חומר למחשבה

tal daniel

New member
חומר למחשבה

היי לכולם. אני סטודנט לשיקום התמחות הידרותרפיה ועובד באנוש(בריאות הנפש). מדי יום ראשון אני נוסע לביה"ח תל השומר-שיקום לעבור את הסטאז שלי.במהלך הטיפול שלי יוצא לי לעבוד עם חולים שעברו הרבה נקרא לזה מבעיות נוירולוגיות ועד בעיות במפרקים.יצא לי לראות מחזות קשים אך תמיד ידעתי איך להתמודד איתם חוץ מביום ראשון,בבריכה טופל בחור בגילאי ה-30 לחייו לא יצא לי לקרוא את התיק שלו אך ראיתי שיש לו קיבוע גולגלתי(ארבע ברגים מוברגים לגולגולת ומחוברים לסד), כנראה פגיעה בעמוד השידרה מקרה של פציעה קשה מאוד, כאשר כל פלג הגוף התחתון משותק.במהלך הטיפול הבחנתי שהאדון עונד צמיד צהוב ושעון של פולר,ישר ידעתי שהפגיעה נעשתה במהלך רכיבה.קשה לי להסביר את המחשבות שרצו לי בראש בתור רוכב כביש אשר רואה מחזה כזה,שוב אני אומר יצא לי לטפל באנשים שעברו תאונות דרכים,פיגועים,חיילים שנפצעו אך אותו צמיד עם הפולר השפיע עלי קשות. כאשר באתי הביתה פשוט ישבתי מול האופניים התבוננתי בהם וחשבתי לעצמי. אני לא מתכוון להפסיק לרכב ממש לא אבל מקרה כזה דיי "נער" אותי. חברה תרכבו בזהירות, תמיד עם קסדה, תשתדלו בשעות שאין תנועה ובכבישים שאינם סוהנים. אני לא רוצה שחס וחלילה יגיע רוכב למחלקה השיקומית בתל השומר. שמרו על עצמכם וכמובן תהנו מהרכיבה.

g i l 1 7 8

New member
מכיר אותו אישית

אני חייב לציין שביום הפציעה , אדם שרכב איתו כתב על הפציעה הקשה בפורום על מנת להזהיר את חבריי הקהילה ולהתריאה (כמו שאתה עשית), והתגובות היו מבישות : "שייזהר פעם הבאה" "אם הוא לא יודע לרכב אז..." מה לעשות, אנחנו ברובנו אדישים עד שחוטפים את המכה. אני מאז אותו סיפור הפסקתי לרכב מחובר בשטח (ככה אני מרגיש בטוח יותר , זוהי לא המלצה!)

טיראן מ

New member
אתה יכול לפרט על פרטי התאונה ?

כיצד התרחשה ? מה קרה ? מה מצבו של הרוכב כעת ?

g i l 1 7 8

New member
אז

אני לא רכבתי אתו באותו רגע, אבל לפי התיאור הבנתי שמדובר ברכיבה כביכול תמימה. ירידה במדרון, כאשר בסופה יש התחברות לנחל (האירוע היה באיזור ערד , השטח היה יבש לגמריי) , לפי מיטב הבנתי מסיבה כל שהיא (כנראה לחיצה על ברקס קדמי) היתה התפכות ונחיתה על הראש... לא צריך להוסיף עוד מילה הבחור הוא אדם שקט ומופנם ולא מדובר ברוכב בגיל הטיפש עשרה שהשתולל. מצבו היום ללא שינוי

tal daniel

New member
../images/Emo10.gif

חברה לאף אחד אין כאן את היכולת לשפוט אותו,תעשו חושבין עם עצמכם ותשפטו את עצמכם, יש לכם את היכולת ללמוד ולהחכים מן המקרה.

RAVIVT2300

New member
אתם עושים סלט....

ישנו בחור שנפצע ברכיבת שטח באיזור ערד, בחור נחמד שלא מחובר לו כלום לראש אבל כן אני מניח שגם הוא בבריכה. הבחור הנוסף עם הצמיד והפולאר שלראשו מחובר "היילו" הוא אחי, רגליו לא משותקות האחת מתפקדת והשניה תתפקד בסופו של דבר. אחי נפצע האיזור בית דגן, בדרכו לנשר בשבת מוקדם ע"י חברה ככל הנראה שיכורים, מצבו היה אנוש אבל היה לו הרבה מאוד מזל.

g i l 1 7 8

New member
אם ככה

אני מצטער מאד, הייתי בטוח שדובר על ליאור , הבחור מערד שלו כנראה היה קצת פחות מזל. אתפלל לבריאותו של אחיך גיל

sevenduo

New member
האם נתפסו הפוגעים?

האם הם עצורים עד תום ההליכים? אני מקווה שהתשובה היא כן!

RAVIVT2300

New member
הם נמצאו...

אחרי 3 ק"מ לכיוון צריפין כשהם מחוץ לרכב, אם אני לא טועה באיזור הפרדסים. למרות שכל פרטי החקירה לא השלמו נראה כמו פגע וברח. מילא פגעת עשית את טעות חייך, אבל ראבאק תעצור תראה מה קרה תראה איך אתה יכול לעזור.

רפואה שלמה ומהירה../images/Emo101.gif

וגם...תודה על העזרה הטלפונית
.

למעלה