חוסר ביטחון-פחד-חוצפה-הונאה-שקיפות-תככנות

a - s -inv

New member
חוסר ביטחון-פחד-חוצפה-הונאה-שקיפות-תככנות

זה קצת ממה שהוכיח הערב אהוד ברק שיש לו אותו ג``נראל רם המעלה נתגלה כעכבר ``ביבי``ים פחד אימים מהמאיים חולשה מפני שני עמים האחד שלו השני גם אולי שלו האם עם ישראל כזה טיפש כזה נאיבי שראש הממשלה שלו עומד מולו ומוסר הודעה כה תככנית כה חוצפתית ומקוממת שתכליתה היא רק אחת אחת אחת , פחד מפני מאבק מול אחד אחר- ברק לא טיפש? כן טיפש, מי שמבין קצת בנאומים ולמד או קרא קצת על הפסיכולוגיה הזו לא יכל שלא לראות שכל דבריו לא היו שלו, הוא בסך הכל ציטט מה שיועציו וחבר מרעיו רשמו לו בדף הוא אמר מילים מהשפה לחות ותו לא. אבל,,,,העם ראה העם יחליט העם יכריע,,, בסופו של דבר אותו עם שזרק את ``בנימין זאב יטרף`` קיבל את עכבר הביבים ששוב,,,ברח,,,ממאבק מול המנהיג שהיה אמור ליבחר לטוב או לרע אז לא פלא איך נראה עם ישראל , הממשלה צה``ל ובכלל,,,אנחנו

בן-חור

New member
ברק-הגנרליסימו עם הפלולה שוב ברח

הרי אין לא אומץ לעמוד שוב לבחירות. בפעם הקודמת חלק ניכר מ``תומכיו`` בעצם הצביע נגד ביבי ולא בעד ברק. נקווה שהפעם יתעשתו הבוחרים ויבינו שרק ביבי טוב ליהודים

אלוני.

New member
פלולה?

גם לגברת קרופורד יש פלולה, מה רע ? נראית מצויין. מה נראה לך שבוחרים מלכת יופי? אין בעייה ביבי יותר יפה, לא עדיף פנינה רוזנבלום? ביבי טוב ליהודים? זה לא ההוא שדאג לסטיקר: חברון לאבותינו ולנו ומייד לאחר ההתפרעויות רץ ביחד עם ש``ס ( שכידוע חברון חשובה להם) למסור את חברון לידי הרשות. ביבי ? הוא שכח מה זה להיות יהודי.

אלוני.

New member
אתה בישראל?

נראה לי שלא האזנו לאותו נאום, אשיג לך עותק ואשלח לך.

a - s -inv

New member
אתה מסוגל ליותר,,,

ראינו את אותו נאום אולי בערוצים שונים ולפי ההיכרות שלי איתך אתה קצת יותר עמוק ממה שאתה מנסה להיראות ברק כרגע באמצע תרגיל שקוף וטיפשי כשהביבי ההוא הודיע על פרישה ביום הבחירות זה היה תרגיל ענק,,,הוא בעצם אמר לעם תאכלו את הדייסה שבישלתם אני החכם ואתם הטיפשים וימים יגידו ,,,ימים הגידו העם ראה שאכן הוא היה טיפש אז ולא היה בדיוק על מה להפיל את ביבי למעט השמצות תקשורתיות חוזרות ונשנות שטופטפו להמון העם אכן הוא בא כעת חיה ועומד מול העם ש,,,מתחנן אנא חזור האם הוא יחזור?

למעלה