חוסר בטחון

חוסר בטחון

בני מוגדר עם פיגור קל ואני מתכוון לשים אותו במסגרת חוץ ביתית, רק מהפחד איך יתייחסו אליו המדריכים אני מהסס, אני לא סומך עליהם, הם באים לעשות את העבודה והביתה עובדים טכנית בלי רגש, רק כשרואים את ההורים אז הם מדברים ומתייחסים יפה, בני בן 18

joyjoy

New member
שלום לאבא המודאג

ראשית אני חייבת להגיד שממש כואב לי לקרוא את ההכללות שאתה עושה לגבי מדריכים, יש כל כך הרבה אנשים שבאים ועושים את העבודה הזאת מכל הלב ועושים מעל ומעבר למה שהם נדרשים ותהיה בטוח שאף אחד לא פונה לעבוד בתחום הזה בגלל הכסף , כי ממש לא מתעשרים מהשכר- בקושי מתקיימים ממנו . אני בטוחה שהיו ויהיו מדריכים שמתייחסים בצורה שאתה מתאר ואולי אפילו מקרים חמורים יותר , בדיוק כמו בכל מערכת שהיא [פוליטית, חינוכית, בריאותית ועוד ועוד] תמיד יהיו תפוחים רקובים וחבל לבחור להכליל רק בגלל מקרים כאלו. אני בהחלט מבינה את החששות שלך ואת ההיסוסים, כדאי שתעשה בדיקה מקיפה על מקומות שונים שמתאימים לו ,תתייעץ עם אנשי מקצוע שמכירים את המקומות השונים, במידה ותמצא מקום שנראה לך אולי תבקש לשוחח עם הורים אחרים שילדיהם שהו או שוהים במסגרת זו, אולי תחזור לכאן ותשאל על מקום ספציפי ויתכן שיהיו פה או בכלל ברחבי הרשת אנשים שיוכלו לספר לך על התנסותם עם המקום. גם בזמן שהילד במסגרת תנסה להיות מעורב ,להיות קשוב לשינויים בילד ותנסה לפתח קצת אמון ולתת צאנס לפני שאתה ממהר להחליט שיתייחסו אל ילדך בלי רגש בכלל. בהצלחה בכל מקרה בכל החלטה שתקבל

למעלה