חומר לימוד עזרה ממוריםות בבקשה

מורמי

New member
חומר לימוד עזרה ממורים\ות בבקשה../images/Emo53.gif

אנחנו לא חיים בארץ ואני רוצה לדעת מהו חומר הלימוד לכיתה ב אנא ציינו שם הספר או החוברת והמחבר אם ידוע לכם הנושאים אותם אני צריך הם: תורה עברית וחוץ מחשבון מה עוד לומדים בכיתה ב? תודה מראש מהורה לילד בכיתה ב .

Edo33

New member
יש לך מזל שאישתי מחנכת כיתה א+ב

אז ככה , תורה : לומדים את התוכנית של מט"ח חומש בראשית התוכנית הינה מארז של חוברות המחולקות לפי רמות , רמת פעמון , הרמה הכי גבוהה רמת בית , רמה בינונית ורמת פרח הרמה הנמוכה ביותר . יש לציין שהמורה מחליטה איזה חוברת מתאימה לילד וזאת על פי רמתו עברית , כל בית ספר לומד מספר שונה בבית ספר של אישתי למשל לומדים מיקראה בשם "בשפת השורות" ועוד חוברות שונות של הבנת הנקרא. בנוסף לומדים בכיתה ב´ מקצועיות שונים כגון : מוסיקה התעמלות , מדעים ועוד , אם יש עוד שאלות נשמח לעזור עידו ( ואישתו )

מורמי

New member
תודה רבה! אם תוכלו?../images/Emo39.gif

ככה אצלינו הילד בכיתה ב עוד לא התחלנו ללמד אותו תורה מעבר למה שהוא ספג בגן ובכיתה א בישראל לפינלנד הגענו השנה רק וכנראה שנשאר כאן שנתיים תמימות. בישראל הילד למד בבי"ס חילוני רגיל או איך שמכנים זאת מבלי לפגוע ברגשות אף אחד. אני מעוניין לרכוש את חומר הלימוד לכיתה ב האם אתם יודעים על חנות מומלצת ברשת? איזה רמה לדעתך המורה הילד צריך בתורה והאם לא יהיה לו חסך מסויים אם הוא יקח את רמת הפרח? האם השם המדוייק של התכנית הוא:חומש בראשית? והאם הסופר או המחבר הם מט"ח? האם התכנית הזו כללית לכל הארץ או שגם כאן יש תכניות שונות בין בי"ס למשנהו? בעניין עברית נורא חשוב לי לדעת על חומר מומלץ וגם פה אנא השתדלו לכוון אותי עם שמות !!! המון תודה
מתגעגעים ל-
ולחבר´ה!!!

Edo33

New member
אז ככה ...

אני מציע שתשאיר לי כאן מספר איסיקיו אם יש לך או כתובת אימייל שלך ואשתי תצור איתך קשר ותדריך אותך בדיוק מה לקנות לפי הרמה של ילדך אגב , אולי יש לכם מקום בפינלנד גם בשבילנו ? :))) עידו

מורמי

New member
אי סי קיו

126326253 בפינלנד יש המון מקום אבל אני לא בטוח שתסתדרו עם 20 ו 30 מינוס
מחכה לכם.

yariv k4school

New member
יש לי הצעה יותר יעילה ../images/Emo13.gif

אתם יכולים להישתמש בצ´אט שלנו לצורך זה כמו כן כחבר כל כך פעיל אני חייב לשאול : אם אשתך מורה אז מדוע היא עדיין לא חברה באתר ?!? תציע לה להיצטרף לפרוייקט (אין לנו כרגע בכלל מורים ביסודי והיא יכולה לתרום הרבה.... אה.... כן והכי חשוב רציתי להגיד:
תראו מה זה אפילו בפינלנד כבר שמעו על הפורום שלנו
ברוכים הבאים לפורום ולאתר ונשמח לארח אתכם כאן בתדירות גבוהה ולהיות הקשר לישראל (לפחות בתחום הלימוד) יריב צוות "המפתח לבית הספר"

yariv k4school

New member
תשובה

שימי לב כי בעמוד זה יש למעלה שורה בה מופיעים הקישורים הבאים: • חברים • צ´אט לימודים k4school • קישורים • מאמרים • סקר • לוחות • קבצים בהצלחה... צ´אט שקט שנועד רק לנושאי לימודים ובדיוק המתאים לקבוע בו פגישות הסברים ואפילו יותר מכך דרך אגב יש לנו גם צ´אט קולי המתבסס על תוכנת פלטוק אבל מנהל האתר מר אריאלי רונן עדיין לא החליט אם לפתוח אותו לכלל הגולשים. מדובר במקום בו ניתן לדבר דרך המחשב באמצעות המיקרופון ולשמוע באמצעות הרמקולים הרגילים. אם יש מצלמה ניתן גם לראות עד ארבעה מישתתפים בו זמנית. אבל.. על כבר ביום אחר שמח כי האתר אכן עוזר ועושה את מלאכתו יריב צוות "המפתח לבית הספר" ================================================================= הערה : אנא שחקו מעט עם הקישורים וכנסו לאתר ותגלו אולי כלים רבים נוספים ואלו רק יוספו עם הזמן (אנחנו בני שבועיים בלבד והכל בהיתנדבות ולמרות זאת כבר כולם מדברים עלינו
חכו חכו לראות מה יהיה בעוד חודש או חצי שנה....

Edo33

New member
ברצוני לציין

שבשבוע האחרון נכנסתי מספר פעמים לחדר בצט ותמיד הוא היה ריק אין שם אף נפש חיה .... עידו

k4school

New member
טוב ... ../images/Emo7.gif זוהי טענה נכונה

אבל בוא ניקח בחשבון כי לרוב אנשים אינם נכנסים לצ´אט במטרה לימודית והצ´אטים החזקים הם אלו עם השמות המיניים לרוב. בכל מקרה אני רואה בכך יתרון ענק מפני שכך הצ´אט נשאר לטובת מורים ותלמידים שרוצים לעזור אחד לשני on-line והם יודעים כי הצ´אט לרוב יהיה פנוי לכך. זו גם הסיבה שינתיים איני מוצא לנכון להציב חדר צ´אט נוסף של צ´אט קולי (שמשמש אותי להעביר שיעורים שלמים on-line מול קבוצות וזאת באמצעות מצלמה וציוד מינימלי מתאים. אבל... הכל עיניין של ביקוש ואם יהיה ביקוש אנחנו ניתן לכם (לכולנו ז"א) את הכלים המתאימים. בכלל תעלו כל בקשות לשיפור או לתוספות ולפיכך אנו נפעל
רונן מנהל "המפתח לבית הספר"

k4school

New member
ברוכים הבאים לאתר ולפורום ../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים
מצוות פורום "המפתח לבית ספר" ====================================================================== אנא נצלו את הפורום לשאלות ותשובות בכל נושאי הלימוד (מותר גם לסטות מעט לנושאים חברתיים בין חברי הפורום
) אין צורך להדגיש כי כל פעילות האתר והפורום כמובן בהיתנדבות ובחינם
====================================================================== נשמח לראותכם בפורום או כפי שקובע משפט עתיק: "עשו לכם מנהג קבוע..... בפורום בקרו 7 פעמים בשבוע"
====================================================================== בפורום זה אנו נוהגים מייד לאחר הברכות לחלק לכל חבר מספר תעודת חבר נאמן ב"מפתח לבית הספר" .... אנא הירשמו באתר וקבלו מספר תעודת חבר נאמן בפורום הלימודים. אני רוצה לאחל שוב ברוכים הבאים, ונשמח אם תיקחו חלק פעיל בכל פעילויות הפורום הכוללות : * חידון מדעי קטן בו אפשר לקחת חלק ללא צורך בידע מקדים. * לוח להוספת קישורים לאתרים לימודיים. * לוח לקבוצות למידה שם אפשר לארגן או להצטרף לקבוצות למידה. * אפשרות לקבלת רשימת מורים פרטיים הרשומים באתר. הערה : שימו לב כי כמי שנמצאים בחו"ל ביכולתכם לנצל את האתר ללימוד מרחוק (דבר שמאוד מפותח בין צוות האתר ובהמשך בכוונתינו להפיץ בין כל המורים הרשומים באתר) ועוד הרבה פעילויות כף שונות אה... כן כמובן גם עזרה בלימודים
רונן מנהל "המפתח לבית הספר" =================================================================== כמורה וכמחנך בישראל הייתי שמח לשמוע מעט על צורות ושיטות הוראה בחו"ל ואשמח אם תוכלו לספר מעט על חומר הלימוד שם.... בטוחני כי הדבר יכול לתרום או לפחות לעניין גולשים רבים. תודה מראש ומחכה לראות הודעה מהבן שגם הוא נכנס לבקר

למעלה