חונה,
חונה ,מתי זה פסח..מה זה פסח

emmy5

New member
חונה,../images/Emo6.gifחונה ,מתי זה פסח..מה זה פסח

LOL למה זה טוב?? כל השנה זה פסח... מתעצבנת ,שזה לוקח לי המון זמן עד שאני כותבת ,שולחת ונעלמת לי

emmy5

New member
../images/Emo140.gifאופי ,עד שאני אתן לך תשובה ..

מגיע לי , רציתי לכתוב כמו ילדה גדולה ..בהודעה אחת לכולם יחד ..אני מאוד שמחה לראות אותכם בפורום ... בינתיים רצתי למטבח שהעוגה שלי לא תישרף .אחרי זה השרשור נסגר ...

emmy5

New member
סבאאורי,מה קורה ?עוד לא שבוע?

אין לי לוח השנה של חודש אפריל ...מחכה לך ..מתגעגעת

סבאאורי

New member
לאממי ולכולם ערב טוב וחג שמח

קבלתי הבוקר המכשיר "אחרי" טיפול והוא מתנהג כמו הטכנאי,יום עובד ויומיים נח... (פעם נדלק ותיכף נכבה) הטכנאי שלי כנראה מההגדה...מתכונן השנה לרדת מצריימה לראות מאיפה הביא אותנו מוישלה רבינו לכאן.אגב,מישהו אמר פעם שמוישלה היה גם קצת חרש כי נאמר לו להוביל את ישראל לטרנסילואניה והוא לא שמע טוב והוביל אותם לטרנסג'ורדניה..... עם העיבוד הממוחשב שלי "מה קדם למה?" לוח לחודש אפריל ח ג ש מ ח וברכות לכולם אורי

נֵנָה

New member
סבא אורי כל הכבוד שהצלחת ../images/Emo45.gif

למרות כל הקשיים
ועכשיו אני מנסה להעביר לכם כתובת של מצגת שהזכירה לי יעלי בסיפורה המרגש ... מקווה שיצליח. צריך לחכות קצת בסבלנות עד שהמצגת עולה ... כוחן של מילים

נֵנָה

New member
טוב, אולי ננסה כך ../images/Emo26.gif

כוחן של מילים D:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\UTJGD4V6\Words_Power[1].ppt העתיקו את הכתובת לשורת הכתובת למעלה ולחצו enter
לילה טוב

נֵנָה

New member
ערב טוב לכם יקרים שלי ../images/Emo24.gif

כן, הנה אני כאן אתכם אחרי יום שלם שביליתי מחוץ לבית בכל מיני מטלות, פגישות, ביקורים וסידורים ... מהבוקר ועד עכשיו. יותר טוב שלא תשאלו כי ממילא לא תאמינו מה הבן-אדם יכול להספיק ביום אחד, אני בעצמי לא מאמינה איך עשיתי את זה
אממי'לה, המצגת שניסיתי להעביר מציגה בדיוק את הסיפור שהבאת למעלה על הצפרדעים, עם הכותרת "כוחן של מילים"
נכון שלא הצלחתי להעביר אותה כקישור, לכן העתקתי פשוט את הכתובת של האתר המציג אותה. והסברתי לאחר מכן, שצריך לצבוע את הכתובת שהבאתי בהודעה, לעשות "העתק" ואחר כך להדביק אותה ב"הדבק" בשורת סרגל הכתובות למעלה וללחוץ enter אחרי כ-20-30 שניות המצגת תעלה. אני עשיתי כך אחרי שהעתקתי את הכתובת מתוך הודעתי, והצלחתי ... ועכשיו אטייל לי בין שלל ההודעות החדשות שהצטברו לי כאן בפורום - שתהיו לי בריאים, אתם פשוט מקסימים
ואחזור אליכם "אחורי זה"

emmy5

New member
סבאאורי ,התפילה שלי עזרה../images/Emo24.gif

חג שמח !!!!

סבאורי ברוך רופא מחשב שאת החיים

מכשף...שמחה שאתה שוב איתנו קבל חמסה
סגולה לבריאות תקינה של המחשב...

offe

New member
ליל הסדר ../images/Emo155.gif

בין ערביים נעימים, טוב אז אם הגענו כבר לאיפה חוגגים את ליל הסדר (אני מאחר וחלקכם יודעים שאיני משתגעת על בישולים - הוזמנתי לבן, לא אני לא אמא רעה, עוזרת המון בכוונים אחרים) אז כשתשבו סביב השולחן אולי תשירו עבדים היינו באופן שונה ברגע בו שרתה עלי המוזה: עבדים היינו - היינו בחד גדיא ישבנו - ישבנו ועוד איך ישבנו והיא עמדה לאבותינו - עמדה אחד מי יודע? - מי לא יודע? אילו לא הוציאנו משה ממצרים לא היה חג - היינו ממציאים אותו בכל מקרה, העיקר לחגוג. שפוך חמתך - מי לא רוצה לשפוך את חמתו, רק שלא תתערב
סדר כהלכתו - לפעמים קצת מקצרים את הכתוב, הבטן מקרקרת ואין סבלנות לחכות. והגדת לבנך ביום ההוא - כל הזמן אנחנו מגידים לבנינו, האם הם שומעים בקולנו?
שבעה ימים תאכלו מצות - ובלילות תאכלו פיתות שתה ארבע כוסיות - תן לחבר שלך לנהוג, אבל תיזהרו, כי גם הוא שתה אותה כמות. שבכל הלילות אנו אוכלים חומוס בפיתה - הלילה הזה - אוף - כולו מצה - לגנוב את האפיקומן - איזה חינוך אנחנו נותנים לילדים - גניבה!!! סיפור יציאת מצרים + ארבע כוסיות יין - מתכון לשינה טובה. אז שיהיה לכם ליל סדר שמח ומוצלח. offe

emmy5

New member
יOFFE יופי של שיר אני כבר רואה ..

איך שכולם רצים לאכול ,ולא בטוח שחוזרים לקרוא את האגדה ...

אופינקה זה נחמד לאללה מרשה לי

להעביר הלאה תוך מתן קרדיטים? ושיהיה לכן חג שמייח....

נֵנָה

New member
אופינקה חמודה איזו כתיבה נהדרת

ומלאת השראה שיש לך
זה רק מראה שלכל דבר יש כמה נקודות מבט, תלוי בעיני המסתכל

yaely2

New member
מנהל
לחבריי בפורום, סיפור אישי../images/Emo45.gif../images/Emo63.gif

מקור הכוח. היום רציתי לפרט יותר על מקור הכוח שדיברנו עליו ולא יכולתי בגלל חוסר זמן. עכשיו יש לי זמן ואני רוצה לספר לכם חוויה שעברתי לפני 30 שנה בערך. חברת ילדות שלי, פנתה אלי באחד הימים בבקשה שאני אלמד אותה אנגלית. הייתה לה פרפומריה (שממש התאימה לאופיה ולמראה המטופח) היא טענה שיש הרבה לקוחות אנגלו-סקסיות והיא רוצה לדבר איתן, הסכמתי. נפגשנו כל יום שישי בשעה 16:00 בביתי. התרגשתי, זה לא פשוט ללמד חברה טובה.את רוצה להצליח כי ההצלחה שלה היא ההצלחה שלך, את חוששת לגלוש לנושאים משותפים שמסיחים את הדעת, וחשוב לך שתהיה מרוצה ולכן הלב שלי עבד במהירות גבוהה. היא הגיעה והתחלנו בשיעור. קראתי איתה, הסברתי לה, שוחחנו, תיקנתי לה את השגיאות נתתי לה שעורים ו..נפרדנו כדי להיפגש בשיעור הבא. השעור הבא החל ומיד הרגשתי שמשהו לא בסדר, השיעור הקודם כאילו נמחק מזיכרונה, מובן שהיא זכרה שהיא הייתה אך התוכן כאילו נעלם. שאלתי מה קרה והיא הסבירה שלא היה לה זמן להתכונן, היא עובדת עד 8 בערב ולא יצא לה לגשת למחברת. הבנתי. חזרנו על החומר, שוחחנו, אפילו צחקנו ושוב רשמתי לה שיעורים. הסיפור של אי ידיעת החומר בכלל, חזר יותר מחמש פעמים, נמאס לי ללמד את אותו חומר כל כך הרבה פעמים והודעתי לה שאני מפסיקה. הבחורה היפהפייה עם העיניים הירוקות התחילה להתחנן, נשבעה לי שהיא תחזור על החומר הנלמד, ואני התרציתי. בשיעור הבא היא באה מוכנה, וכן זה שלאחריו. ולאחר מכן שוב נתקענו היא לא זכרה מאומה ממה שלמדנו בשיעור הקודם. כך עברו 4 חודשים ואני הכנתי נאום מה לומר לה. "חברתי הטובה אני לא יכולה, גם מורה היא בן אדם בפרט שהיא חברה, אני מרגישה כמו בהילוך סרק, לא זזה. עברו שלושה חודשים לא למדת אצלי כלום אם כי שילמת לי בכל שיעור" לאחר שסיימתי אמרה לי חברתי אורהל'ה. יעלי, את היית לי מקור כוח, בזכותך הצלחתי לשרוד את שלושת החודשים האלה. בעלי עזב אותי וכל המשפחה שלי: הורים, אחים, דודים, ו.. נותנים לי עצות, כל אחד בא לדבר, הייתי באה אליך ושומעת אנגלית, היינו אחרי השיעור מדברות על הא ועל דא, המוח שלי היה ממש בנירוונה, כלום לא היה חשוב לי כשהייתי איתך. האמיני לי כל אגורה ששילמתי לך הייתה שווה את זה. זהו מקור כוח שלפעמים אנו נותנים משענת מבלי שאנו יודעים. שלכם יעלי

WOW ענק יעלי ../images/Emo23.gif

וגם לי קרה שמישהו אמר לי משפט אפילו בהיסח דעת ולי זה שינה את כיוון המחשבה, אני בטוחה שמי שאמר לי את את המשפט לא חלם שזה הולך לעשות לי שינוי בחיים.... כל הכבוד לך

emmy5

New member
יעלוש,../images/Emo24.gif

נתת לי חומר למחשבה ולהיזכר כל פעם על מקרה אחר . ספור מעניין

נֵנָה

New member
יעלי ../images/Emo7.gif ../images/Emo13.gif סיפור ממש מרגש ../images/Emo23.gif

לפעמים אפילו אוזן קשבת שווה יותר מאלף מילים

../images/Emo24.gif קודם כל תודה ../images/Emo140.gif לכל מברכי

על המקרר החדש. הוא כבר יתמלא בחלקו, ועומד בגאון במקומו. את הסדר נעשה אצל חברתה של בתי יחד עם הוריה, שהם גם חברים שלי. כל אחד עושה משו קטן, והמארחים עושים משו גדול
אני בטוחה שיהיה שמיח שמיח. זהו סדר הראשון של הנכד שלי ואני מחכה לשמוע אותו שואל את הקושיות. (הוא בן 3 חודשים)
.

נֵנָה

New member
ערב טוב ../images/Emo6.gif כן גם אני כאן ../images/Emo24.gif

אחרי יום עמוס ומלא רשמים מפגישה נעימה שהיתה לי ואחה"צ סדנה, ולפני שאני קוראת את שלל ההודעות הבאתי לכם בדיחה נחמדה ששמעתי היום בסדנה שאני משתתפת בה. מוישה נהג ללכת בכל שבוע לג'קוזי עם עוד כמה חברים. כדי להינות הנאה מלאה משהייתם שם, החליטו ביניהם שכולם מנתקים את הטלפונים הסלולריים וכן לתת הוראה לנשותיהן לא להתקשר אליהם. יושבים החבר'ה בג'קוזי, נהנים, צוחקים, והנה מצלצל הטלפון הסלולרי. מרים מוישה את הטלפון ושומע את האשה: "יקירי, אני מתנצלת על שהיא מפריעה לו באמצע הג'קוזי אבל יש לה שאלה דחופה ביותר שאינה סובלת דיחוי. יש מבצע חד-פעמי בחנות האופנה והם מוכרים חליפה יוקרתית שבדרך כלל עולה 1500 שקל, ב-1000 שקל מה דעתך?" מוישה עונה לה בסבלנות "אם זה יפה עליך, תיקני". אחרי כמה דקות שוב מצלצל הטלפון ושוב האשה מתנצלת ואומרת "תראה יקירי, אני נראית כל כך יפה בחליפה היפיפיה שממש לא מתאים לי לנהוג במכונית הטרנטה שלנו, והנה יש מבצע כאן בסוכנות המכוניות והם מוכרים מכונית טובה ויפה בהנחה גדולה..." עונה לה מוישה בלי להניד עפעף "תיקני ...". אחרי כמה דקות שוב מצלצל הטלפון ושובהאשה מתנצלת ואומרת: "יקירי, חזרתי הביתה וראיתי שלט שהקוטג' הנפלא שבקצה הרחוב שלנו עומד למכירה בהזדמנות נהדרת, אבל זה רק למהירי החלטה, הרי אתה זוכר כמה רצינו להחליף סוף סוף את ביתנו הישן...". עונה לה מוישה בקור רוח "לכי על זה...". עם סיום השיחה, מניח מוישה את הטלפון על הספסל שלידו ושואל בקול רם: "תגידו לי חבר'ה, של מי הטלפון הזה ...?" והעיקר לא לפחד כלל ולצחוק עם כל ה
להתראות קצת יותר מאוחר

למעלה