חומר מקומי - החוליה החלשה

FunkyGiraffe

New member
חומר מקומי - החוליה החלשה

אז ככה - המכונה של הגרוב ומספרים הם הזוכים הקודמים אחרי שנדע מי לוקח אותה בתחרות של חומר מקומי נעשה הצבעות בין כולם ונראה איזה מהסינגלים שזכו הכי אוהב. מתחמם בראשית שירת הסטיקר חליפות ג'וני הקטן הכאפה המצלצלת הפה לפתוח שביתה מוזיקה יציב רק פה מלודיקה מה נעשה אלוהים שלי אני מוריד את מתחמם.. קצת מיותר לדעתי

AlienCream

New member
תורי...

אני מוריד את מלודיקה... נשאר: בראשית שירת הסטיקר חליפות ג'וני הקטן הכאפה המצלצלת הפה לפתוח שביתה מוזיקה יציב רק פה (אמן ויזכה!!) מה נעשה אלוהים שלי

nap3

New member
שירת הסטיקר החוצה!

שזה משאיר את בראשית חליפות ג'וני הקטן הכאפה המצלצלת הפה לפתוח שביתה מוסיקה יציב רק פה מה נעשה? אלוהים שלי

מוריד את מתחמם

נשאר: בראשית חליפות ג'וני הקטן הכאפה המצלצלת הפה לפתוח שביתה מוסיקה יציב רק פה מה נעשה? אלוהים שלי (רציתי שתדע)

אופס לא קראתי עד הסוף. אני מוריד את

מוסיקה נשאר: בראשית חליפות ג'וני הקטן הכאפה המצלצלת הפה לפתוח שביתה יציב רק פה מה נעשה? אלוהים שלי (רציתי שתדע)

FunkyGiraffe

New member
והנה מה שנשאר עד עכשיו -

בראשית ג'וני הקטן הכאפה המצלצלת הפה לפתוח שביתה יציב רק פה מה נעשה? אלוהים שלי (רציתי שתדע)

oRockGirLr

New member
אני מורידה את ג'וני הקטן...

בראשית הכאפה המצלצלת הפה לפתוח שביתה יציב רק פה מה נעשה? אלוהים שלי (רציתי שתדע)

FunkyGiraffe

New member
אז נשארו:

בראשית הכאפה המצלצלת יציב רק פה מה נעשה? אלוהים שלי (רציתי שתדע)

בואו נקצר תהליכים ו..

פשוט נגיד שיציב זכה

טיפקסית

New member
מורידה את רק פה

נשארו בקרב: בראשית הכאפה המצלצלת יציב מה נעשה אלוהים שלי מי הבא בתור

lioryifrah

New member
אני מוריד את "מה נעשה?"

נשארו: בראשית הכאפה המצלצלת יציב אלוהים שלי

parnar

New member
לפי דעתי

יציב מספר 1 אלוהים שלי שיר חזק ביותר וגם הכאפה המצלצלת אז בראשית הולך קשה לי להגיד את זה

טיפקסית

New member
אלוהים שלי יורד

למרות הגיטרה המצוינת ולמרות שזה חידוש אדיר אני מורידה את אלוהים שלי [רציתי שתדע] נשארו בקרב: בראשית הכאפה המצלצלת יציב

טיפקסית

New member
הכאפה יורדת וייייש לנוווו זוווווווו

גבירותיי ורבותיי דגים ודגות בנים ובנות יש זוכה לשיר הטוב ביותר או שמא יש לומר הקטע האינסטרומנטלי הטוב ביותר יצייייייייייייייייייייייייייייייב רוללללללללללללללללללללללללללז

למעלה