חומר גלם לחריטה עתידית המשכנו לפרק היום אביחי ואני ותודה לאבנר שדאג לנו
Y yulevi New member 30/11/09 #1 חומר גלם לחריטה עתידית המשכנו לפרק היום אביחי ואני ותודה לאבנר שדאג לנו
Y yulevi New member 30/11/09 #3 אביחי מתלבט לקנות או לא../images/Emo8.gif לאחר עבודת הפירוק עברנו במחסני כ.ל. בצריפין והצטיידנו קצת בכלים שונים מומלץ מאוד לחברים לבקר שם,לדוגמא קליבות 1 מטר 50 שח קליבות 140 סמ 60 שח,60 סמ 30 שח,מסכת הגנה לחרטים 24 שח
אביחי מתלבט לקנות או לא../images/Emo8.gif לאחר עבודת הפירוק עברנו במחסני כ.ל. בצריפין והצטיידנו קצת בכלים שונים מומלץ מאוד לחברים לבקר שם,לדוגמא קליבות 1 מטר 50 שח קליבות 140 סמ 60 שח,60 סמ 30 שח,מסכת הגנה לחרטים 24 שח
ע עזר המקורי New member 1/12/09 #4 יפה לכם , ככה לבד? ../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif מסור דומה לזה צריך לצאת למכרז אצלנו , רק נראה טוב יותר , איטלקי
יפה לכם , ככה לבד? ../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif מסור דומה לזה צריך לצאת למכרז אצלנו , רק נראה טוב יותר , איטלקי
Y yulevi New member 1/12/09 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif נשאר עוד בשטח אם תרצה,ולמה קיבלת טעימה במקדימה דרך אגב משחזת אויר עדינה בכ.ל ב120 שח כדאי לך לנסוע עם שרית נראה שזה יתאים לה
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif נשאר עוד בשטח אם תרצה,ולמה קיבלת טעימה במקדימה דרך אגב משחזת אויר עדינה בכ.ל ב120 שח כדאי לך לנסוע עם שרית נראה שזה יתאים לה
Y yulevi New member 1/12/09 #10 אריה יש נציגות לשלל בצפון ,איצקו קיבל קצת מהשלל,אך הביא לי נתח יפה של זית עם טקסטורה מדהימה
A arsar New member 2/12/09 #11 יש לאיצקו את הדחף. מקוה שתהיה גם ההתמדה! רק ש החשוב זה ליצור, ליצור, ליצור...