מס'פולימר (סופר 7) הנו דבק סיליקוני חזק אך כשמתיבש אינו מחזיק מים לכן לא מתאים להדבקת אסלה לרצפה,בעיה דומה סידרתי עם מריחה של דבק סיליקון משפופרת בעזרת האצבע מוגנת עם כפפה חד פעמית, סביב החיבור. כמובן ליבש היטב לפני. אפשר ללפף על זה תחבושת (כמו לפצעים, ולמרוח על הכל שוב שכבה של סיליקון. במידה שצריך לפרק אפשר בגירוד עם סכין חזקה.
אני לא מכיר מרק של אינסטלטורים מה שהמליץ רשר.
המומלץ זה לתמרן בלי לפרק את האסלה ולהחליף את הגומי אחרי ניקוי שיירי אבנית, במידת האפשר. גם לפרק האסלה מהרצפה זה לא סיפור, מדביקים חזרה עם סיליקון כמו סוּפֶּר7.
מדובר בבית ישן, התקנה ישנה של אסלה ללא גומיות ובמקום צר ולא ידידותי לעבודה. התופעה השלילית שבעלי מקצוע מתקינים ציוד כך שבבוא היום קשה עד בלתי אפשרי לטפל בעת הצורך היא קיימת עד היום. כמובן - יש לפעמים אילוצים ונגד זה אין הרבה מה לעשות, אבל לכל חבריי שמשפצים ובונים אני תמיד ממליץ שלא להתקין ברזים, חיבורים שונים, נקודות חשמל וכד' באופן שבבא העת לא תהיה אליהם גישה נוחה.בעיה דומה סידרתי עם מריחה של דבק סיליקון משפופרת בעזרת האצבע מוגנת עם כפפה חד פעמית, סביב החיבור. כמובן ליבש היטב לפני. אפשר ללפף על זה תחבושת (כמו לפצעים, ולמרוח על הכל שוב שכבה של סיליקון. במידה שצריך לפרק אפשר בגירוד עם סכין חזקה.
אני לא מכיר מרק של אינסטלטורים מה שהמליץ רשר.
המומלץ זה לתמרן בלי לפרק את האסלה ולהחליף את הגומי אחרי ניקוי שיירי אבנית, במידת האפשר. גם לפרק האסלה מהרצפה זה לא סיפור, מדביקים חזרה עם סיליקון כמו סוּפֶּר7.
תודה, לנתק את החיבור משמע במקרה הזה לפרק את האסלה מהרצפה, לנתק את חיבור ההדחה .... אולי בכל זאת עדיף עם מרק אינסטלטור?"מרק אינסטלטור" זה לא דבק ולכן ניתן בקלות להוריד, מכאן שצריך להדק עליו סרט דביק או תחבושת בד,
אבל הכי טוב לנתק את החיבור לנקות ולהתקין עם אטם (רצוי חדש) במקום לחרטט עם מרק,
מה לגבי איזה סיליקון יעודי ?תודה, לנתק את החיבור משמע במקרה הזה לפרק את האסלה מהרצפה, לנתק את חיבור ההדחה .... אולי בכל זאת עדיף עם מרק אינסטלטור?
אוקיי. צודק.דבק מכל סוג יכול לעזור אך גם להזיק כשיהיה צורך לפרק בעתיד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.