חוסר זוגיות ודיכאון

silverlet31

New member
חוסר זוגיות ודיכאון

היי
רציתי לשאול אתכם, האם מישהו התנסה בדיכאון והרגשה רעה שנוצרה בעקבות חוסר זוגיות?
אני בן 24 בעל ניסיון זוגי מאוד מועט, ואני מנסה להתחיל הרבה באתרי היכרויות.. זה פשוט לא הולך
ואני ביישן מדי מכדי להתחיל עם בנות בעולם האמיתי..
זה ממש מפריע לי.. מה לעשות?

כל כך מוכר... ונכון עדי כאב.

ידידי, כתבתי על כך לפני שעה קלה :)
זו תחושה מוכרת במחוזותיי השוממים והצחיחים מאהבה. כאב פנימי עמוק, לעתים עמום ולעתים מציף עד דמעות (הן של הנפש והן הלכה למעשה).

כפי שכתבתי, אני חושב, ללא שמץ של משוא פנים, כי זוהי קרוב לוודאי הטראומה הכי גדולה בחיי עד עתה. בעטייה, אני מרגיש חוסר שלמות פנימי.

מה לעשות עם זה? זו שאלת מיליון הדולר. כמספר הכותבים בפורום, כך קרוב לוודאי תהיינה מס' התשובות. לדידי, צריך עקב בצד אגודל לצאת מהקונכייה המוגנת ולהעיז. תעוזה היא-היא מילת המפתח, ללא צל של ספק. לנסות להיפתח כמו פרח לעולם, ולקוות שהמעשה הנ"ל יניב פירות של יפעה כאשר הזמן יבשיל לכך.

מה שבטוח - לא לשקוע למרה שחורה כיוון שמדובר במעגל קסמים הרסני.

iba90

New member
אני מבין אותך וזה בהחלט לא קל...

כל מה שאני יכול להציע לך זה שתאמין בעצמך יותר,תשפר את הנקודות שמפריעות לך בעצמך...תנסה "לעבוד" על הביישנות ואולי אחרי שדברים קצת יישתנו אולי תרגיש אחרת. בכל מקרה אתה מוזמן להפסיק להיות בדיכאון כי הגעת למקום הנכון..יש פה עוד אנשים כמוך וכמוני שרוצים לעזור אחד לשני לצאת מהמקום שבו אנחנו נמצאים...תרגיש בבית!!

silverlet31

New member
רוצה קצת להרחיב

אני מרגיש רע כבר מגיל 17-18 כשלכולם היו חברות חוץ ממני. זה יצר תחושה שכולם יותר אטרקטיביים ומושכים ממני ושחוסר הזוגיות שלי היא לא "מזל רע" אלא עניין ידוע וברור מאליו מבחינת המין השני.
זה נכון, שלצערי האופן שבו אני מסתכל על עצמי ושופט האם אני אטרקטיבי או לא, הוא דרך אתרי היכרויות (ששם אני מקבל 0 הודעות) וגם דרך אינפורמציה "צדדית" שרלוונטית על מה נשים מעדיפות.. אבל לא ניסיון ישיר בלהתחיל עם נשים במקומות ציבוריים.. כי פשוט נורא קשה לי עם זה
ואני רוצה להגיד לכם שכבר שנים שאני לא מרגיש עד כדי כך את ההנאה בחיים..
זו לא סתם הרגשת נאחס ליום אחד. זאת הרגשה שיש לי אותה כבר שנים.

לא חושבת

שחוסר זוגיות זה סיבה לדכאון.

אם זה כזה חשוב לך, אתה צריך ללכת על זה לחלוטין- דבר עם חברים שיכירו לך, שייעצו או יתרמו מנסיונם, תצא יותר, תיזום יותר.. בסוף זה יגיע.

אל תתן לעצמך להכנס לדכאון בגלל זה, כי כאן מתחיל מעגל:
אתה לא מוצא זוגיות משמע אתה מדוכא משמע אתה לא מוצא זוגיות וכן הלאה והלאה..
הדבר מתעמק ונהיה קשה לצאת ממנו- אז תתרכז במה שטוב ואל תכנס לבור שחור- כי זה יכול להיות, יותר מהכל, מה שמרחיק ממך בחורות.

בהצלחה!

silverlet31

New member
אני כבר בדיכאון

אני לא צריך להיכנס לבור השחור, אני כבר שם במעגל.

אז צא מזה .. ?

תעשה מה שצריך כדי שיהיה לך טוב.
אף אחד לא יבוא לבור שלך, יושיט לך חבל וימשוך אותך בכל כובד משקלך אם אתה החלטת לשבת שם בחושך. אתה ילד גדול..

silverlet31

New member
מסובך

זה יותר מסובך מכפי שרוב האנשים מודעים, רק אלו שמכירים כאלו שהיו במצב או אלו שהיו באותו מצב כמוני, יבינו את הקושי
זה לא יעזור אם אכתוב הרים של טקסט או שאכתוב בתימצות. רק אגיד שיש לי ידע עצום בעניין הזה, יותר מרוב האנשים פי כמה וכמה.
אני פשוט מעוניין במי שיש לו ניסיון עם העניין הזה להגיב..

מן הסתם אני עונה מתוך נסיון

והתגובה שלך גובלת בהכחשה לכך שהמצב הזה לחלוטין מתחיל ונגמר בך.
זה לא משנה מה יגיבו לך, המסר המשמעותי היחידי שאתה צריך לקבל הוא: קח אחריות..

GalaxyVoice

New member
אחי

אני לא חושב שיש פה מישהו או מישהי שלא חוו דיכאון בגלל זה.
מה עושים? שאלה טובה, אני באותה סירה כמוך.
אצלי יכול לעבוד לשתות ממש הרבה עד לרמה שלא אכפת לי כבר להתחיל עם מישהי.
הבעיה היא שאף אחת לא ממש תזרום עם מישהו שיכור, חוץ משיכורות שאני נמנע מהן כמו אש.

חבל שהשתכרות זה הכי טוב שלך..

מה אתה ילד קטן?.. באלך להשתכר סבבה.. אבל זה ממש לא דרך להתמודד כמו בן אדם מבוגר.

אכן זה מה שאני -אומרתתתת-

וצודקת

נראה לי שהוא לא התכוון שזה משהו שעושה באופן

קבוע... ואולי אני טועה? חח

מה שכן אני מכירה סיפור של זוג שהתחיל ככה. הוא היה שיכור, והתחיל איתה ומאז הם בזוגיות ארוכה וטובה :)
כמובן שהוא לא היה מגעיל ודוחה, הוא תפס ראש, מה שגרם לו להתחיל איתה, אחרת זה לא היה קורה.

askimosi

New member
בטח כול אחד ייתן לך פה עצה...

כמו תצא מזה?ושזה שטויות ויעבור.אבל לדעתי לדיכאון יש פן יותר עמוק זה לא עניין הזוגיות אלא יותר תחושת הבדידות גם אם אתה מוקף באנשים ואתה תולה זאת בכך שאם תמצא זוגיות גם תהיה מאושר ולא תרגיש דכי.
אז צר לי לאכזב אותך זה לא יפתור את הבעייה שלך ואני לא פסיכולוג ואני לא מדבר מנסיון למרות שגם לי יש את רגעי הדכי האלה אבל זה יותר בקטע של מה יהיה הלאה לגביי הרבה דברים.
אתה צריך להגיע לאותה נקודה בה לא תרגיש בודד גם כשאתה לבד ובדרך תנסה דברים שונים ומשונים ככה תגלה אוליי כמה תחביבים שיגרמו לך הנאה וכיף בנוסף אם יש כמה דברים שאתה מרגיש שתוקעים אותך בחיים תלך לקאוצ'ר מומחה או פסיכולוג שזה משהו שאני בעצמי מתכוון לעשות בקרוב ככה תגיע יותר מהר לאותה נקודת איזון ובאמת תהיה מאושר ברגע שזה ייקרה גם הזוגיות תגיע כי מה שאתה מרגיש אתה משדר עד כמה שזה נשמע נדוש.

בהצלחה

צא מאתרי ההכרויות,

זה רק יהרוס לך את הבטחון.
יותר מדי התעלמות מהצד השני שאתה שואל את עצמך "מה לעזאזל הן מחפשות פה?"

אתה יכול לפתוח פה כרטיס בשרשור הכרויות, לפנות בעצמך לכאלה שפתחו ופשוט תגיד "הי, אשמח להכיר".

למעלה