חוסר חשק מיני

חוסר חשק מיני

הי. אני בת 21, בתולה. יש לי בעיה אני לא מרגישה ככ משיכה אל גברים, כיף לי להיות איתם, לחבק, ללטף, לדבר ודי. לא רוצה יותר. בחור יכול לרדת לי איזה רבע שעה ואני לא מרגישה כלום! (כשאני מאוננת לעצמי אני שיא הגומרת) ואני לא נהנת, והם מתעצבנים, אולי זה קשור לכך שאני מפחדת שמישו יבעל אותי וכו (אני דתית), יש לי בעיה או מה?

הגיע הזמן שמישהו יזיין אותך

בגיל 21 ועדיין פוחדת? אם מישהו יזיין אותך טוב בפעם הראשונה, את תהני בעתיד.

שלום לשוברת הלבבות

אינטילגנציה מינית היא מושג חשוב ומקסים בעיני. הוא מורכב מהידע שיש לנו אודות מיניות, מהמודעות לאני המיני (לרצונות ולמאווים שלי) וליכולת שלי לתקשר עם בן זוגי ולהנחות אותו במה עושה לי נעים ואיך הייתי רוצה שיראו חיי המין שלנו. נשמע שהרקע שלך מבחינה דתית אינו מאפשר לך להנות באופן מלא ממין. אין טעם לכפות על עצמך יחסים שאת לא מרגישה בשלה אליהם או שאין לך עניין מלא בהם. ברגע שתחליטי שאת באמת בשלה ליחסים, ימצא בך החשק והרצון לקיים יחסים באופן מלא. כרגע, נשמע שאת אמביווולנטית לגבי מיניות בחייך ולכן לא הייתי מאלצת את זה עליך. במידה ותהיי בקשר רציני או מישהו שיראה לך כמו קשר לחיים, ברור לי שתרגישי אחרת. בהצלחה

נשמה תגובה שתענה..

אני דתי גם לא היית מסוגל לחשוב שאני יקים יחסים או יחשוב על זה זה אחלה דבר לשאין לך מוסג איך תהני שלא תפסיק לרצות עוד באחריות

למעלה