חונהההההההההה

חונהההההההההה

בוני M מייק ברנט הרוח והחשך והמים, זיעה מעורבת בבושם, צעירים חסרי מנוח.. מדרכה עקומה. הר של גלידה ובדיחות.... אוי הבירכיים,,,,,,,,,,,,,,, שלא יהיה גרוע יותר............. חמסה חמסה...........בלי עין רעה, .....

היי מגי ראש העין ../images/Emo6.gif

את בסייידר ? הרגליים מחוברות?
הברכיים חבולות??? אתמול רקדנו נוסטלגיה.. בוניM, מייק ברנט, אדמו עד כלות.. והיום - מהבוקר נסענו לפסטיבל אבו גוש. הפסטיבל חגג 20 לקיומו, ואנחנו מבקרים בו מידי שנה, מוזיקה נהדרת ומגוונת, מקהלות, קיטעי אופרה, והכל מתחבר לנוף מדהים ביופיו... ניקוי ראש - ומזון לנשמה. זה מה שהיה !

יו.... איזה פעילים הייתם היום ../images/Emo99.gif

ומה עכשיו? כולם בבית הכנסת? בהקפות? בשביל מה בעצם אנחנו עושים את כל הטקסים האלה? והאם אלו הכרחיים לשימור המסורת? לשימור עמנו? ומה יהיה בסופנו? הן רוב העם חילוני - ויתר על הטקסים... סתם שאלות שעלו לי בעקבות קריאת ההודעות.... כל טוףףף מ-Aני.

שקדי

New member
הלכנו לשמחת תורה עם טופלה טוטוריטו.

כשהיינו ילדים היו חוגגים היום את שמחת בית השואבה והיינו קוראים לזה חג המים אז היו עושים טכס נורא יפה בבריכת השחיה עם זיקוקים על המים ופירמידות אנושיות....לא יודע למה אולי בגלל שאחד חזר מוינגייט בדיוק ואהב לעשות כאלה והיום נדמה לי שלא עושים כלום ורואים בטלויזיה סרט על גיזוס קרייסט.........

נתיבה

New member
אנחנו אוכלים כל חג בחוג המשפחה

ואפילו מעלים קרבן על האש..יש לי יו יו חג..רק מה מקפידים שלא נבשל גדי בחלב אימו..כי אימא..יש רק אחת.אגב מישו יודע מהזה מותאחידאת...

magy

New member
כשרוקדים יותר מדיי

נופלים מהרגליים......
) או על הברכיים..... הכל בסדר.......יופי שכייפתם היום..... אני נופלת מעייפות...... רצה למיטה...... לא תאמיני, היא חיכתה......לי......כמו שהשארתי אותה.......
)))))

למעלה