חומר ביסודות הביטוח? מי שיש לו ולא צריך , מעוניין לקבל/לרכוש במחיר סימלי ותבוא עליו הברכה!!!
I impossible Prince New member 14/3/10 #1 חומר ביסודות הביטוח? מי שיש לו ולא צריך , מעוניין לקבל/לרכוש במחיר סימלי ותבוא עליו הברכה!!!
M mmm2223 New member 15/3/10 #2 ספרים למכירה היי יש לי ספר +חוברת בחינות של שלום גולן המהדורה האחרונה מוכרת ב- 150 הכל אם תרצה תפנה אליי במייל [email protected]
ספרים למכירה היי יש לי ספר +חוברת בחינות של שלום גולן המהדורה האחרונה מוכרת ב- 150 הכל אם תרצה תפנה אליי במייל [email protected]
M mmm2223 New member 16/3/10 #4 מהדורה מהדורת 2009 ומספקת בהחלט אני נבחנתי לפני חודש וחצי ועברתי את הבחינה תבדוק איזה שוני יש בין המהדורות אולי מילה בכל הספר , החוקים והמושגים לא משתנים כל שנה
מהדורה מהדורת 2009 ומספקת בהחלט אני נבחנתי לפני חודש וחצי ועברתי את הבחינה תבדוק איזה שוני יש בין המהדורות אולי מילה בכל הספר , החוקים והמושגים לא משתנים כל שנה
O omrioh New member 17/3/10 #7 יש גם לי ספרים של שלום גולן מ2009 אני גם אבקש עליהם 150 שח. אני נמצא ברמת גן וחולון בעיקר. [email protected]
יש גם לי ספרים של שלום גולן מ2009 אני גם אבקש עליהם 150 שח. אני נמצא ברמת גן וחולון בעיקר. [email protected]