חומר למחשבה

חומר למחשבה ../images/Emo13.gif

כשאנו עומדים מול המראה בבוקר ורואים שהשיער שלנו לא במקום אנו לא מסרקים את המראה אלא את הראש אנו לא מאמינים שאנו נמצאים בתוך המראה אז למה בחיים אנו מנסים לסרק אחרים במקום את עצמנו? הרי אנשים הם המראה שלנו. רובי וינטרויב מזהים את האנשים שהם המראה שלכם?

barbarit1

New member
נראה לי :)

שאותם אנשים שהם סוג של המראה שלנו- או שהם יהיו החברים הטובים שלנו, או הבני זוג שאיתם נריב כל הזמן.

jozefin3

New member
../images/Emo9.gifאולי לא הסתכלתי במראה מספיק../images/Emo3.gif

כדי לשים לב...האם מישהו הוא המראה שלי..אך לעומת זאת...אולי הילדים שלנו מחקים אותנו...ואנחנו המראה שלהם! ואולי בעצם ת'כוונת שיותר קל לנו......להביט לאנשים אחרים כמראה שלנו , מאשר להביט בעצם על עצמינו
ערב טוב

darkblue1

New member
בכל מקרה רצוי להביט מספיק זמן במראה

זה הבסיס.. לא..?

jozefin3

New member
../images/Emo9.gifזה הבסיס..אתה שואל..../images/Emo22.gif??

אני תמיד ממהרת
בעצם הכי קל...
....זה לא להביט במראה

שזמ

New member
אפשר לרצות להיות מראה לזמן- מה?

למשל בחדר ההלבשה של קלאודיה שיפר?

darkblue1

New member
לא יודע..

שווה רק לראות ..? בלי לגעת..? נשמע לי כמו פנטזיה של שנות העשרה..

פנטזיה = חזון

חזון מבוסס על הערכים האישים. הלימה בין הערכים לצרכים האישים יוצרת חזון שמניע לעשייה. התוצאה: פנטזיה - חזון לא מוגדר רק כטוב....
יום נפלא לך ולכולם

המראה הטובה ביותר הם הילדים

הם "זורקים מילים" כפי ששמעו בבית כאשר הם מתחילים לצאת לגן או אפילו לפעוטון, אנחנו עושים הנחות לעצמנו ואומרים "את זה היא לא שמעה בבית". יה, נכון...... תנסו לשחזר דברים שאמרתם, מבטים שתקעתם וכיו"ב יתר המראות מבתובבות כל הזמן מסביבנו לי יש בעיה אישית כזו כעת עם חבר (מזה שנה וחצי) שהתגלה לי שהוא משקר לי ואני הסתמכתי עליו בבירור נושא במקום העבודה שלו וקיבלתי תשובה שלילית מטומטמת. כיום אני חושש שהוא בכלל לא בירר לי מה שהבטיח שיברר. לי זה גרם הפסד כספי אז מאחר ואין שום דבר סתם, מה זה אומר עלי ??? מה עשיתי שהצדיק התנהגות כזו כלפי ? באמת לא ברור, אבל מאד אמיתי.

משקפת ושואלת ../images/Emo9.gif

שאלת מה עשיתי שהצדיק התנהגות כזו כלפי? כתבת: שהתגלה לי שהוא משקרלי ואני הסתמכתי עליו בבירור נושא במקום העבודה שלו וקיבלתי תשובה שלילית מטומטמת. למה אתה מופתע מההתנהלות שלו ממולך? מהי האחריות האישית שלך בקשר הלא אמין בניכם? לילה טוב לך יום נפלא לכולם

זו בדיוק התהיה שלי

מה מתוך התמונה הכללית שלו ואיזה חלק מתוך התמונה הכללית הוא שלי, באחריותי ולמה "מגיע לי" את מה שהשתקף לי ממנו במילים אחרות, אני מבין שיש לי אחריות בענין, אבל לא יודע מהי ולכן לא יודע מה ואיך לתקן.

שאלה לי.. ../images/Emo13.gif

שאולי, תאפשר לך למצוא את התשובה לשאלתך. איזה ערכים שלך חשובים לך בחברות?

למעלה