חוסר אמון

סיון3110

New member
חוסר אמון

אני נשואה 25 שנה, ידענו הרבה עליות וירידות בעלי אדם רגזן מתפרץ וצועק כשמשהו לא לרוחו, הוא מאוד מיני וכשהוא רוצה סקס אני צריכה לעמוד דום ואם לא כועס ורב איתי שאני מזלזלת ולא משקיעה למרות שזה לא נכון. בנוסף, הוא כל הזמן בקשר עם נשים, ולמרות שידע שזה מפריע לי וביקשתי ממנו שיפסיק הוא המשיך. לפני כחצי שנה החלטתי שאני לא מוכנה לזה יותר ופוצצתי את העניין עם פירוט שיחות שבו ראיתי שהוא בקשר טלפוני והתכתבויות עם כל מיני ועם אקסית שלו. הוא התחנן על נפשו שאסלח לו וטען שהוא לא עושה כלום מעבר לשיחות, הבטיח שהוא מפסיק. בחודש האחרון שמתי לב שבעלי מחטט לי בטלפון, לא אמרתי כלום, נתתי לו לבדוק. ביום חמישי הטיח בי האשמות שאני מסתירה ממנו ושיש לי קשר עם מישהו הבנתי שהוא עשה מעקב באיזה שעה אני יוצאת מהעבודה ומתי אני מגיעה לבית עם מי אני מדברת וכו'. אמרתי לו שאני לא מסתירה כלום ומוכנה להוציא פירוט שיחות אבל הוא לא נרגע והמשיך לא לדבר איתי.
למחרת ראיתי שהוא נצמד לפלאפון וכאשר שמעתי צליל של הודעה בדקתי וראיתי שהוא מתכתב עם מישהי בווטסאפ, שאלתי אותו מי זאת והוא אמר שזו מישהי שלמדה איתו בכיתה. מאוד כעסתי אמרתי לו באיזה זכות אתה בודק אותי ומטיח בי האשמות כאשר אתה בעצמך מתכתב עם נשים? הוא טען שהוא לא בבית סוהר ומותר לו להתכתב עם מי שהוא רוצה, צעק והשתולל שנמאס לו והוא רוצה להתגרש. ניסינו טיפול זוגי שלא עזר. אני כל כך מבולבלת ואובדת עצות, מצד אחד נמאס לי מהחיים האלה ומצד שני פוחדת לעשות צעד. מאיפה מתחילים? אשמח לעצות ותובנות.

חכם סיני אמר לי פעם 产品线上面所说了的观点是的吧台北故宫锁珠帘子女士顿顿挫败给 ...

תרגום: "פעם בוגד תמיד בוגד"
חייבת לומר שלא השתכנעתי מהחוכמה הזו כי מאמינה שלפעמים אנשים מועדים ולכל אחד מגיעה סליחה ומחילה..
זה לא נראה כמו המקרה שלך
במקרה המדובר הוא חסר תקנה ואין לו סיכוי "להבריא"
"האומר אחטא ואשוב - אין מספיקין בידו לעשות תשובה".
לך נשאר להחליט אם את רוצה לחיות עם החוטא הזה או לשדרג את החיים שלך:))

סיון3110

New member
מה אני אוהבת בו?

כשהוא רגוע הוא יודע לפנק ולעזור אבל העזרה הזאת מתגמדת לנוכח הקריזות שלו. אני כבר לא יודעת אם אני אוהבת אותו נראה לי שאני יותר פוחדת מהלא נודע, בכל זאת יש ברקע 4 ילדים ובית שנצטרך להתחלק בו, אין לי אומץ לעשות את הצעד לכן עד עכשיו נשארתי בזוגיות הקלוקלת הזאת.

אייבורי

New member
תראי מזה

&nbsp
שאלתי מה את אוהבת בו, מייד חזרת לכמה הוא גרוע וכמה את פוחדת מהמהלך.
&nbsp
לדעתי, החלטת כבר להתגרש, עכשיו רק נותר לתפוס אומץ

למעלה