חוסר אנרגיה ורגשי אשמה

חוסר אנרגיה ורגשי אשמה

מכירים את ההרגשה? השניים האלו הולכים ביחד אצלי. וקשה לי להשלים עם זה שאיבדתי חלק מהאנרגיה שלי בעקבות המשבר הזה. אני אדם מאד פעלתן, אוהבת להיות מחוץ לבית, להפגש עם אנשים, לעשות דברים... אם אני לא ממצה את הרגע אני מרגישה פיספוס! ופתאום נוחתת עליך הכבדות הזאת, ואיתה רגשי האשמה. מתי אני אלמד לעשות לעצמי הנחות ?? לא חייבים לעמוד בכל היעדים שהצבתי לעצמי לאותו היום... אפילו ליזום מפגש עם חברים אין לי מוטיבציה. אני מוצאת את עצמי אסירת תודה לחברים שלא מתייאשים ממני, שנמצאים שם עבורי, שמוציאים אותי ואת הבעל מן הקונכיה שלנו - לבלות . לבעלי יהיה יום הולדת 30 ביום רביעי הקרוב. פעם חשבתי שאני אארגן לו איזה מסיבת הפתעה אצלנו בבית, עם בלונים ועוגות ובורקס וחברים. ואין לי את האנרגיה לעשות את זה...רגשי האשם חוגגים אבל אמרתי להם קישטא ! החלטתי במקום זה לעשות לו סופשבוע של כיופים בניו יורק, אז קדימה לדרך - יום שישי הזה אנחנו נוסעים דרומה לניו יורק סיטי, נראה מחזמר, נאכל טוב , נטייל בחמישית ונלך לראות את הסנטרל פארק קפוא !! יהיה שמח !

sara joy

New member
אולי זה לא במקום אבל...

אני לא חולה סרטן (פה על תקן של האנשים הקרובים המלווים) אבל רק רציתי להגיד לך לולו, שלפני שנתיים שברתי אצבע אפילו לא את כל האצבע אלא אחת מהעצמות הקטנטנות שנמצאות באצבע לכאורה שום דבר. עדיין אני יכולה ללכת לאכול לדבר לא קרה כלום, רק היה לי קושי לכתוב ביד הדומיננטית ולפתוח דברים מסוימים שצריך לכך את שני הידיים וקצת הפעלת לחץ. בחיי לא הרגשתי כ"כ חסרת אנרגיות ניצלתי את ימי חופשת המחלה שלי עד תום (חבל על הזמן) הרגשתי רע עם עצמי שאני רוצה לישון עד מאוחר כולה אצבע (אפילו גבס זה לא הצדיק)אבל עובדה כעבור חודש וחצי והאצבע שלי חזרה לתיפקוד תקין כל הפעילות שלי והאנרגיה שלי חזרה לרמתה הקודמת. הרגשתי שמסתכלים עלי בעין רעה מה את עושה סיפור גדול כ"כ מאצבע?? יתכן שחוויתי קצת דיכאון מהשבר לא רוצה לחשוב מה היה קורה לי אם חלילה הייתי שוברת עצם קצת יותר גדולה ומרכזית ובטח שלא יודעת להגיד מה היה קורה אם הייתי מקבלת טיפולים שמתישים את הגוף או בכלל בשורה שמשהו מהותי בכל החיים השתנה וצריך לגייס כוחות להילחם בזה בקיצור, מה שרציתי להגיד שזה לגיטמי לחלוטין וקצת לא נעים שמתייחסים אליך כאילו מה את עושה סיפור גדול מהעניין אבל עד שלא עוברים את זה לא יודעים וגם אז כל אדם לוקח את זה שונה כך שאי אפשר להשוות ולכולם יש ימים טובין יותר או פחות תרגישי טוב ומזל טוב ליומלדת תהנו בניו יורק

ס ו ז נ ה

New member
תהני לולו. מזלטוב לבעל

מכירה את הביטוח המיוחד למחלימי סרטן, נכון? שלא יפתיעו אותך בדקה ה-90

למעלה