חומרי סיכה

חומרי סיכה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זוכרות את התכתובת שהיתה כאן ביומיים האחרונים בנושא קיום יחסי מין לאחר הלידה
אז אני שואלת עבור חברה, שילדה לא מזמן, וזקוקה לחומר סיכה ע"מ להקל את החדירה. אני מכירה רק תכשיר אחד של חברת "טבע", אבל איני זוכרת את שמו (כשעבדתי ב"טבע" היינו מקבלים דוגמיות של החומר עם תלוש המשכורת. בחיי
). אם מי מכן מכירה, ואני זוכרת שהיתה מישהי שכתבה שהיא משתמשת בחומר סיכה כלשהו אבל לא מצאתי את הודעה, אנא כיתבו לי את החומרים. ואל תגידו לי לשלוח אותה לרופא, כי היא לא תלך...
סיגל

"חברה", אה?

נדמה לי שפעם מישהי כתבה על החומר שמשתמשים בו ב-U.S. אבל אני לא זוכרת את השם.

צ´יקי - כבר ראית שאין לי בעיה לדבר

על "הנושאים ההם"... והאמת שזה עבור חברה, ולא ציינתי שהיא מניקה, אז חשוב שהחומר לא יפגע בחלב.

לא רק שאין לך בעיה, נראה לי שכבר

"יצא לך שם" בפורום. תקראי קצת את הדף של היום
ואני יודעת שזה בשביל חברה, מה נהיית רצינית כזו? אין לי מושג לגבי החלב.

זה לא חדש ה"שם" הזה...../images/Emo8.gif

ומי שיחשוב כמה פרטנרים כבר היו לי... גרמתי לך להסמיק, צ´יקי?

מצאתי מצאתי! K-Y JELLY

ואם תסתכלי בספר של בר תמצאי עוד כמה רעיונות (עמ´ 395). מה, אין לה את הספר? נו, טוב- נרות LUBRIN או SOFTIN (ג´ל). להשיג בחנויות המובחרות
. סתם-בבית מרקחת.

שלא יתקבל הרושם שאני "מאדאם"

או משהו, אבל אני לא מוצאת סיבה לביישנות. זה לא שגנבתי משהו, ואני גם לא נכנסת לתאורים אישיים (RTL יש בכבלים).

וי, מה נלחצת סיגל´וש? אני יודעת

שאת בחורה הגונה וצנועה (ראיתי אותך בבי"ח עם שמלה עד הברך). זאת כל החוכמה-לצחוק ולכתוב חופשי, בלי לספר כלום על עצמך באופן אישי...

דוסית-דוסית אבל את גדולה!!!../images/Emo6.gif

תראי, אין לי בעיות עם "שם", באמת שלא, כי אני שמה %&@ (טילי לא מרשה לקלל כאן), על מי שחושב עלי מחשבות כאלו... ובאמת, אלו נושאים חשובים לדבר איתם, ואם אני יכולה לדסקס עליהם עם בחורה דתיה וגנובה כמוך, אז למה לא?! ותסבירי לי, איך היית כזו שקטה כשנפגשנו?! איך?!

טילי2

New member
היי טק, אני הייתי משתמשת במילה :

לא שמה קצוץ, די נקי ופחות היי טקי. עובר גם אצל דוסים.

נכון, צודקת, אבל אם בסקס עסקינן

אז &%@ נשמע שייך יותר, לא?
אבל מה שתגידי. בפעם הבאה אנסה למצוא מילה פחות "מרוקאית"...העצבים, העצבים...
למרות שאתמול העצבים דיי הועילו. אני ושבלוליטה טיילנו ברחבי המושבה, כאשר נתקלנו במחסום מעצבן. מישהו העמיד את משאית ההובלות שלו בצורה כזו שהיא חסמה את המעבר, ואני ושבי היינו צריכות להלך על כביש סואן ומסוכן!!! אני פתחתי את הג´ורה ואיימתי על הסבל המסכן שלו, שאם הם לא מזיזים את המשאית, אני מזמינה להם משטרה. בסוף הם הזיזו את המשאית, אבל לשבי ולי לא היה כבר כוח לחכות, וגם היה נהג מאוד אדיב שחסם עבורנו את הכביש בצורה כזו שיכולנו לעבור, עד כמה שניתן לומר על זה כך, בבטחה עם העגלות על הכביש. מכעיס, נכון?!

טילי2

New member
מפוצץ, מרגיז שזה לא מילה../images/Emo46.gif

גם בתור אחת חסרת דם מרוקאני.

תרשו לי רגע של בדיחות הדעת

כשהיינו בתיכון היה לנו שיר מאוד מקובל וזה ככה רינה אמרה לשושי אצלי זה נכנס בקושי אז שושי ענתה לרינה שימי מרגרינה אני צוחק עכשיו עוד חודש אני אדע אם בצדק או לא ואין לי מושג על תכשירי סיכה ליאור

תראה, זה יכול להיות חומר טוב, וזה

גם לא יפגע בהנקה, אבל מה יקרה אם זה יחמיץ שם? אני הייתי ממליצה על וזלין, אבל לא יודעת איזו השפעה יש לזה.

limi m

New member
היה איזה סרט שהשתמשו בחמאה...../images/Emo8.gif

עם מרלון ברנדו, אני חושבת "אקספרס של חצות", לא? אבל שם זה היה כדי להגיע מהצד השני, "אם אתם מבינים למה אני מתכוונת..." וחוץ מזה, סיגל, למה תמיד את מדרדרת את הפורום לדיבורים על סקס? זה כל מה שיש לך בראש? למה לדרוך לי על הפצעים? אני כבר 4 חודשים לא זוכרת מה זה...

מדרדרת../images/Emo35.gif אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ואני כבר 5

חודשים לא יודעת מה זה הריון. נו? אז מה? לא נדבר על זה? ועוד איך! כי זה פורום הריון, ועכשיו זה פורום הריון וסקס! לא סתם!

טילי2

New member
אתן צעירות מכדי לזכור יקירותי../images/Emo45.gif

לסרט קראו הטאנגו האחרון בפריז. בזמנו הוא נחשב לתועבה ממדרגה ראשונה. ליד הסרטים של היום הוא נראה כמו סרט של וולט דיסני.

למעלה