חומר למחשבה...גם זה צריך טיפול...

חומר למחשבה...גם זה צריך טיפול...

...ברמת המדיה הכלל ארצית... כל פעם שיש רצון להראות חיילי מילואים, זאת ה"פוזה"...(ממעריב)... כאילו שאנחנו בכייפים בקייטנת "בוגי-רפול-מויש'ה וחצי" ועוד שמות חיבה כאלה ואחרים... וזה לא נכון... רוב הזמן הקרביים תמיד עסוקים במשהו...

i l a n n a

New member
בלי לפגוע...

יצאתי לשטח עם החיילים שלי.... ו... זו בדיוק הפוזה.... אילו שלא עושים שמירות או משהוא אחר... יושבים בפוזה כזו בדיוק!!!

יושבים בפוזה כזו, בזמנם הפנוי!!!...

...ואפילו יותר מזה...הולכים לבריכה בקיבוצים באיזור, יורדים למסעדות, מטיילים עם הג'יפים...משחקים כדורגל, קלפי, שחמט ומה לא... כן, גם קוראים ספרים ועיתונים... רואים טלוויזיה ווידאו... זה בזמן הפנוי... אבל הרי מילאומניקים הם "קבלני ביצוע", מסיים מארב של 12 שעות, סיור של 10 שעות, שמירה של 8 שעות, חלוקת אספקה למוצבים, פתיחות ציר, שבילי טישטוש...ומשימות מיוחדות... הולכים לנוח 6-10 שעות ושוב פעילות... אז כ 50%-60% הם בפעילות מילאוים קרבית, השאר מנהלה ומנוחה... למה שצילום המלווה כתבת מילואים לא יהיה למשל ארבע חברה על צריח מרכבה סימן 2?...על נגמ"ש ליש?...עם מא"ג ומרגמה ביד, על בט"שית מאובקת?... למה?... למה תמיד קלפים בסטלבט?... למה שלא יהיה צילום

ניר נגר

New member
ממש תמונה לא נכונה...../images/Emo31.gif

במילואים קרביים אתה פשוט קורע את התחת, מסיור של 8 שעות, אתה הולך לשמירה, משם כמה שעות שינה ותמארב על פתיחת ציר, או מעצר מבוקשים, או ..או..או.. תמיד יש או...יש יותר מידי משימות ופחות מידי חיילים. מילואים אחרונים מתוך 26 ימי מילואים קיבלנו 5 ימי חופשה בבית... ובאימונים????????? בכלל אין על מה לדבר!!!

Chirpy

New member
לא מסכים איתך...

לפחות לא לגבי ההכללה שבעניין. בתור מישהו שבימים אלו עושה מילואים (קרביים כמובן) אני יכול להגיד לך שבהחלט יש זמן פנוי לקרוא, לשמוע מוסיקה, לשחק שש בש ולהרגיש קצת חופש מחיי היום יום. ברור, יש סיורים ויש שמירות ויש פעילות יזומה אבל עדיין הח'ברה רחוקים מלהרגיש קרועים. אני לא מפקפק בדברייך לגבי המילואים שלך אבל עדיין זה לא יהיה נכון לעשות הכללות לגבי כל המילואים הקרביים.

למעלה