חומר למחשבה....

pilovich shahaf

New member
חומר למחשבה....../images/Emo128.gif

החלת ממשל צבאי על ערביי ישראל ...
אני קורא לכל המאמינים בדרך לגשת לאתר רוה"מ ולכתוב לו כי יש להחזיר את הממשל הצבאי על ערביי ישראל כדי להגביל את חרותם , החופש הבלתי נסבל שלהם בתנועה בדרכים...
הקישור לאתר ראש הממשלה...
התקשורת השמאלנית לא רוצה שתדעו כי ערביי ישראל הינם מרצחים בפוטנציה עברינים מן השורה הראשונה, הגונבים ומתישבים על אדמות לאום הן בנגב והן בגליל , הם גם שוברים גונבים והורסים ציוד חקלאי במאות אלפי שקלים באזור התענכים, השרון והנגב....
הם גם משתפי פעולה של הרוצחים הארורים ברש"פ, מסתירים אותם בכל מיני מקומות ועוזרים להם הן במידע ישיר ועקיף, כתוגמת הנהג הערבי מתחנת המוניות בירושליים, שנתן עזרה לרוצחים בתנזים בנתיבי פיגוע אפשריים בירושליים...
ישנם מספר מקרים הנמצאים כיום הן בחקירה והן ככתבי אישום בפני בתי דין ישראלים, רק היום ערבי ישראלי ניסה לדקור אישה יהודית ישראלית, ליד תחנת לב המפרץ בחיפה ומזלו של בן העולה היה ששוטר הזדמן למקום והצילו...
הגיע הזמן שערביי ישראל יבינו כי דרכם הינה טעות, אם לא יבינו זאת בטוב יבינו זאת ברע והם הרגישו כבר, את ידם הקשה של יהודי ישראל בחרם עליהם, כמו כן, רק תנועות השמאל לדורותיהן, הקימו לנו מרגל מתוכם שריגל לטובת סוריה...
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
פילוביץ הגזמת - טוב שלא אמרת כהנא

חי. אתה יודע למרות שבמצב של היום, שכולנו נמצאים בסכנה על עצם קיומנו ומידי יום נרצחים יהודים, עם ישראל נותר שפוי ולא מתנהג בצורה ברברית. המשפט שלך הפותח "החלת ממשל צבאי על ערבי ישראל, כדי להגביל את חרותם , החופש הבלתי נסבל שלהם בתנועה בדרכים" מזכיר לי תקופות חשוכות בהיסטוריה הארוכה של מדינת ישראל.ותקופות שלעולם לא נשכח ולעולם לא נסלח. ערבי ישראל לא כולם מרצחים בפוטנציה וההכללה הזו פוגעת ברבים. בדרך הזו לא נגיע לשלום, אלא למלחמה תמידית !

pilovich shahaf

New member
כהנא אמרת כהנא צדק, כהנא נרצח..../images/Emo128.gif

אמרת רחבעם "גנדי"זאבי, גנדי צדק, גנדי נירצח...
אמרת יצחק רבין, רבין טעה/הוטעה, ניסה לתקן את הטעות, רבין נירצח...
מה המכנה המשותף לשלושת הנירצחים...הי"ד
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
"איווט"- ליברמן...../images/Emo104.gif

דבריו של שמעון פרס על איווט ליברמן בישיבת ממשלה, חמורים ומהווים הסתה לרצח- פרס השווה את ליברמן ליורג היידר ...
המרחק בין ליברמן ויורג היידר, הם כמרחק בין מזרח ומערב...
להזכירך, בינתיים מי שדוגל בתורת הגזע והשמדת עם, זה יאסר עראפת, ועל ערפת מגונן שמעון פרס 24 שעות ביממה, ןלמה...
אם יש לך סבלנות תכנסי לקישור המצ"ב לאתר של ח"כ מיכאל איתן...:- פילוביץ שחף אזור מגורים: אילת דואר אלקטרוני: [email protected] כותרת: הכתובת כתובה על הקיר...!! תוכן: ח"כ מיכאל איתן שבת שלום. אבקשך לשקול בכובד ראש להביא זאת לדיון דחוף בפורום כל שהוא שתמצא לנכון, אני אישית העלתי את זה לדיון, בפורום חדשות של YNET ופורום בלי צנזורה בתפוז...:-תאריך ההודעה: 08/03/02 שעת ההודעה: 12:26 מאת: pilovich shahaf נושא: שאלה לדיון ברצח הפוליטי הבא... נושא: מה דעתך/כם על זה... התבטאותו של השר שמעון- "פרס בישיבת פורום שרינו: ליברמן הוא כמו היידר..." אחת התגובות בפורום חדשות ב-YNET לכתבה הזאת תפסה את עיניי, ולמעשה אומרת את מה שחשבתי ואמרתי בפורום מצומצם, ההודעה המדברת בעד עצמה וחשוב שכולנו ניתן את הדעת בנושא לטוב ולרע, כי זה בנפשנו...:- ========================================ההודעה של אדם אילת===== נושא : האם פרס מכין הצדקה לרצח הפוליטי הבא בישראל ? תאריך : 07/03/02 22:40 מחבר/ת : אדם אילת דואר אלקטרוני : [email protected] חדשות Y-NET :"בישיבת פורום שרי העבודה הערב השווה שר החוץ שמעון פרס את ליברמן ליורג היידר. בנימין בן אליעזר ענה לפרס: "אל תגיד את זה"..." את ההכשר לרצח רחבעם זאבי נתן השמאל כבר מזמן ... ========================================סוף הודעתו של אדם אילת===== מבחן היה ועוד יהיה... תוצאה היתה רבין ז"ל, גנדי ז"ל הי"ד , יש ועוד תהינה.... אין חדש תחת...ה- פ"ש. קבעה קובעת ותקבע את הרצח הפוליטי הבא, הכתובת כתובה על הקיר שבת שלום. פ"ש. כתובות אינטרנט נילוות: האם פרס מכין הצדקה לרצח הפוליטי הבא בישראל ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=108&msgid=3050841 ================== http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-815-148-987581,FF.html בברכה שבת שלום. פילוביץ שחף. פ"ש. תגובה 1 מתוך 3 http://miki.org.il/article.asp?newsid=76 מבחן התוצאה. פ"ש.

התשובה לכל "דיקטטורה"../images/Emo104.gif../images/Emo45.gif../images/Emo63.gif

חבל על המילים
מה שצריך כאן במדינתנו הקטנטונת - דיקטטור עם אשכים מפלדה,עם צבא, שילך איתו באש באויר ובמים,עם מערכת ריגול שה-ק.ג.ב.היה כמו פודל עם תלתלים לעומתה,עם מערכת התראה,שהמערכת בארה"ב לידה כמו חתול בחיתולים,כך,במשטר דיקטטורי שכזה, יש מי שמחליט ומבצע,ללא ממשלה שממשלה כמו הנוכחית,ואז יוכל זה הדיקטטור להחליט על הגבלת דרכו של ערבי זה או אחר,ואם ,חס וחלילה מי מאיתנו שיתנגד לו,הוא יגביל דרכנו לזמן מה,או,לתמיד,כי-מי-יגיד לו מה לעשות - או - לא לעשות,כאן, הוא זה, שמחליט. אחרי זמן מה תקום תנועה שתתנגד לדיקטטור ותעשה הפיכה,ויבוא דיקטטור אחר,ומדינת ישראל תהפוך באופן רישמי לרפובליקת בננות ולא רק בתאורים העכשוויים שלנו.וסוף סוף נגיע למנוחה ולנחלה,תהיה עוד דיקטטורה באזור וסוף סוף נדבר עם הערבים בשפה שהם מבינים - ע ר ב י ת

pilovich shahaf

New member
פוזה את שאלת-עניתי, אני שואל את לא../images/Emo31.gif

עונה, אני חוזר , מהו המכנה המשותף בין שלושת הנירצחים...
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
שהם מתים?

אני מודה ומתוודה, אני לא יורדת לסוף דעתך המלומדת. מילא כהנא וגנדי, שניהם נרצחו על ידי ערבים, אבל מה רבין קשור לעניין, חוץ מהעובדה שהוא נרצח, אבל על ידי בן עוולה יהודי.

poza

New member
אמרת שהוא צריך ביצים מברזל - איפה

משיגים דבר כזה?

pilovich shahaf

New member
poza מה קורה...../images/Emo4.gif

זה לא בושה להגיד שאת או אתה לא יודע/יודעת...
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
פילוביץ´ -אתה רומז על קונספירציה

עדין בעוונותי, לא הבנתי מה הקשר בין גנדי, רבין וכהנא. אלא אם כן אתה רומז על קונספרציה מצד המדינה. לגבי רבין היו שמועות, וכן, קראתי את הכתבה שצירפת. וגם אני חושבת שהמדינה מסתירה הרבה בכל הקשור לאבישי רביב. אבל כנראה שזה קצת מסובך הסיפור, ואולי כדי שאנחנו האזרחים הקטנים לא נדע, מי הדיח את מי ומה קרה ולמה איבדנו שליטה.אחרי זה יהיה לנו קשה לישון בלילה. כהנא נרצח בניו יורק ואם אני לא טועה היה זה בסוף שנות ה- 80. באותה תקופה לא שהיתי בארץ, כך שקשה לי להיזכר בתאריך המדויק. גנדי, כמו שכולנו יודעים, נרצח על ידי ערבים, טוב גם כהנא, והדבר אירע במלון היאט ריגנסי, לפני זמן מה. הדבר היחידי שאולי משותף לכולם הוא הדעות. למרות שגנדי וכהנא החזיקו דעות קיצוניות לגבי ערבים ומיקומם במדינה שלנו - הם היו שייכים לימין הקיצוני ורבין היה במחנה השמאל. טוב, נכנעתי, תאיר נא את עיניי - מה המשותף לשלושה?

pilovich shahaf

New member
poza לא, אני לא רומז על קונספירציה

בכלל, אני כן אומר בוודאות, שישנו וקיים יותר מתמיד "שילטון אוליגרכיה במדינת ישראל", שהוא למעשה שולט ומנווט את המדינה בכלל והעם בפרט...
לעצם העניין...:- המכנה המשותף הוא.."הסכם אוסלו" בכלל ושמעון פרס בפרט...
|
אני מקוה שאת מספיק בעיניינים כפי שתארת את עצמך בתגובתך/הכחשתך להאשמות שאת זה לא סער שפירא, אזי את צריכה לדעת על מה אני מדבר, את לא חייבת להסכים איתי, אבל העובדות מדברות בעד עצמן, השאלות והתמיהות עדיין עומדות בחלל האויר...
חרקירי- אהוד ברק במבחן התוצאה. מבחן התוצאה. פ"ש.
למה אנחנו דורשים ועדת חקירה ממלכתית לאדריכל אוסלו..
|
אש"ף צעק מ- 1974 כי בכוונתו ליישם את תוכנית השלבים - לנגוס עוד ועוד חלקים מישראל גם בדרכים מדיניות מבלי לסיים את הסכסוך - וזאת כשיפור עמדות לקראת השלב האחרון - הרס מדינת ישראל. אדריכלי אוסלו יצאו בשטחים את בוסניה - 2 צבאות חמושים מעורבבים מבלי לפתור את הבעיות היסודיות של הסכסוך! הם בנו בית בלי יסודות - פלא שהוא נפל? למה אנחנו דורשים וועדת חקירה ממלכתית לאסון אוסלו אוסלו היה יישום מדוייק של תוכנית השלבים של אש"ף - הפלסטינים קיבלו עוד ועוד שטחים, הוכנסו לשטחים 40 א´ מחבלים חמושים, אש"ף שהיה ארגון טרור עלוב ומנודה קיבל מעמד דיפלומטי, כל המאזן האסטרטגי בינינו לפלשתינים המגובים ע"י 22 מדינות ערב הופר. בתמורה לסיכון המטורף שלקחה ישראל, אש"ף לא הסכים לבטל אפילו את זכות השיבה שמשמעותה הרס ישראל! הרי ברור גם לרוב השמאל הקיצוני שישראל לעולם לא תוכל לוותר על זכות השיבה. ברור שמשמעות זכות השיבה היא הרס של ישראל, בטחונית ודמוגרפית וכלכלית. הכרה פלסטינית בישראל בגבולות 67 הינה הכרה בריבונות ישראל כלומר ביטול זכות השיבה - כי רק ישראל תוכל להגיד מי יגור כאן. הפשרה ההיסטורית הנכונה הייתה השטחים תמורת הכרה בישראל בגבולות 67 וביטול זכות השיבה. ערפאת הנאמן לדרכו של תוכנית השלבים בדרך להרס ישראל לא הסכים כמובן לעסקה ההיסטורית הנ"ל, ומשום מה אנשי אוסלו חשבו שמה שערפאת לא מסכים לו הוא יסכים כשיהיה חזק עם צבא בא"י ומעמד מדיני. מה שנקרא חלומות בהקיץ! ערפאת הגיע לישראל, רבין ז"ל עמד בראש הממשלה. זמן קצר אחרי אוסלו ערפאת כבר קרא לגיאהד, פרס העדיף להגיד שהוא התכוון לגיאהד תרבותי - איזו עצימת עיניים! ערפאת הבריח נשק, התקשורת של אש"ף שידרה הסתה נוראית, וגם במוסדות החינוך, ערפאת תיאם פיגועים עם החמאס עוד ב- 95/6. הכתובת הייתה על הקיר! באירועי מנהרת הכותל השמאל בטיפשותו נתן הכשר ראשון לשימוש רשמי בטרור ע"י הרשות על אי הסכמה מדינית. המו"מ על הסדר הקבע בו ישראל הציעה לערפאת 91% מהשטח בקמפ דייויד (לפי אתר 4 אמהות) והסכימה להמשיך במו"מ, הופסק, ובמקום להמשיך בתהליך השלום ערפאת החליט לעבור לטרור, לקבל מדינה מבלי לסיים את הסכסוך ולעבור לקרב להרס ישראל. והשמאל עוד מאשים אותנו! כמובן המו"מ על הסדרי הקבע נוהל ע"י ממשלת השמאל! בכל מקרה מי שיישם בטעות את תוכנית השלבים, התעלם מאזהרות אמ"ן, ומהכנת המלחמה ע"י הרשות הפלסטינית חייב לעמוד לדין על רשלנות פושעת עפ"י חוק. לא כי הם הלכו לשלום ועשו ויתורים, רובנו בעד ויתורים הכרחיים בדרך לשלום, אלא בגלל שבעצימת עיניים הם הביאו על ישראל מלחמה מיותרת ומחרידה. פקחו עיניים! הכל כמובן עפ"י חוק! ורק עפ"י חוק! הודעה זו כתבתי לפני כחצי שנה בערך...

poza

New member
שילטון אוליגרכיה במדינת ישראל?- לא

פילוביץ´ - שכחת שלא כולם בפורום יודעים מה זה אוליגרכיה. אז חיפשתי במילון והנה התוצאה. אוליגרכיה -"שלטונם של מעטים על רבים. מבנה בירוקרטי דמוי פרמידה שבראשו מנהיגים מעטים המופקדים על השליטה בארגוני ממשל גדולים בעלי עוצמה רבה. לידיעתך תמיד בדמוקרטיה/ דיקטטורה/ מלוכה- תהיה שליטה של מעטים - מנהיגים, על העם. אבל, צר לי, אני סבורה כי גם אם נשתדל, המצב המתואר לא קיים ולא יהיה קיים בישראל בעתיד. אנחנו מדינה דמוקרטית והציבור עדין יכול לפקח בישראל על מנהגיו. לא רק בהליכה לקלפי, אחת לכמה שנים, אלא בהפגנות, מחאות והקמת עמותות שונות וקבוצות שיפעילו לחץ מסיבי על המנהיגים. מספיק לראות את המודעות בעיתונים המשפיעות על הציבור ובעיקר על המנהיגים שלנו. התקשורת יותר מהכל משפיעה על מהלכם של הממשלה, הכנסת, אפילו כאן בעיר הקטנה שלנו מושפעים ממנה. רק להציץ בעיתוני סוף השבוע. במדינה שלנו מרבית האנשים השתתפו לפחות פעם אחת בהפגנה פוליטית. (אולי לא באילת, המרחק קובע) והציבור הישראלי מוכן לנקוט עמדה ומצוי עם יד על ההדק, כשצריך. אתה צודק לגבי הסכם אוסלו בדבר אחד. הוא חייב אותנו לפעול על פיו.וראשי הממשלות נאלצו, לא תמיד מרצון, לחיות אתו, וכך גם הציבור. מה שחשבנו אז שזה טוב ליהודים ומהווה התקדמות ניכרת לקראת שלום ומזרח תיכון חדש, היווה לנו לרועץ.השאלה אם אז היתה לנו ברירה אחרת?

פ"ש-כנראה שאתה תמים../images/Emo63.gif../images/Emo104.gif../images/Emo45.gif

ממתי מוציאים לפועל המלצות של ועדות חקירה ממלכתיות או רגילות במדינת ישראל

למעלה