חומר למחשבה...

נמאס...

New member
חומר למחשבה...

טוב ישר מהתחלה אני חושבת שאריאל שרון צדק כשאמר לבוש מה שאמר. כלומר בוש רוצה גם ל"עזור" לישראל ומצד שני הוא הולך ומזמין את כל הערבים אשר רוצים "להוציא" את עם ישראל מהארץ. ואת ישראל אפילו לא הזמינו כלומר באמת אפשר להגיד לו שילך ל... כמעט כל שבוע יש לנו פיגוע ורק כאשר זה באמת קשה כלומר הרבה אנשים מתים כל העולם פתאום נזכר כמה אנחנו מסכנים. ואני בטוחה שכאשר קרה את מה שקרה בניו יורק כולם חשבו שאכשיו יבינו מה אנחנו מרגישים כל הזמן, אבל זה רק גרם שבכמה ארצות פתאום ידאגו רק לעצמם וזהו. כלומר נגיד ברוסיה אז הם נלחמים בצ´צ´נה וכאילו הו לא שמים לב שהם עושים את אותו דבר, הם רק מדברים ולא עושים כלום. בקיצור אני חושבת שאנחנו יכולים לסמוח רק על עצמינו.

metal_slug

New member
טוב, אין מה להשוות אותנו לרוסיה

רוסיה היא מעצמה עולמית, ואנחנו לא. בגלל זה הרוסים יכולים לעשות מה בראש שלהם, ואנחנו יכולים רק לקטר. אבל הוא צודק, אין על מי סלמוך, אלא רק על עצמנו כרגע.

לסמוך על עצמנו ולשתוק כצריך

זה היה יכול להיות מצויין אם ישראל הייתה יכולה לסמוך על עצמה ולא לשים על אף אחד אבל, לצערנו הרב ישראל היא מדינה קטנטנה, צעירה, מוקפת אויבים ובעלת בעיות וצרות רבות מדי מכדי לסמוך על עצמה. ואין זה פלא שלא מתייחסים אל הפיגועים הנוראיים שמתרחשים בישראל. צריך להבין שבכל ארץ ארופאית ישנם המון ערבים, מוסלמים ונאצים ולכן הארצות נמצאות במצור ולחץ פנימי- הן לא יכולות להתייחס ולהיות ממש לצד ישראל אחרת יכולות להיות להן בעיות פנימיות- הן סומכות רק על עצמן כי הן יכולות להרשות לעצמן את זה אבל כשהמדינה הכמעט יחידה בעולם שעוד איכשהו מנסה להיות לצדנו ופחות או יותר ניטרלית מרגישה "פגועה" המצב נהפך לרגיש. יש הרבה דברים שארצות הברית עושה לא נכון ולפעמים סתם מתערבת אבל אנחנו בתור אותה מדינה קטנה ונחוצת עזרה לא יכולים לפתוח את הפה אחרת היד שמאכילה אותנו תעלם ואז מצבנו יהיה גרוע יותר מעכשיו.

למעלה