חונה! את כחולה וגם לא יכולה למחוק אותי אז פתחתי הודעה נה-נה-נה-נה-נה
פ פנטזיה נשית New member 19/5/02 #1 חונה! את כחולה וגם לא יכולה למחוק אותי אז פתחתי הודעה נה-נה-נה-נה-נה
ח חונה לרגע New member 19/5/02 #2 WOW לא שמתי לב../images/Emo99.gif../images/Emo151.gif../images/Emo94.gif וואלה - מתאים לי הכחול ... רק סקס יש לי בראש!
WOW לא שמתי לב../images/Emo99.gif../images/Emo151.gif../images/Emo94.gif וואלה - מתאים לי הכחול ... רק סקס יש לי בראש!
M magy New member 19/5/02 #3 ברגע שהשרביט עבר אליה האדון הגיע....... מה שאומר.......שהוא רוצה את חונה כמנהלת וגם מקשיב בקולה הרך והנעים.......
ברגע שהשרביט עבר אליה האדון הגיע....... מה שאומר.......שהוא רוצה את חונה כמנהלת וגם מקשיב בקולה הרך והנעים.......
ח חונה לרגע New member 19/5/02 #4 ממזרתA חחחחחח../images/Emo151.gif יאללה אני נוסעת הביתה, דרך ארוכה לי לחצות את האיילון.. אבל יש מוסיקה טובה.. ופלאפון... אגב לאן נעלם טרה? הבן אדם מבריז חופשי בזמן האחרון...
ממזרתA חחחחחח../images/Emo151.gif יאללה אני נוסעת הביתה, דרך ארוכה לי לחצות את האיילון.. אבל יש מוסיקה טובה.. ופלאפון... אגב לאן נעלם טרה? הבן אדם מבריז חופשי בזמן האחרון...
ה השוטה על הגבעה New member 19/5/02 #5 זה הכחול ../images/Emo18.gif לבן מהחניה של העיריה תזהרי אל תחני שם הרבה זמן עושים דוח"ות.