חומר למחשבה...

חומר למחשבה...

טיילתי לי ברחבי הדוא"ל שלי ונתקלתי בשתי בדיחות שנשלחו אליי מאדם שאת שמו אני לא אפרסם בגלל ששמו לא יגיד לכם כלום!!! אפשר להגיד שהבדיחות האלו חיוך על פני אך יותר מכך, הם העלו למוחי חומר למחשבה... אל תבינו לא נכון...אני לא גזען!!! והרי הבדיחות... מוסלמי אחד מת בתאונת דרכים. הוא עולה לגן עדן ופוגש את פיטר הקדוש. "שלום לך ידידי", מברך אותו ואומר, "אני פיטר הקדוש". "אין לך מושג כמה אני מתרגש" אומר המוסלמי לפיטר הקדוש, "אבל אני מוסלמי ואני רוצה לראות את מוחמד, איפה אוכל למצוא אותו?" "תעלה במדרגות", משיב לו פיטר הקדוש, "שם תפגוש את מוחמד". הוא עולה במדרגות ופוגש את משה רבנו שמברך אותו ומציג את עצמו. "כבוד הוא לי לפגוש אותך משה", אומר המוסלמי, "אבל אני מוסלמי ואני רוצה לפגוש את מוחמד, איפה אוכל למצוא אותו?" "תעלה במדרגות", משיב לו משה רבנו, "שם תפגוש את מוחמד". המוסלמי עולה במדרגות ופוגש בכדור אור ענק שמברך אותו ומציג עצמו כאלוהים. המוסלמי שלא יכול להחזיק את סיפוקו, מתפלל ומהלל את אלוהים ואז מבקש ממנו, "אלוהים, אפשר לראות את מוחמד?" "בסדר", אומר לו אלוהים "אולי תרצה גם כוס קפה עם זה?" "כן, תודה!" אומר המוסלמי. "מוחמד" צועק אלוהים בקול חזק, "תביא שני קפה..." איש אחד נכנס לבר, ושואל את הברמן: "זה לא בוש ופאוול שיושבים שם?" הברמן אומר: "כן, בכבודם ובעצמם..." האיש ניגש אל שניהם ואומר: "זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם אפשר לשאול?" בוש אומר: "אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית." האיש בתמיהה: "באמת? ומה עומד לקרות בה?" בוש אומר: "ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון עיראקים,ובלונדינית עם שדיים גדולים". האיש שואל בתמיהה גוברת והולכת: "בלונדינית עם שדיים גדולים? למה להרוג אותה?" ואז בוש פונה לפאוול, טופח לו על הכתף, ואומר: "אתה רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה איכפת מה-140 מיליון עיראקים"

אז מהו החומר למחשבה?

דרך אגב, אהבתי את הבדיחה השנייה...

../images/Emo13.gif

לא,הוא המלצר,צוחקים על הערבים שזאת העבודה שלהם:) מלצרים או עובדי בניין.

LaSombra

New member
יא מפגר!!!

איפה היית בזמן קרב הבדיחות המפורסם שלי ושל נובמבר דוו?!? זאת הבדיחה שלי!!! אני סיפרתי אותה ראשון... אומנם אם תכנאי של אופנועים מקולקלים במקום בלונדינית עם שדיים גדולים אבל העיקרון נשאר!!!

הכל טוב ויפה אבל...

איפה מתקשר פה ה - "מפגר"? חזרתי אחורה וקראתי את הבדיחות שלך, אני לא רוצה להתנשא או משהו אבל הן לא משהו... לפני שתגיב ותבקש תחרות מולי...אני לא יודע לספר בדיחות יותר טוב, לכן אמרתי שאת הבדיחות שלחו לי בדוא"ל. אתה ממש מושא להערצה אחרי שאמרת שאתה סיפרת את הבדיחה ראשון אה?? אני מניח שאתה ממציא הרבה בדיחות אם כל הבדחיות שסיפרת הן שלך... אני מציע לך לספר מהר את כל הבדיחות "שלך" לפני שמישהו אחר יספר אותן בגרסה אחרת...מהר אין זמן!!! זה ממש פתטי... העיקר שמספרים פה בדיחות, הגיע הזמן שטיפה נצחק בארץ!!! אההה... עוד מסר קטן לנפרטיטי (אם זה האיות הנכון) - ממש לא מעניין מי את... אני לא מגיע לפורום כדי לדעת מי את, או כדי לשחק מחבואים עם אנשים!!! אם את רוצה לספר מי את - ספרי, אם לא - תשני נושא שיחה!!!

LaSombra

New member
אוף... אפילו אי אפשר לקלל פה בלי...

להרגיז מישהו? אני לא מבין, נעלבת ממני? אז מה אכפת לך.. קראתי לך מפגר סתם כי לא היה לי משהו אחר לכתוב... פשוט אני לא מבין למה סיפרת בדיחה עוד פעם אם ידעת שהיא כבר פורסמה בפורום... זה הכל...

למעלה