חוסר אמון

סיון3110

New member
חוסר אמון

כתבתי היום ומשום מה ההודעה נמחקה אז למי שכבר קרא והגיב תודה.
אז ככה, אני נשואה 25 שנים, ידענו הרבה עליות וירידות, בעלי אדם רגזן מתפרץ וצועק כשמשהו לא לרוחו. הוא מאוד מיני וכשהוא רוצה סקס אני צריכה לעמוד דום ואם לא הוא כועס ורב איתי שאני מזלזלת ולא משקיעה למרות שזה לא נכון.
הבעיה המרכזית שלי היא שהוא בקשר כל הזמן עם נשים, לא פעם בקשתי ממנו להפסיק כי אני נפגעת מזה והוא בשלו. לפני כחצי שנה החלטתי שאני לא מוכנה לזה יותר ופוצצתי את העניין עם פירוט שיחות שבו ראיתי שהוא בקשר טלפוני והתכתבויות עם כל מיני ועם האקסית שלו. הוא נבהל, ערב את המשפחה והתחנן על נפשו שאסלח לו וטען שהוא לא עושה כלום מעבר לשיחות ושאין לי הוכחות שהוא בוגד. לאחר ריב רציני והבטחות שלו הסכמתי לתת עוד צ'אנס. בחודש האחרון שמתי לב שהוא מחטט לי בטלפון, לא אמרתי כלום, נתתי לו לבדוק. השבוע הוא הטיח בי האשמות שאני מסתירה ממנו ושיש לי קשר עם מישהו, הבנתי שהוא עשה מעקב באיזה שעה אני יוצאת מהעבודה ומתי אני מגיעה לבית, עם מי אני מדברת וכו'. אמרתי לו שאני לא מסתירה כלום ומוכנה להוציא פירוט שיחות אבל הוא לא נרגע והמשיך לא לדבר איתי.
למחורת ראיתי שהוא נצמד לפלאפון וכאשר שמעתי צליל של הודעה בדקתי וראיתי שהוא מתכתב עם מישהי בווטסאפ, שאלתי אותו מי זאת והוא אמר שזו מישהי שלמדה איתו בכיתה. מאוד כעסתי אמרתי לו באיזו זכות אתה בודק אותי ומטיח בי האשמות כאשר אתה בעצמך ממשיך למרות ההבטחות להתכתב עם נשים? הוא טען שהוא לא בבית סוהר ומותר לו להתכתב עם מי שהוא רוצה, צעק והשתולל ליד הילדים שנמאס לו והוא רוצה להתגרש. ניסינו טיפול זוגי שלא עזר. אני כל כך מבולבלת ואובדת עצות, נמאס לי מהחיים האלה ומצד שני יש ילדים באמצע, פוחדת לעשות צעד. מאיפה מתחילים? אשמח לעצות ותובנות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני אתחיל מהסוף: העצה שלי היא ללכת לבד לטיפול

הכוונה כאן היא לטיפול לא כדי לפתור בעייה אישית, אלא כדי לקבל פרספקטיבה על מקומך בחיים, במשפחה, בזוגיות, ועם עצמך. כשתהיי מצוידת בפרספקטיבה חדשה, תוכלי לקבל החלטות בעלות ערך.
&nbsp
הבעייה היא שאת נמצאת במצב מתמשך, שמתקיים שנים רבות. גם היחסים ביניכם, גם הרגלי החיים שלו - הכל ותיק, מיוצב, מקובע.
&nbsp
להזיז את זה עכשיו זה כמו לדחוף פיל ישן. מאוד מאוד קשה, ורוב הסיכויים שהפיל לא יזוז.
&nbsp
זה כמובן לא אומר שאין מה לעשות. תמיד יש המון מה. אבל את צריכה קודם לעשות את מה שהמלצתי, כלומר עליך למצוא בעצמך ראייה חדשה על חייך, ולבנות אתסטרטגיה שתלווה אותך לא רק בשבוע הבא, או בשנה הקרובה, אלא מספר שנים קדימה.
&nbsp
ביום יום אנחנו רגילים לעסוק במה שרגיל, גם בעיות רגילות וגם שמחות רגילות. אנחנו לא עושים בחינת עומק של החיים כל בוקר כשאנחנו קמים.
&nbsp
עד שמגיע האתגר שמחייב אותנו לחזור לבדיקה המעמיקה.
&nbsp
האם בסופו של דבר הזוגיות תחזיק מעמד ותתוקן? אין לי שום דרך לדעת, ואני חושב שכרגע גם לך אין. לכן העצה היא להתמקד קודם כל בעצמך, ורק אחר כך ללכת לטיפול בזוגיות.

חזקוש

New member
מריוס נתן לך עצה טובה, לפי התיאור שלך את חיה זמן רב עם קושי.

מהתיאור שכתבת, נראה לי שעד כה הכלים האישיים שיש לך לא סייעו לך להתמודד עם הקושי ואני מניח שאת חווה כאב לא קטן.
רגזן, דרשן, פלרטטן ואולי מעבר.
כמו שכבר הוצע לך, מאמן זוגי או מטפל לזוגיות יכולים לסייע לך להוסיף כלים גם לחיזוק אישי פנימה וגם לחיזוק המערכת הרגשית מול התמודות באתגרים בזוגיות.
אם יש לך שאלות ספציפיות אנסה לענות.
אנא שתפי כאן מה קורה אתך.

לדעתי כשמלתחילה אין אמון בסיסי בין בני זוג

אין להם מה לחפש ביחד וחבל לבזבז את הזמן והכסף. חיים רק פעם אחת והחיים קצרים. מה גם שברור שאין לו כוונה או יכולת לשנות את התנהגותו, והוא אמר לך במפורש מה הוא רוצה. כמו שאת רואה, כשאתם ביחד הילדים סובלים ממילא, כפי שאת רואה בעצמך, וזה לא טוב לא להם ולא לכם אם תישארו יחד רק למענם.

מיכל203

New member
תשמעי... או שיש לך הספק יוצא מן הכלל, או שהאקרים פרצו לניק
שלך והם משתמשים בו בלי קשר אלייך... (ברוח הזמן והארועים אני לא קוראת לך טרול אלא קורבן האקרים).

באוקטובר 2018 היית פנויה (אני מניחה), אחרי קשר עם גרוש טרי שנעלם, ובנובמבר 2018 את נשואה כבר 25 שנים.

סיון3110

New member
לא טרול ולא האקרים

באוקטובר כתבתי בשם חברה שרצתה שאעלה פוסט בשמה, מישהו מינה אותך לעקוב אחרי הפוסטים ולהעיר הערות שלא קשורות לנושא?

מיכל203

New member
בהחלט כן!

מחלקת הבטחת מידע מהימן ופוסטים אמיתיים - האגף לחירטוטולוגיית הציבור, לשרותך.

מחלקתנו חרתה על דיגלה את הבטחת טוהר המידע וזוך האינפורמציה, ועושה ימים כלילות בשמירה על ערכי מיטב החירטוט והסיבון של ציבור הגולשים בישראל והתפוצות, למען עתיד ילדינו ולתפארת מדינת ישראל

מריוס זכריה

Member
מנהל
ממליץ להרגיע את פרנויית הטרולים ושאר הקונספירציות

טרולים כותבים טקסטים שמלבים שנאה, ויכוח, אלימות.
זאת שאלה תמימה.
אז זה בטח לא טרול.

יש פה עוד שתי קונספירציות נפוצות:

1. הכותב הספרותי, שמרמה אותנו לחשוב שיש לו שאלה אמיתית, אבל בעצם יש לו מזימה אפלה בהרבה: הוא מתרגל עלינו את הכתיבה שלו.

האמת שאני חושב שבערך פעם בשנה מופיע גם אחד כזה. אז מה? שיבושם לו...

2. מזימת העל: טקסטים שעלו במוחם האפל של אשפי השיווק של תפוז, שרוצים למלא את הפורום בתוכן ובכך לגרוף עוד כמה מיליונים על חשבוננו אנו, העונים התמימים.

ומה שיש לי לומר על הקונספירציה הזאת הוא: הלוואי וזה היה נכון! הבעייה, למרבה הצער, היא הפוכה...

וזה מה שמשותף לכל תאוריות הקונספירציה: הן מניחות קיומם של כוחות על נסתרים ומאורגנים היטב, בעלי יכולת תכנון אפוקליפטית. ועל זה אני אומר: חחחחחחחחחחח. הלוואי והיה מישהו שמנהל משהו בכשרון. נראה לכם?

מיכל203

New member
יש הרבה דברים שאתה לא יודע
בנוגע לכוחות על נסתרים ומאורגנים היטב.

הם מסווים את עצמם כחלמאים שלא יודעים מימינם ומשמאלם, אבל למעשה הם בעיצומה של מזימת על מתוכננת לגמרי לזריעת כאוס בעולם (למטרות שאני לא מורשה לפרט כרגע. אני רק יכולה להגיד שיש לזה קשר לאילומינטי).

מריוס זכריה

Member
מנהל
את רומזת שסיוון311 היא בעצם מאבירי ההיכל?

אני חושב שעלית על משהו!
בגימטריא סיוון311 שווה ל "דוד המלך אכל ביצה קשה"!
צופן תפוז!!!

alongrin

New member
אני חושב שקצת נסחפת

נראה לי שזה בסך הכל טרול(ית) מטעם המערכת שכל תפקידו לייצור קצת traffic בפורום הזה כדי להעלות את הנראות של תפוז והפורום הזה במנועי החיפוש.
על אחת כמה וכמה שכל יום שני וחמישי הפורום הזה נפרץ ומושמד (כנראה על ידי האקינג פשוט משנות ה-90 כמו SQL INJECTION).

alongrin

New member
אם זה משתמשים עם הרשאות

אז קל מאד לתפוז לאתר את המשתמשים שיש להם הרשאות מנהל ולמחוק אותם.
זו לא פעם ראשונה שפורצים לפורום...
הרשאות ניתן להשיג על ידי הזרקת SQL שמשנה אותן בטבלאות של הDB

למעלה