעניין בנושא במה לא להשתמש או לא לצרוך נקרא "להוציא את הקוץ" של ד"ר סדובסקי ממולץ

Talia E

New member
אני משתמשת בשמפו 100% טבעי

שעשוי ממיצויי צמחים והוא ללא SLS. אני קונה אותו ב"קו טבעי", טל´: 0606-31-800-1 הוא לא זול (האמת היא שאני לא זוכרת עכשיו כמה זה עלה), אבל אם קונים בכמות גדולה (נניח כמה ביחד קונים גאלון, שזה 4 ומשהו ליטר), זה יוצא זול יותר.

Talia E

New member
וולדה (Weleda)/ משחות הומאופתיות

בטח ב-"זובדה" התכוונת ל"וולדה", שהיא אכן מומלצת ביותר, גם מהפן של בריאות השיניים! (נמכרת בבתי טבע) אם יש לכם קרובים בשויצריה, או מישהו שיביא לכם (בכלל באירופה זה בטח הרבה יותר זול) - אז זה גם לא כ"כ יקר... לדעתי גם משחת השיניים "פרודונטקס" של טבע, שנמכרת בכל בתי המרקחת והפארמים, ובטח גם הסופר-מרקטים (אם כי לא בדקתי) אינה מכילה חומרי הקצפה (פשוט, כי היא לא מקציפה...) והיא גם מכילה מספר חומרים טבעיים אחל´הים.

למעלה