חומר למחשבה

sigal38

New member
חומר למחשבה

היום אחרי הגירושין שלנו היחסים ביננו מאוד יפים נחמדים ורגועים. למה ששומעים את הדבר הזה אנשים תמהים וישר שואלים אם יש מצב שנחזור? כאילו מה?אי אפשר להשאר חברים אחרי? למה זה נשמע לא הגיוני? אתמול למשל חגגנו את החג ביחד עם המשפחה שלו.......... ואין מצב שנחזור.........היחסים ביננו חבריים לחלוטין יש משהו מוזר כאן לדעתכם?

לא

אבל לא כל אחד חושב כמוני וכמוך, בסדר גמור. גם זה לא מוזר
ההיפך, לדעתי זה אפילו מבורך אם יש אפשרות להישאר חברים אחרי שנפרדים.

sigal38

New member
גם אני חושבת

ככה..........וזה מצוין גם לילדים פחות עכסים,מלחמות התנצחיות כל נפילה שקוראת אנחנו מיד מתאפסים ומתחילים להבין שלא כדיי. החבר'ה סביבנו מאוד לא מבינה ואתה יודע משהו?יש גם כאלו שלא ככ מפרגנים כאילו שצריך לריב בשביל להתגרש ...........

היי סיגל!

לדעתי אפשר ורצוי להישאר בקשר טוב למען הילדים אבל ארוחת חג משפחתית זה יותר מידי,משום שאצל הילדים עדיין קיימת המשאלה והתקווה שאבא ואמא שוב יהיו יחדיו,עם כל מה שמשתמע מכך,חומר למחשבה. אם אין לך ילדים הסיפור שונה לגמרי. זו דעתי בכל אופן בברכת חג שמח!

sigal38

New member
לאאאאאאאאאא

הם יודעות את הקו האדום שלנו הן מכירות את החברה שלו....... לא היא לא היתה היום ואין לי בעיה שתהייה גם פשוט נוח לנו ונעים לכולנו ככה

או קיי

אם הם מבינות יודעות את הקווים האדומים והכל אחלה תבורכי משום שאת עמלת קשות כן ירבו נשים כמותך לדעתי את אישה נפלאה משום שלצערי המצב בכלל רחוק מלהיות שכזה.

sigal38

New member
לי זה לא מוזר

עבדתי קשות כדיי להגיע לרמה הזו. אני רואה ושומעת כל מיני הערות לא מחמיאות ומיד נשאלת השאלה.......האם אתם נשואים או גרושים?

הלוואי שכל הזוגות הגרושים ינהגו כך

לטובת הילדים. השאלה היא מה יקרה כשלך יהיה בן זוג,האם גם אז הקשר החברי ימשך במתכונתו הנוכחית?ותחשבי על זה....

הלוואי וכל הזוגות הגרושים ינהגו כך

לטובת הילדים. השאלה היא האם כשלך יהיה בן זוג יוכל הקשר החברי בינך ובין האקס להימשך במתכונתו הנוכחית?ותחשבי על זה....

למעלה