חוסר בטחון.........

tomertomer1

New member
חוסר בטחון.........

אני בן 16, אני כזה חסר בטחון ואין לי בכלל סיבה לכך , אני נראה טוב, יש לי חברים אני ממש טוב בכדורגל אני משחק בקבוצת כדורגל ויחד עם כל הדברים האלה אני ממש חסר בטחון , כשאני משחק כדורגל אני חייב שכולם יחשבו שאני טוב , אם לא אז זה מוריד לי את הבטחון לרצפה , אם מישהו אומר לי שאני לא יפה ולא נראה טוב אז בכלל הבטחון שלי ברצפה . אני אמור לקבל בטחון מהבית אבל אמא שלי רק עושה הפוך אני לא יכול לסבול אותה יותר. יוווווו זה כזה חרא , פעם לא זה לא היה ככה , פעם אם מישהו היה אומר לי שאני לא נראה טוב אז הייתי אומר לעצמי "מי הוא?!? , אני יודע שאני נראה טוב " .

ש י ר י15

New member
יש לי משהו שמאוד יעזור לך ..

גמני פעם הייתי חסרת ביטחון . ואז נתנו לי 3 שיטות איך להעלות את הביטחון העצמי : ) יכול להיות שזה ישמע לך פלצני אבל לדעתי זה גאוני .. זה עזר לי מאוד . 1. תכתוב את כל הדברים שאתה אוהב אצלך- ההכי טובים . נגיד סתם, החיוך שלך , הגוף שלך , העיניים שלך .. וגם לא רק חיצוניים - נגיד שאתה מצחיק, חברותי .. לא יודעת . כל מיני. בסוף תקרא את כל מה שכתבת ותקלוט כמה דברים טובים יש לך . תשים את זה אפשהו שתוכל לקרוא את זה כמה פעמים עד שתבין את זה טוב טוב .. 2. פשוט להתסכל במראה ולעשות שטיפת מוח - אני יפה, אני נראה טוב, אף אחד לא יוריד לי את הביטחון העצמי. תאמין לי כמה שזה נשמע דפוק זה עוזר. 3. לא להשוות את עצמך לאחרים. מה זאת אומרת ? מישהו עובר ברחוב .. ויש לו גוף יותר יפה משלך . וחולצה . ונעליים. ופנים. לא להתחיל להסתכל על זה .. תשים את עצמך בראש. אל תחשוב לעצמך אפילו ש"למה הוא יצא כ"כ זה וזה , ואני כל כך ככה וככה . " לא .. ממש לא . מקווה שעזרתי =)

יש גם

בטאגליינס " מדריך לפיתוח ביטחון עצמי" ו"איך להיפטר מביטחון עצמי ב-5 שלבים"

למעלה