חוסר התאמה מינית

חוסר התאמה מינית

אנחנו נשואים כבר 6 שנים.
היות ואנחנו דתיים לא התנסנו מינית קודם החתונה וגם לא קרוב לכך.

אלא שיש ביננו פערים עצומים בחיי המין, אשתי בןאדם מאוד מאוד סולידי ורגוע, טיפוס "משעמם" שאוהב שהחיים שלו בהתאם - שגרתיים ושבלוניים.

אני אוהב גיוון, עוצמתיות וכדומה.

זה משפיע חזק מאוד על חיי המין כי מה שאני אוהב- היא לא אוהבת והפוך. מצידה, היא תסתפק בהמון חיבוקים נגיעות ולטיפות ושאני אגמור לה עם האצבע למטה ..... היא לא ממש נהנית מהחדירה. והיא גם אוהבת שהכל רגוע ובתנוחה מסיונרית

זה משגע אותי לגמרי. אני לא מאמין שאני לא אזכה בחיי לחוות משהו עוצמתי.

ניסינו לדבר על זה אבל בסופו של דברים זה פערים מהותיים שקשורים לאישיות שלנו ובלתי ניתנים לגישור

מה עושים?

בוגדים

בדרך לעוד לקוח מרוצה...

אם אוהבים...

ניסיתם לדבר על גיוון? חילופי זוגות?
משהו שימלא את מה שאתה רוצה ואת מה שהיא רוצה...

סיגלית 2014

New member
מנהל
אני מתוסכלת

שלום לכולם. רציתי להתייעץ ולשמוע דעות נוספות.
אני נשואה 6 שנים, דתייה. בעלי הוא האהבה הראשונה שלי. הגבר הראשון שלי.
אבל אני לא בטוחה שבעלי אוהב אותי כמו שאני אוהבת אותו.
הייתי מתה ליותר חיבוקים, יותר נשיקות, יותר יחס ממנו. שיחזר אחרי, שיראה לי אהבה.
התחתנו ללא ניסיון מיני. הראש שלו יותר במין, בלהתנסות ביותר דברים חדשים.
אבל אני בראש אחר. אני רוצה להנות ממנו. אני לא כל כך נהנית מחדירה, אבל יצא לי לשמוע שיש נשים רבות שלא נהנות מזה אלא מכל מה שמסביב. הבעיה שבעלי לא מבין את זה.
הוא לא מבין אותי.

מה לדעתכם צריך לעשות?

gimmeNature

New member
היי סיגלית!

לדעתי, פשוט לדבר ולהסביר. זה לא קשה להבין שיש הבדלים בין נשים וגברים באופן בסיסי וגם בין אדם אחד לאדם אחר. הוא צריך לקבל שגם את צריכה לצאת מה"עסק" מרוצה ולא הכל סובב רק סביב מה שגורם לו עונג/פורקן/ריגוש וכו'... אני מבטיח שאם משקיעים והקשר הוא הדדי ותקין זה יצליח. אבל שוב, זה עניין של תקשורת וסובלנות. בהצלחה! ??

סיגלית 2014

New member
מנהל
איזה חמוד אתה!

הבנת שההודעה שלי נכתבה עם טיפונת עוקצניות וציניות, נכון? (אבל טיפונת...
).
המטרה הייתה לגרום לכותב לחשוב על הצד השני במשוואה.
ברור שצריך לדבר! ברור שצריך להסביר!
ולמרות ההבדלים בין גברים לנשים ניתן להגיע לעמק השווה, אבל לא לחשוב רק על הצרכים שלי, ואיך אני מגשים את הפנטזיות שלי וזה הכי חשוב בחיים שלי כרגע.... ריבונו של פתח תקווה.

Snow lily

New member
רק לי זה ממש מפריע

שהעצות היחידות כאן הן בגידה/גירושים/חילופי זוגות?
&nbsp
אני לא חושבת שאני יכולה לתת עצות בנושא זה, אך עדיין מפריע לי לקרוא תגובות כאלו לשאלה רצינית של אדם שמעוניין בסיוע.

למעלה