חומר מחשבה לכל המובטלים...

חומר מחשבה לכל המובטלים...

אכן יש היום אבטלה באחוזים מאוד גבוהיים. על פניו נראה שאין עתיד ורוד. אך אני חושב שמי שטוב ויש לו נסיון ייחודי - יימצא את דרכו גם בתקופה זו. חלק לא קטן מהפיטורין נגרם כתוצאה מרצון של המעסיק לקבל עובד טוב יותר בשכר נמוך יותר. הרי יש היום "בשוק" "סחורה" טובה. אומנם אין עבודות חדשות אולם יש הצפה של משרות עבודה שנועדו להחליף ישן בחדש טוב יותר. לכן - אל תוותרו כל כך מהר. שם המשחק לדעתי שכולנו צרכים להכנס לתוכו - לשים בצד את המחשבות, להפשיל שרוולים ולהתחיל להכנס בכל הכח בכל שבריר של מידע שעוזר בחיפוש עבודה. וכשמצאת מידע - שלח קורות חיים גם אם את 1/2 מתאים. אינך יכול לדעת - אוליי הדברים שלא נכתבו במודעה ייגרמו להם לשנות את התפקיד כיוון שהיה חסר להם בדיוק את הנסיון הספציפי שיש לך. לא לוותר. השקיעו את כל האנרגייה בחיפוש. החיפוש עשוי להביא ראיונות. כל ראיון ייתן יותר ויותר תקווה. אני למשל (כדי שתוכלו לחוש מה העשייה שלי עשתה)- בשיטת החיפוש שלי, נמצא היום במצב שכל יום אני שולח כ 5 עד 15 מודעות דרושים ( כן כן - אני לא מדבר סתם! יש עבודה והרבה - צריך לדעת לחפש). ולאחר כחודשיים של עשייה שכזו התחילו לחזור אליי ולקבוע לי ראיונות. קצב הראיונות מסחרר 5-6 בשבוע. ממש מתיש. לפעמים מדכא - כי המעסיקים לא ממהרים לשום מקום. השיטה שריכזתי - מתוארת כאן בקובץ השיטה. להלן שוב.

boazroz

New member
אז אולי תחבור לשרותינו

פשוט מדהים לראות עד כמה אתם אדישים מוכנים לסבול בשקט לבכות ולסבול - כצון לטבח.מתי תתעוררו ותבינו ששום דבר לא נמצא בידי שמיים או יותר נכון בידי הכנסת - הם אלו שצריכים לעבוד עבורכם וזו תמצית הסיבה להיותם שם! ואתה חושב שמקום העבודה החדש שלך יחזיק מעמד ויעבור את שנת 2003? כמו שזה נראה אולי ואם זה ימשיך כך אז בטח ב 2004 תופיע פה שוב. נשמח אם תצטרף אלינו www.we-do.netfirms.com

5555

New member
מובטלים התעוררו

אני כאם לבן מובטל אומרת לכם שלפי דעתי במקום לברבר בפורומים שיקום מישהו ויארגן מחאה חברתית גדולה מדוע שרק לפרוטקצינורים יהיה סיכוי קלוש מדוע שלממשלה לא יהיה איכפת מילדים שהם מלח הארץ מדוע שלא יקום גוף שיצא להפגנות ושביתות שיקמו מאה אלף מובטלים ביום הבחירות ויודיעו אנחנו לא מצביעים מפני שאנחנו לא מאמינים במדינת שחיתות ואבטלה האם אתם רוצים להיות דור המסכנים הבא אתם צעירים קחו יוזמה ועשו משהו וולי מישהו כבר יתעורר במדינה הזאת חברה שווה לנסות לשבת בבית או בבית קפה ולקטר לא יעזור קחו את עצמכם בידיים

mulderfox

New member
את צודקת 100% אבל..

בשביל מחאה (חברתית או כל מחאה אחרת) בקנה מידה נרחב, צריך כסף, או הסכמה רחבה מראש. בשביל הסכמה בקנה מידה נרחב צריך פרסום, וכאן חוזרים לנקודה הכלכלית. למובטלים בד"כ אין יותר מדי כסף (או בכלל) לבזבז, ולמי שכן יש כסף לא ישקיע אותו במטרה זו. (כי מן הסתם היא לא תהיה קרובה במיוחד לליבו השוכן במגדלי יוקרה אי שם ליד חופי תל אביב) אני לא מנסה ליאש, אני מנסה לראות אם יש דרך אחרת שלא חשבתי עליה, ושלא דורשת משאבים כלכליים שאינם בנמצא כדי לקדם את המטרה הזו.

למעלה