חומר למחשבה

alphadelta

New member
חומר למחשבה

נירית סיפרה שהיא קנתה כרטיסים לארץ. ואני יודעת שחברים בסביבתי רוכשים כעת גם. רציתי לחלוק אתכם את הסיפור הבא: בטיסה האחרונה לארץ רכשנו את הכרטיס באתר ידוע ומוכר ושל חברה ידועה. בדרך הייתה שעה להחליף בין מטוסים. הטיסה השניה התעכבה אבל עדיין לא נתנו לעלות עליה כי חברת התעופה דרכה נרכש הכרטיס ביטלה לנו את העליה למטוס. ( כי יצאו מנקודת הנחה שנאחר). כך נוצר בילוי(?) לילי לא מתוכנן ומלא מתח ושיחות להשגת טיסה נוספת והכל בשדה תעופה :( בבית, ניסיתי ליצור קשר עם חברת התעופה אבל הם מאשימים אותנו שזו אשמתי שרכשנו כרטיסים עם רק מעט יותר משעה בין טיסות. ולמרות שהסברתי להם שרכשתי את הכרטיסים הלוך חזור לישראל וממנה דרכם, הם לא לוקחים אחריות.

האם רכשת כרטיסי טיסה

דרך סוכנות או חברת תעופה?
נשמע מאוד מאוד מוזר מה שעשו לכם ובטח שלא לקחו על זה אחריות

כיוון שאני לוקחת 3 טיסות לכל כיוון, אני מזמינה כרטיסי מבריטיש אייר וויז בלבד. יש להם קשר עם חב' התעופה שטסה לאי שאני חיה בו ולכן כל הכרטיסים שלי הם על כרטיס אחד כמו שקוראים לזה, ובמקרה ואני מפספסת טיסה, הם ידאגו לי. זה קצת יותר יקר, ועם חברות אחרות יש אפשרות לשעות יותר נוחות, אבל אני מעדיפה את השקט הנפשי הזה.
השנה היתה לי אפשרות לקחת טיסה עם קונקשיין של שעה וחצי בהיטרו (מגיעה לטרמינל 5 וממריאה משם) החלטתי לא לקחת את הצ'אנס, למרות שאם החברה נותנת לי אפשרות כזאת זה אמור להיות בסדר, אבל מנסיוני, זה מאוד לחוץ והסיכוי שהמזודות יגיעו איתנו די נמוך, מה שממש לא מתאים לי. לפני שנה לקח למזוודות 4 ימים להגיע אלינו.

alphadelta

New member
זו הייתה חברה אחת.

את הטיסה, כולל כל 'הקונקשיינס' קניתי מחברה אחת. כך שהם אמורים לדאוג לי. היו להם עוד המון פשלות. אבל זו מאד הציקה.

אני מקוה שלא הייתם צריכים לשלם על הטיסות המשך, רק להתעכב.

כמה לחצתם על פיצוי? שמעתי על אנשים שקיבלו פיצויים מאוד יפים על הרבה פחותת מזה.

alphadelta

New member
אמנם תשלום לא נדרש

אבל בילוי של לילה ארוך בשדה תעופה, ללא ידיעה מתי הטיסה הבייתה, לא היה עיכוב קל.
הפיצוי שקיבלנו היה מעליב. והוא שובר, לשנה בלבד שיכסה רבע, במקרה הטוב מכרטיס טיסה אחד באותה חברה. אז א׳ אני לא רוצה ממש לטוס איתם. ב׳ אנחנו ארבעה.
ואת זה קיבלנו לאחר ה מ ו ן תכתובת איתם

shilaF29

New member
מלחיץ! אני בדיוק טסה מחר בטיסה כזו

אפשר לשאול באיזו חברה מדובר?
&nbsp
בהלוך יש לי שעתיים המתנה אבל בחזור רק שעה ו-10 דקות

מה שיהיה יהיה, אין טעם להלחץ,

אבל שווה לזכור שיתכן והמזוודה לא תגיע איתך בחזור, ולתכנן את התכולה שלה בהתאם.

מקוה שהכל ילך חלק בכל מקרה, וברוכה הבאה לפורום

shilaF29

New member
שרדתי והכל עבר חלק

הטיסה מישראל יצאה מאוחר בכמה דקות כי אנשים לקחו את הזמן שלהם עם ההתישבות במקום... נשארו לי רק 45 דקות להחליף טרמינלים, לעבור פתאום שוב בטחון, ושוב בדיקת זכאות להכנס לארה״ב... ואחרי כל זה הספקתי לטיסת ההמשך, שנחתה 50 דקות לפני הזמן! מי ידע שיש דברים כאלו בכלל?
&nbsp
ממליצה בחום על Swiss, אף פעם לא טסתי איתם לפני.
&nbsp
טוב להיות חזרה בבית

למעלה