חומר למחשבה לאנשי השמאל שביינכם..

zomaxz

New member
חומר למחשבה לאנשי השמאל שביינכם..

לכל השמאלנים הנאיבים שביינכם,יש מספר דברים שאינכם יודעים : 1)80% מהאוכלוסיה הפלסטינית הם אנשים קשיי יום שמתנגדים לאינתיפדה כי הם הנפגעים היחידים אבל אף אחד לא קם ואומר זאת כי 10 דקות לאחר מכאן ירו בו ברחוב הראשי. 2)חלק גדול מכוחות הצבא הפלסטיני מורכב מירדנים,מיצרים,אלג`רים,ועוד..מצב אשר גורם בעצמו לחיכוכים פנימיים מכיוון שהם לא מכירים את הסיכסוך כמו המקומיים. 3)בתקופת ה``כיבוש`` בעלי עסקים בשטחים לא שילמו מיסים !! כאשר המצב היום הוא שהם משלמים 50% מס !! אני רק רוצה לציין שגביית המיסים לא נעשית בצורה נעימה כמו בארץ..(במקרה ראיתי מישהו שלא שילם מספיק..) 4)בידיי ממשלת ישראל מידע רב על שחיתויות ברשות הפלסטינית,מיליוני דולרים מכספי תרומות שנעלמו,חיסולים של יריבים תחת המסווה של משת``פים ועוד,פרסום המידע הזה יכול להביא לקריסת הרשות ולחשיפת פניהם האמיתיות של אלא שאתם רוצים לעשות איתם שלום. 5)מאז הפסקת האש רמת האלימות רק עלתה,אך הצנזורה הצבאית דואגת שלא נדע כדי שנישן טוב בלילה,לדוגמה במהלך השבוע האחרון בכביש עוקף ג`נין הונחו 4מטעני צד,והיו 6 מיקרי ירי נוספים לעבר רכבים צבאיים ואזרחים,ולהזכירכם כל זה במרחק 10 דקות נסיעה מעפולה !! אז אתם יכולים להמשיך ולפעול בשיטת בת היענה,או לקום ולפעול. מי שיכול לתרום מזמנו לפעילויות עבור ילדים(כרגע לישובים : חומש,שבי שומרון,גנים,כדים.)או לעזור בגיוס כספים מוזמן לצור קשר:494575-057

shlomikli

New member
ואו, עמוק

איזה הודעה חכמה, פשוט לא ייאמן. תומר, אני מצטער, אבל אני עוזב את נור מולדת לטובת נוער מרצ. ההודע המדהימה של sh@lti הוכיחה לי כמה שהדרך השמאלנית היא הצודקת.

^nurv^

New member
אוקיי...

1.) נכון. השלטון שם הוא לא דמוקרטי. מה אתה רוצה להגיד בזה? זה עדיין לא אומר שאי אפשר לעשות שלום עם עראפת, אם רק ננסה להסתכל עליהם בגובה העיינים, ולהבין את הצד שלהם. 2.) נכון, יש חיכוכים פנימיים. מה שרק מזיק לנו ולהם. מה אתה רוצה להגיד בזה? 3.) אתה באמת מצפה שעם כבוש עוד ישלם מיסים?????????? טוב מאוד שהם לא שילמו מיסים 4.) יש שם שחיתויות. מה אתה רוצה להגיד בזה? בישראל יש לא פחות, תאמין לי. רק שלא מספרים לך הכל. 5.) מה שהצנזורה מכסה הכי הרבה זה את ההתפרעויות של המתנחלים ואת ההתקפות שלהם. מה שהיא עוד מכסה זה התקפות יזומות של צה``ל. מה שהיא עוד מכסה זה את ההשפלות היומוימיות שהפלשתינאים עוברים יום יום ע``י חיילנו. תנסה קצת לקרוא אמצעי תקשורת אלטרנטיביים ובלתי תלויים. קודם שהילדים וההורים האלה יעברו לתוך הקו הירוק, ואז אני אעזור להם. בקיצור, אמרת הרבה ולא אמרת כלום.

הזמנה

אני מזמינה אותך ואת כולכם לכתוב בפורום ההתנדבות החדש שהוקם. לספר עוד על הצורך במתנדבים בישובים שציינת ועל הצורך בגיוס כספים. אני מקווה שתענה בחיוב. כל טוב.

למעלה